İyiyim. Bende belirti yok. İlk günden beri kasıklarımda bir doluluk, baskı var gibi. Bu da hormonlardan herhalde
Hadi inşallah güzelce yükselmiştir değerinVerdim 07.50 de goztepe devlette. Hala test calisiliyor yaziyor. Cikmadi bekliyorum
Resmen anksiyete sebebi ahahah
Aminnnnnnn insallahHadi inşallah güzelce yükselmiştir değerin
Ahahahah harikaaaİyiyim. Bende belirti yok. İlk günden beri kasıklarımda bir doluluk, baskı var gibi. Bu da hormonlardan herhaldeBugün sabah duş aldım, saçım için aynı bakım ürünlerini kullansam da bir şekil veremedim, sert sert oldu o kadar. Benim derdim kozmerik şu an
Ayy hadi inşallah sonucunu alınca daha da rahatlarsınicimde bir rahatlik var aksine bakalım
Sabah kalktım iğneye gittim ben de iyiyim herhangi bi ağrı sızı vs yok. 3 gün sonra yine iğne için gidecem belki gittiğimde kan veririm
Ahahahah harikaaa
Hala cikmadiAyy hadi inşallah sonucunu alınca daha da rahatlarsın
Çok daha iyiyim şükür kanımın akmasıda azaldı kalçalarım da çok daha iyi durumda en azından artık daha rahat yatıp kalkabiliyorum
Hay allah doğuma da pek bi şey kalmadıHala cikmadiis cikisi bir daha verim kan
Kanama sonrası hafiflemişsindir baya Enfeksiyon noldu canım geçti mi?Çok daha iyiyim şükür kanımın akmasıda azaldı kalçalarım da çok daha iyi durumda en azından artık daha rahat yatıp kalkabiliyorum
Yani geçmiştir herhalde bana bi rahatsızlık hissettirmiyor şuan da , tamamen kanamam durup yıkanmadan hafifleyemiyeceğimKanama sonrası hafiflemişsindir baya Enfeksiyon noldu canım geçti mi?
He ya doguma kadar cikar mi acep ? Aynen 1 saatte cikiyor. Olmassa is cikisi baska hastahaneye gidicemHay allah doğuma da pek bi şey kalmadıalt tarafı bi hcg 1 saatte çıkar normalde
Ahh bu bebeler yok mu bize neler ediyolarHe ya doguma kadar cikar mi acep ? Aynen 1 saatte cikiyor. Olmassa is cikisi baska hastahaneye gidicem
Yani geçmiştir herhalde bana bi rahatsızlık hissettirmiyor şuan da , tamamen kanamam durup yıkanmadan hafifleyemiyeceğim
Kesinlikle cok kiymetli olacaklar ama poposuna poposuna vuracamAhh bu bebeler yok mu bize neler ediyolarhayır bi de doğunca daha kıymetli olacaklar bunca zorluk sonrası dünyaya geldikleri için
Çok daha iyiyim şükür kanımın akmasıda azaldı kalçalarım da çok daha iyi durumda en azından artık daha rahat yatıp kalkabiliyorum
Ben de ben deKesinlikle cok kiymetli olacaklar ama poposuna poposuna vuracam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?