Bursa Acıbadem'de tedavi gördüm, prp de orada yapıldı. Darısı başınıza en kısa zamanda, en hayırlı şekildeGünaydın. Hayırlı olsun, sağlıkla tamamlayıp kucağınıza almanız nasip olsun inşallahBöyle haberler bana umut oluyor. Prp’yi nerede yaptırmıştınız?
Transferi beklemeden bıraksan, vücutta biriken toksinleri sporla atsan, ne güzel de besleniyormuşsunMaşallah ne güzel bende beslenmede sıkıntı yok takviye vitaminler alıyorum arı sütü polen bal yiyorum 6 aydır ve hormon ilaçları kullanıyorum spor cok düzenli yapamıyorum bana cok kilo aldırdı ilaçlar neredeyse25 kgsigarada içiyorum ama transfer olunca bırakıcam inşallah ozaman için hazır hissediyorum kendimi
Kasim ayinda sana önermiştim gokalp hocayi . Insallah mutlu haberi alirsin bu sefersystem hasta. de gökalp öner var, prof , takip ediyorum çok iyi bence
Canım hayırlı olsun hamileliğin. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.Canım doktorumuz aynı
İnsallah pozıtıf cıkacak canım rabbşmşn izninle duarım senınleHerkese günaydınidrar testleri de negatifleri görünce dayanamadım ve az önce kan testi vermiş bulunuyorum bugün 11.gün sonuçlar çıkasıya kadar acil dua istiyorum sizlerden
Hadi inşallah pozitif çıkacak canımHerkese günaydınidrar testleri de negatifleri görünce dayanamadım ve az önce kan testi vermiş bulunuyorum bugün 11.gün sonuçlar çıkasıya kadar acil dua istiyorum sizlerden
GünaydınGünaydın kızlar. Eşim dün gitmiş bana hamile defteri almış ben daha transfer olmadım transfer sürecini bekliyorum. O kadar çok heves ediyor ki gitmiş defter almış sizle paylaşmak istedim. Akşam defteri verinde bir garip oldum
İnşallah transfer den güzel sonuç alıp o defteri güzel anılarla doldurursunuzGünaydın kızlar. Eşim dün gitmiş bana hamile defteri almış ben daha transfer olmadım transfer sürecini bekliyorum. O kadar çok heves ediyor ki gitmiş defter almış sizle paylaşmak istedim. Akşam defteri verinde bir garip oldum
Amiiin inşallah çok teşekkür ederimİnsallah pozıtıf cıkacak canım rabbşmşn izninle duarım senınlebekleyen herkesın kocagını bos bırakmasın
Hadi bakalım güzel haberler gelsin inşHerkese günaydınidrar testleri de negatifleri görünce dayanamadım ve az önce kan testi vermiş bulunuyorum bugün 11.gün sonuçlar çıkasıya kadar acil dua istiyorum sizlerden
İnşallah canım çok umutsuz olsam da heyecanla bekliyorum sonucuHadi inşallah pozitif çıkacak canımgüzel haberini bekliyoruz
Umarim sende bebeğine bir an önce kavuşursun canim benim.Ben 4.tarnsferimin sonucunu bekleme aşamasındayım, 6 haziranda kan tahlili vericem.hakkında hayırlısı olsun inşallah ne zaman kendini hazır hissedersen o zaman başla bence
Hayırlı olsunKızlar cuma günü opu
İnşallah canımHayırlı olsunolgun olgun yumurtaların olsun inşallah
Hadi gözün Aydın canım inşallah güzel yumurtalar çıkarKızlar cuma günü opu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?