Hadi inşallah bakalım. Adet günümde benim de ağrım yoğunlaşmıştı. İnşallah bebeğin habercisi olsunBugün adet sancısı gibi bir ağrıyla uyandım. Başlıcak sandımNormalde bugün benim adetimin başlayacağı gün. İlk düzgün belirtim adet sancısı
Aay inşallah öyledirHadi inşallah bakalım. Adet günümde benim de ağrım yoğunlaşmıştı. İnşallah bebeğin habercisi olsun
6.gün bu test için çok erken. Belki de bugün tutunmaya başlayacak bilemezsiniz. 6.gün bende lekelenme olmuştu muhtemelen o gün tutundu. 9.gün test yaptığımda pozitif sonucu görmüştüm. İlaçlarınıza devam edip, duanızı edip bebeklerinize sarılın lütfen6. gün maalesef negatif. O çift çizgiyi görmek nasip olmadı hiç. 2 tane transfer edildi olsa cıkardı bence.
Eki Görüntüle 3075135
İlk 48 saatte tutunuyor diye okumustum.6.gün bu test için çok erken. Belki de bugün tutunmaya başlayacak bilemezsiniz. 6.gün bende lekelenme olmuştu muhtemelen o gün tutundu. 9.gün test yaptığımda pozitif sonucu görmüştüm. İlaçlarınıza devam edip, duanızı edip bebeklerinize sarılın lütfenKan testine kadar da hiç bir şeyden emin olmayın
Yok yok öyle düşünmeyin normal bunlar.Aay inşallah öyledirAğrı olunca sabah tutmadı herhalde diye düşündüm.
6.gün test için çok erken. Doktorun verdiği test günü ne zaman?6. gün maalesef negatif. O çift çizgiyi görmek nasip olmadı hiç. 2 tane transfer edildi olsa cıkardı bence.
Kaçıncı gün embriyosu sizin. 6.gün gerçekten erken ama Hele ki idrarda çıkması için. Aslında erkenden test yapmamak lazım ama merak ediyoruz işte. Siz yine de motivasyonunuzu düşürmeyin hiç belli olmaz6. gün maalesef negatif. O çift çizgiyi görmek nasip olmadı hiç. 2 tane transfer edildi olsa cıkardı bence.
Eki Görüntüle 3075135
Herkesin vücudu farklı ne zaman tutunacak bilemezsiniz. İlk kana geçecek hcg, sonra bir düzeye gelince de idrara geçecek. Bunun için 6 gün erken. Umudunuzu kaybetmeyin, moral çok önemliİlk 48 saatte tutunuyor diye okumustum.
Bence olsa silik cıkardı. İlaçlarıma devam edecegim ama umudum yok
4 Haziran6.gün test için çok erken. Doktorun verdiği test günü ne zaman?
5. Gün çift embriyo konduKaçıncı gün embriyosu sizin. 6.gün gerçekten erken ama Hele ki idrarda çıkması için. Aslında erkenden test yapmamak lazım ama merak ediyoruz işte. Siz yine de motivasyonunuzu düşürmeyin hiç belli olmaz
umarım ben yanılırımHerkesin vücudu farklı ne zaman tutunacak bilemezsiniz. İlk kana geçecek hcg, sonra bir düzeye gelince de idrara geçecek. Bunun için 6 gün erken. Umudunuzu kaybetmeyin, moral çok önemli
Daha 5 gün var kan testinize, idrarda çıkması mümkün değil şu anda. Siz sabırla bekleyin lütfen4 Haziran
5. Gün çift embriyo kondu
umarım ben yanılırım
Ne güzel büyümüşler yumoşlarınızEvett smdi çıktım sağda 2 solda 3 yumurta 14/15 /12 boyutlari güzel mi yani dedim asistan tedaviye yanıt vermiş dedi şimdi hocaya danisicaklar ona göre yol cizilcek
25 inde başladım bugün kontroldu canım bakalm hoca nedicekNe güzel büyümüşler yumoşlarınızboyutları da birbirine yakın. Tedavide kaçıncı gününüz?
İnşallah güzel haber vermek nasip olur.Daha 5 gün var kan testinize, idrarda çıkması mümkün değil şu anda. Siz sabırla bekleyin lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?