- 12 Kasım 2018
- 127
- 133
- 53
- 42
6.gün bugünKacinci gun oldu canim..transferle birlikte..
6. Gün çok erken canım çıkmazsa motivasyonun bozulabilir 2 gün daha bekle bari. Ben 7. Gün gece yapmıştımBugün transfer günü dahil 6. Gün. Yarın falan belki yaparım bi erken gebelik testi
İnşş çok güzel haberler gelir canım benimmM
Valla cikmadi. Simdi baska hastahanede verdim kan. Pismis tavugun basina gelir anca bu durumneyse super sonuc ciksinda raziyim beklemeye
Ben de 8. gün sabahı yaptım. Transfer günü dahil. Silik çizgi çıkınca test verdim. 63.2 çıktı.6. Gün çok erken canım çıkmazsa motivasyonun bozulabilir 2 gün daha bekle bari. Ben 7. Gün gece yapmıştım
Banada ikitane transfer edeldi insallah pozitiflerı görurus bende bir farklılık var benım gögüslerim cok şis uçları cok acıyorAmin inşallah görürüzÇok heyecanlı zaman hiç geçmiyor
2 tane transfer edildi, size? Z Zeynepbalim
Canim belki erken gebelik testinde cikabilir ama yarin sabah idraririni tutarak yap bence6.gün bugün
Hayırlı olsun umarım Rabbim bebeğinizi kucağınıza almayı nasip ederMerhaba bende 24 Mayıs’ta transfer oldum.
Hala mı çıkmadı vallahi senin adına ben çok heyecanlıyımM
Valla cikmadi. Simdi baska hastahanede verdim kan. Pismis tavugun basina gelir anca bu durumneyse super sonuc ciksinda raziyim beklemeye
15.42 ye düşmüş. Kismet değilmişHala mı çıkmadı vallahi senin adına ben çok heyecanlıyıminşallah pozitifi görürsünüz
Seninde kimyasal a döndü15.42 ye düşmüş. Kismet değilmiş
Hala mı çıkmadı vallahi senin adına ben çok heyecanlıyıminşallah pozitifi görürsünüz
O kadar emek boşa gitti. Neyseki 2 embiryo var ve buda yeniden ilaclar transfer ucreyi derken bir masraf daha. Yas 39 hep bu yuzden acelecigim. yarin doktorum arayacak ona gore bir yol cizicez.Seninde kimyasal a döndühakkında hayırlısı olsun canım benim bu ay seninle 3. Kimyasalımız oldu inşallah bir sonraki gebeliklerimiz sağlıkla ilerler ne diyim ki ne desem boş herşey gönlünce olsun sonrası için
Hayırlısı olsun , daha zamanı değil demek ki doğru zamanda sağlıklı bir şekilde bebeğinize kavuşursunuz inşallahO kadar emek boşa gitti. Neyseki 2 embiryo var ve buda yeniden ilaclar transfer ucreyi derken bir masraf daha. Yas 39 hep bu yuzden acelecigim. yarin doktorum arayacak ona gore bir yol cizicez.
Hayırlısı sağlıklısı olsun canım en kısa zamanda15.42 ye düşmüş. Kismet değilmiş
Hayırlısı olsun canım çok üzüldüm. Embriyoların varmış ne güzel tekrar denersin Allah sağlık versinO kadar emek boşa gitti. Neyseki 2 embiryo var ve buda yeniden ilaclar transfer ucreyi derken bir masraf daha. Yas 39 hep bu yuzden acelecigim. yarin doktorum arayacak ona gore bir yol cizicez.
Ne diyeceğimi bilemiyorumO kadar emek boşa gitti. Neyseki 2 embiryo var ve buda yeniden ilaclar transfer ucreyi derken bir masraf daha. Yas 39 hep bu yuzden acelecigim. yarin doktorum arayacak ona gore bir yol cizicez.
Erken gebelik testi mi yaptınız?Ben de 8. gün sabahı yaptım. Transfer günü dahil. Silik çizgi çıkınca test verdim. 63.2 çıktı.
Tabiki insan emeğine üzülüyor harcadığı parada cabası tekrar yine iğne ilaç bir inşallah kalan emriyo ların sıkıca seninle kalırO kadar emek boşa gitti. Neyseki 2 embiryo var ve buda yeniden ilaclar transfer ucreyi derken bir masraf daha. Yas 39 hep bu yuzden acelecigim. yarin doktorum arayacak ona gore bir yol cizicez.
Insallah canimTabiki insan emeğine üzülüyor harcadığı parada cabası tekrar yine iğne ilaç bir inşallah kalan emriyo ların sıkıca seninle kalır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?