Bende öyle sandım ya ama annem erken menopoz olunca genlerimi annemden aldığım çıktı ortayaBiz ilk doğal denedik. Sonra bir aşılama.
40 yaşında ben de tüp bebek merkezinde buldum kendimihep kolayca hamile kalırım sanmıştım oysa ki..
Benim annem erken menopoz da olmamış, ben geni kimden aldım bilmiyorumya insan basına ne durumlar geliyo gülermisin ağlarmısın
Bende öyle sandım ya ama annem erken menopoz olunca genlerimi annemden aldığım çıktı ortaya
Annemde bizleri kardesım ve beni cok aramızş 5 yıl kardesımı 5 yıl beni inşallah benim öyle olmazBenim annem erken menopoz da olmamış, ben geni kimden aldım bilmiyorum
İnshallah hep böyle gülünecek durumlar gelirya insan basına ne durumlar geliyo gülermisin ağlarmısın
Bende öyle sandım ya ama annem erken menopoz olunca genlerimi annemden aldığım çıktı ortaya
Aynı benim merkezi tarif etmişsinizKesinlikle katılıyorum ilk görüşmede prenses gibi muamele sonrası yoğunluktan hemşireye bile ulaşmak lüx, Dr'u da sadece transferde gördüm bidaha
Gel kader arkasim sen de gelAynı benim merkezi tarif etmişsiniz
İnşallahİnshallah hep böyle gülünecek durumlar gelir
Ankara centrumGel kader arkasim sen de gelhangi hastaneydi senin ki?
özelde olayında işte kayserde ki doktora gitmek istiyorum ya bakalım neler olacakEvet ne yazık kisizin de benim gibi yaş durumunuz vardı değil mi? Bir dünya prim alıyor sgk ama bir kuruş ödemiyor, tam haksızlık işte.
Bu sefer özelde mi yaptıracaksınız?
Orayı Tr deyken hic duymadim, benim tedavim zamanında duysaydım birde oraya gidip yolunurdumAnkara centrum
Benim transferim oldu Nisan sonu da malesef negatif sonuçlandıOrayı Tr deyken hic duymadim, benim tedavim zamanında duysaydım birde oraya gidip yolunurdum
Nasılsın? Hangi aşamadasın
Geçmiş olsun canım simdi ne düşünüyorsun? Donmus embriyoların var mi?Benim transferim oldu Nisan sonu da malesef negatif sonuçlandı
O Dr kimdi Mehmet reşit var bahçecide onu biliyomusunuz nasıl bir drözelde olayında işte kayserde ki doktora gitmek istiyorum ya bakalım neler olacak
Ahaha sen de bendensin.. ben de 4.ayımda başladım yumurta takibineBen 40 yaşında evlendim, 6 ay sonra kendimi tüp bebek merkezinde buldum
Yok malesef. Yaz sonu belki tekrar denerim. Henüz tam karar vermedimGeçmiş olsun canım simdi ne düşünüyorsun? Donmus embriyoların var mi?
system hasta. de gökalp öner var, prof , takip ediyorum çok iyi benceO Dr kimdi Mehmet reşit var bahçecide onu biliyomusunuz nasıl bir dr
Ben 4.tarnsferimin sonucunu bekleme aşamasındayım, 6 haziranda kan tahlili vericem.hakkında hayırlısı olsun inşallah ne zaman kendini hazır hissedersen o zaman başla benceYok malesef. Yaz sonu belki tekrar denerim. Henüz tam karar vermedimsen ne asamadasin ?
Günaydın kızlar, ben prp sonrası 2. Ay başladığım tüp bebek ile hamile kaldım, şükürler olsun. Doğru ellerde yapılınca, düzgün beslenme ve sporla başarılı sonuçlar alınan bir uygulama. Yaşım 41.Prp denedinizmi bir bayan ile tanıştım 3 kez tüp bebek tedavisi olmuş farklı Dr karda sonra benim gittiğim Dr da prp yapılmış kendiliğinden gebe kalmıs
Maşallah ne güzel bende beslenmede sıkıntı yok takviye vitaminler alıyorum arı sütü polen bal yiyorum 6 aydır ve hormon ilaçları kullanıyorum spor cok düzenli yapamıyorum bana cok kilo aldırdı ilaçlar neredeyse25 kgGünaydın kızlar, ben prp sonrası 2. Ay başladığım tüp bebek ile hamile kaldım, şükürler olsun. Doğru ellerde yapılınca, düzgün beslenme ve sporla başarılı sonuçlar alınan bir uygulama. Yaşım 41.
Günaydın. Hayırlı olsun, sağlıkla tamamlayıp kucağınıza almanız nasip olsun inşallahGünaydın kızlar, ben prp sonrası 2. Ay başladığım tüp bebek ile hamile kaldım, şükürler olsun. Doğru ellerde yapılınca, düzgün beslenme ve sporla başarılı sonuçlar alınan bir uygulama. Yaşım 41.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?