Haklısın.. Bugün daha iyiyim hayırlısı olsun bakalımNeden moralini bu kadar bozuyorsun, yapma canım moral önemli. O kadar hormon alıyoruz ki hormonlar da etkiliyor psikolojiyi. İlla ağlamak istiyorsan ağla bir kez hıçkıra hıçkıra at içindekileri bir seferde.
Az kaldı 6 gün sonra öğreneceksinseneler geçti 6 gün mü geçmez?
Spekulum takıp çıkardıkları için oluyo galibaAynı sorun bende de var sanki içi şiş gibi
Evet oksapar içi nohut gibi ovuyorum ama malesef bu şekilde benim etim çok hassas ondan da olabilir bilmiyorumBu oksapar mı. Ben covit olduğumda 10 gün karnımdan vurdum hiç bişe olmamıştı. İğneyi vurduktan sonra ovmaman gerekir. Ovarsan morarır.
Sadece enjeksiyon yerlerim belli oluyordu benim çünkü, morarma genelde yanlış vurulmadan yapıyor hızlıca batır ve enjekte et bu iğneler bayağı devam ediyor çünkü ben sormuştum 20 haftalığa kadar devam demişti bazı hastalar a doğuma kadarBen buz koymadim canım hic ama
Maf oldu kollarım belki de yanlış vuruyorum bilmiyorum
Baya kötü olmuşsun canım sen olmadı bi sağlık ocağında veya hastanede vurdur bir kere bakalım senin vurmadan kaynaklı mı bbu kadar morarıyor yoksa teninle mi ilgili
progesteron serviks ağzını ve kanalı kalınlaştırıyor normal yaniSpekulum takıp çıkardıkları için oluyo galiba
İnşallah sağlıkla duyarsınızBugün 5+4 oldu ve sadece 1 kese gördük, 1 hafta sonra kalp atışları için randevu verdiler
Ben ayakta yapıyorum göbeğimi baya sıkıştırıyorum iğneyi sokunca hafif gevşetiyorum. Birde bitince yavaş çekmiyorum iğneyi. Sonra kolanyalı pamukla hafif bastırıp ovalamıyorum. Ovalarsan morarır demişti hemşireGünaydınnn
Benim oksapar iğneyle başım beladasertlik yaptı karnımda içeriden morardı sanki çok garip hiç bir iğne böyle yapmamıştı.. içeri de iğnesi çok zor giriyor ucu garip..
Onun dışındaaa 4 gün kaldı testeee
Bugün sabah uyandığımdan beri hafif hafif ağrım var benim.. az bi regl başlangıcı gibi ama daha bi aşağıda.. hayrolsun.. sen nasılsın canım? 4 gün kaldı
Göbekten dün bir anda sertleşti yaptığım yer anlamadım içi taş gibi.. bugün sağlık ocağına gittim oradaki kız koldan yapalım dedi.. şimdilik bi sorun yokBen ayakta yapıyorum göbeğimi baya sıkıştırıyorum iğneyi sokunca hafif gevşetiyorum. Birde bitince yavaş çekmiyorum iğneyi. Sonra kolanyalı pamukla hafif bastırıp ovalamıyorum. Ovalarsan morarır demişti hemşire
Aslinda ailem saglikci onlar da etime veriyo hassas diyorlarBaya kötü olmuşsun canım sen olmadı bi sağlık ocağında veya hastanede vurdur bir kere bakalım senin vurmadan kaynaklı mı bbu kadar morarıyor yoksa teninle mi ilgili
Sabah kalktım iğneye gittim ben de iyiyim herhangi bi ağrı sızı vs yok. 3 gün sonra yine iğne için gidecem belki gittiğimde kan veririmBugün sabah uyandığımdan beri hafif hafif ağrım var benim.. az bi regl başlangıcı gibi ama daha bi aşağıda.. hayrolsun.. sen nasılsın canım? 4 gün kaldı
Ne diyim o zaman Allah kolaylık versin çok zorAslinda ailem saglikci onlar da etime veriyo hassas diyorlar
İnşallah en kısa zamanda kestirir doktorun. Bizim sıpalar ne kadar zorluyor bizi böyleAslinda ailem saglikci onlar da etime veriyo hassas diyorlar
Bir de öyle deneyin bakalım. Rabbim emeklerinizin karşılığını almayı nasip etsinGöbekten dün bir anda sertleşti yaptığım yer anlamadım içi taş gibi.. bugün sağlık ocağına gittim oradaki kız koldan yapalım dedi.. şimdilik bi sorun yok
Verdim 07.50 de goztepe devlette. Hala test calisiliyor yaziyor. Cikmadi bekliyorum
Resmen anksiyete sebebi ahahahVerdim 07.50 de goztepe devlette. Hala test calisiliyor yaziyor. Cikmadi bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?