Sizin için doğru zaman gelince olacaktırPrp de oldum ben Şubat ayında kendiliğinden olsun die ama olmadı maalesef vardır bir hayır
Kendi kanından alıp birşeyler yapıyorlar 15 dk l k bir uyutmayla yumurtalık canlandırma gençleştirme ama bana etki etmedi kendiliğinden gebelik oluşmasına ama tüp bebekde faydası olduğu söyleniyor 5-6 ay etkisi olduğu söyleniyor bana göre tüp bebeğe destek diye düşünüyorumO nasıl birsey, faydası etkisi vs biraz bilgilendirir misin canim
OZaman üşümüyorsun sen ne güzelEvet havalar güzel olacakgerçi ben soğuk da severim. Aaa şimdi olursa kış bebekleri olacaklar
35 yasındayım biraz rahatıma düşkündüm evlenmedim 1 yıllık evliyimSizin için doğru zaman gelince olacaktıryaşınız kaç?
sen de olumlu- olumsuz arasında gidip geliyor musun bazen :) amin inşallahBen de azıcık tedirginim. İnşallah umudumuz mutluluğumuz olurhakkımızda hayırlısı olsun
Peki bu islem ihtiyaca göre mi yapiliyor yoksa her bebek isteyen hastaya mi?Kendi kanından alıp birşeyler yapıyorlar 15 dk l k bir uyutmayla yumurtalık canlandırma gençleştirme ama bana etki etmedi kendiliğinden gebelik oluşmasına ama tüp bebekde faydası olduğu söyleniyor 5-6 ay etkisi olduğu söyleniyor bana göre tüp bebeğe destek diye düşünüyorum
35 yasındayım biraz rahatıma düşkündüm evlenmedim 1 yıllık evliyim
Evet ben üşümeyenlerdenimOZaman üşümüyorsun sen ne güzelben kışın donarım, ayaklarım hic ısınmaz . İns bebeğide icimde üşütmem yavrum soguk havalara denk geldi
Özel hastanelerde ticaret diyorum benPeki bu islem ihtiyaca göre mi yapiliyor yoksa her bebek isteyen hastaya mi?
Ultrason kontrollerine bağlı, İnşallah yumurtalar büyürseler bir hafta sonra olabilirmiş 2. Opu. Bu işin her adımı stres, hepsi sıkıntı ölüyorum meraktan bugün alınan yumurtaların durumu nedir diyeNe güzel maşallah yumurta sayınız çok iyikaliteleri de iyi çıkar inşallah küçük olduğu için çatlamıyor yani. 2.opu ne zaman olacak belli mi?
İnşallah ya rabbim isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın doldursunohh en sevdiğimden kızkardeşim de 30 undan sonra evlendi gecen senede bebegi oldu darısı sana olsun inşallah
Ben de 37’de evlendim35 yasındayım biraz rahatıma düşkündüm evlenmedim 1 yıllık evliyim
Çocuğunuz varmıBen de 37’de evlendim
Bana çoğunlukla olumlu gibi geliyor ama sonra gidiyor bu düşünce ya olmadıysa diyorumsen de olumlu- olumsuz arasında gidip geliyor musun bazen :) amin inşallah
Çok haklısın, öyle bir durumdayız ki karnımız açken restauranta gittigimizde garsona ondan da getir bundan da getir dedigimiz gibi doktor ne dese bi çare o da olsun bu da olsun diyoruz. bizde ki umit kapısi, onların ki de kar kapisi. Herkesin amaci çıkarı başkaÖzel hastanelerde ticaret diyorum bengit gel tedavi bir tüp bebek parası gidiyor biz hastaneye gittik yumruta kalıtem düşük dendi özel olsun iyi olsun dedik Dr dedi ben suan tüp bebeğe gerek görmüyorum böyle böyle bir tedavi var (prp) eşimle bize mantıklı geldi ama ben gebe kalamdm birde ben cok stresli bir insanım onumda etkisi olduğunu düşünüyorum eşimde tayinci olunca biz 2 ay deneyelim dedik hani bence Dr her böyle mağdur kadına bunu sunuyor imkanı fırsatı olan deniyor
Şu andan sonrası hep merak zatenUltrason kontrollerine bağlı, İnşallah yumurtalar büyürseler bir hafta sonra olabilirmiş 2. Opu. Bu işin her adımı stres, hepsi sıkıntı ölüyorum meraktan bugün alınan yumurtaların durumu nedir diye
Gitmesin gelen o olumlu düşünceBana çoğunlukla olumlu gibi geliyor ama sonra gidiyor bu düşünce ya olmadıysa diyorumgel gitlerim var.
Yok. 3.tüp bebek tedavim bu. İnşallah bu seferÇocuğunuz varmı
Yavrum usumesin diye suyu bile kaynar içerimEvet ben üşümeyenlerdenimsıcacık kalır o içinde
Geneli olumlu zatenGitmesin gelen o olumlu düşüncesıkıca tut bırakma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?