İnşallah hepimiz alırız kucağımızaSağlıkla kucağınıza almak nasip olur inşallah
Masallah hayirli olsun gozunuz aydinMerhaba umutsuz düşünmeyin pozitif olun. Benim 4 ve 5. gün aşırı bel ağrım oldu şimdi hiçbir şey yok. 10. Günüm ve pozitif çıktı çok şükür. Düşünce gücü çok önemli lütfen olumlu düşünün
Bi duygusallık çöktü yine içime bi öküz oturdu sanki resmen ağlayasım var
Dışarıdan göründüğü gibi değil tedavi süreci olsun transfer sonrasındaki günler gerçekten insanı zorluyor resmen ama sen moralini bozma lütfen bugün bende aynı şekildeydim sonra dedimki belki tutunmaya çalışıyorlar ama sen üzülerek onlara belki bu fırsatı vermiyorsun dedim ve toparlanmaya çalıştım sende toparlan üzülme unutma sakın sana tutunmaya çalışan minnaklarin varTransfer gününü saymazsak bugün 4.gün ve aşırı bi duygusallık var üstümdedün ne güzel zaman ne çabuk geçiyo falan diyodum bugün durdu sanki bilemiyorum
Günler geçmiyor sankiOff çok zor geçiyor.. evden çalışıyorum zaten neredeyse dakika sayacağım
InsallahCanım benim için nasıl rahat edecekse öyle yap tabi ama bakalım inş yarın güzel haberler gelir
Ayy ne güzelBugün 5+4 oldu ve sadece 1 kese gördük, 1 hafta sonra kalp atışları için randevu verdiler
Çok haklısınDışarıdan göründüğü gibi değil tedavi süreci olsun transfer sonrasındaki günler gerçekten insanı zorluyor resmen ama sen moralini bozma lütfen bugün bende aynı şekildeydim sonra dedimki belki tutunmaya çalışıyorlar ama sen üzülerek onlara belki bu fırsatı vermiyorsun dedim ve toparlanmaya çalıştım sende toparlan üzülme unutma sakın sana tutunmaya çalışan minnaklarin var
Evet 12.mayista transfer 17 mayista kan tahlili..8MEMUR54 5. Gün test yaptırmıştın sen değil mi? Transfer günün dahil mi?
Merhaba tecrübemi sizlerle paylaşmak istedim hiç idrar testi yapıp canınızı sıkmayın ben ilk tüp bebek deneyimimde 7.gun ,8.gun ve 10. gün idrar testi yaptım hepsi negatifti çok üzüldüm hatta ağladım 10. gün kan testi yaptırdığımda pozitifti ve çok şükür bir kızım olduAyy bilmiyorumpazar idrar, pozitifse de ptesi kan veririm diyorum.. sence kötü mü olur?
Ayyy maşallah kızınız size sürpriz yapmışMerhaba tecrübemi sizlerle paylaşmak istedim hiç idrar testi yapıp canınızı sıkmayın ben ilk tüp bebek deneyimimde 7.gun ,8.gun ve 10. gün idrar testi yaptım hepsi negatifti çok üzüldüm hatta ağladım 10. gün kan testi yaptırdığımda pozitifti ve çok şükür bir kızım olduidrar testi yaparsanız bile sonucu sizi çok etkilemesin naçizane tavsiyem
Evet bende de var suan dun cok zorlandim yarıda kalıyor sanki ileri zor gidiyor gibi degilmiKızlar siz de transfer sonrası fitili yerleştirmekte zorlandınız mı sanki şişmiş gibi orası zor oluyo
Aynen öyleEvet bende de var suan dun cok zorlandim yarıda kalıyor sanki ileri zor gidiyor gibi degilmi
Suan 1 minicik var)))ilk fotoğrafları verdilerMasallah cok guzel bi Haber betana Ne dediler peki normalmiymis bu kadar fazla olmasi bide altan mi baktilar yoksa karnindan mi
Neden moralini bu kadar bozuyorsun, yapma canım moral önemli. O kadar hormon alıyoruz ki hormonlar da etkiliyor psikolojiyi. İlla ağlamak istiyorsan ağla bir kez hıçkıra hıçkıra at içindekileri bir seferde.Transfer gününü saymazsak bugün 4.gün ve aşırı bi duygusallık var üstümdedün ne güzel zaman ne çabuk geçiyo falan diyodum bugün durdu sanki bilemiyorum
Aynı sorun bende de var sanki içi şiş gibiKızlar siz de transfer sonrası fitili yerleştirmekte zorlandınız mı sanki şişmiş gibi orası zor oluyo
Günaydınnnkızlar günaydın nasılsınız keyifler yerinde mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?