İnşallah canımBoşver idrar testini canım, inşallah çarşamba güzel haber alırsın
Amin hepimiz kırmızıları görur insallahTransferiniz hayırlı olsun, inşallah iki kırmızı çizgiyi görürsünüz
Asilamada aynjsini yaşadım 2. Asilamadaİnşallah hayırlısıyla atlatırsın bu evreleri ve transferin çok güzel geçer
Sana tavsiyem benim gibi 1.5lt su içip gitme, transferden önce 6 kez tuvalete gitmek zorunda kaldım, emek hocanın özel muayeneleri olduğu için 3 saat bekledik. Baktın içeri çağırıyolar o anda sıkışık değilsen iç suyunu
Valla çok iyi yapmışsın canım şeytana uymamakla9.gün erken ama çıksa çıksa kanda çıkar şimdi. Bugün benim de elim gitti teste, aldım kutuyu elime, baktım baktımsonra sakince çekmeceye koydum kapattım Bugün 8.günüm benim de, adet olacakmışım gibi ağrım var sabahtan beri gidip geliyor, birkaç kez tuvalete gidip kontrol ettim kesin başladı diye
Aaa acaba yumurta erken mi çatlamış takip ediyolardı ne açıkladı doktorunBenim lh çok yükseldiği için toplama vs iptal oldu bilginizeRyamm
Prematüre lh deniyormuşAaa acaba yumurta erken mi çatlamış takip ediyolardı ne açıkladı doktorun
Haklısın aslında öyle bakmak lazım ama bir taraftan da negatife kendimi alıştırmaya çalışıyorum sanırım neyse az kaldı benim öğrenmeme umarım şaşırır mutlu oluruz pozitifleri görüpKanda negatıfı görene kadar hamileyız bozma morelşni rabbim nasıp ettıyse pozıtıf olcak insallah canını sılma kı burda idrarda negatıf görüp kanda pozıtıf olanlar var ben bebişlere dediyorum sureklı elle sıkıca tunun rahıme insallah tunmuslatdır sende soyle sureklı elını karnına koy söyele canım
Sonu güzel olur inş canım o kadar iğneye insanın canı sıkılıyo tedavi ötelenince ama kısmet değilmiş demek ki. Kalitesiz embriyo olacağına geç olsun güç olmasınPrematüre lh deniyormuş
Iptal edilmeli yazıyor zaten her yerde
Amh dusuk olduğu için oluyor heralde
Lh yükseliyor ve yumurtaları kalitesizlestiriyor
Zaten 2 3 yumurta vardı döllenme şansı vs dikkate alınca bir de kalitesizlikle iptal olması mantıklı oldu heralde
Yoksa istersen toplayalım ama ben önermiyorum dedi
Araştırdım iptal olmalıymış hayirlisi boyle imis
Geçmiş olsun canım benim kalitesiz bir şekilde toplama yapılmasındansa tekrar bi yumurta takibi senin için daha iui olur inşallahBenim lh çok yükseldiği için toplama vs iptal oldu bilginizeRyamm
Evet öyle tabiki teşekkür ederim=)Geçmiş olsun canım benim kalitesiz bir şekilde toplama yapılmasındansa tekrar bi yumurta takibi senin için daha iui olur inşallah
Yarın verecem varsa çıkar zaten. Çarşamba iğnem var negatif çıkarsa en azından onu vurulmam diye düşündümTutsa da adet başlıcakmış gibi belirti oluyormuşbakalım artık testlerimizde çıkacak. Hakkımızda hayırlısı neyse o olsun sen yarın test verecek misin? Yoksa bekleyecek misin 1’ini?
iyi demissin havamiz hic sonmesin innnshallahAynen öyle yaptım canım zaten bu gunde havalı olarak gecırcem dedim sonuçu aldıktan sonra normalemı donerım yoksa tam havayamı girerşm bilmıyorum valla ben sakaryadayım burası cok sıcak valla iki gündür esiyor ama cok sıcak esıyor rabbim yardımdımız olsun hepmızınbebişler bizimle kasın insallah
hayirli guzel haberlerini aliriz inshallahYarın verecem varsa çıkar zaten. Çarşamba iğnem var negatif çıkarsa en azından onu vurulmam diye düşündüm
filimlerde elinde ki o silayi yavasca yere birak repliginde ki gibi olmus senin test isi :) 6 haziran kan verme gunum ama 4 haziranda evde test yapmaya ayarladim kendimi9.gün erken ama çıksa çıksa kanda çıkar şimdi. Bugün benim de elim gitti teste, aldım kutuyu elime, baktım baktımsonra sakince çekmeceye koydum kapattım Bugün 8.günüm benim de, adet olacakmışım gibi ağrım var sabahtan beri gidip geliyor, birkaç kez tuvalete gidip kontrol ettim kesin başladı diye
Benim de öyleydisabah uyandığım andan itibaren yapsam mı yapmasam ki bugün sürekli böyleydi kafamın içi :) ama ödüm kopuyor ya hiç cesaret yok ben de inşallah kan vermeye gidebilirim böyle giderse ondan da kaçacağım gibi :)
Tutuyorum kendimiValla çok iyi yapmışsın canım şeytana uymamaklabenim de bugün başladı o bel ağrısı regl olcam hissi o yüzden de pek umudum yok ama inşallah pozitifi görürüz az kaldı öğrenmeye
Ay ne heyecanlıYarın verecem varsa çıkar zaten. Çarşamba iğnem var negatif çıkarsa en azından onu vurulmam diye düşündüm
Aynen öyle oldu evetfilimlerde elinde ki o silayi yavasca yere birak repliginde ki gibi olmus senin test isi :) 6 haziran kan verme gunum ama 4 haziranda evde test yapmaya ayarladim kendimi
Ayy inshallahAynen öyle oldu evetAz kalmış senin de. Benim 2si test günüm, belki 1inde evde yaparım. 1’i eşimin doğumgünü pozitif olsa müthiş bir hediye olur diye dürtüyor beni de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?