Transfer gününü saymazsak bugün 4.gün ve aşırı bi duygusallık var üstümdeKızlar transfer sonrası günlerinizi nasıl geçiriyorsunuz
Off çok zor geçiyor.. evden çalışıyorum zaten neredeyse dakika sayacağımKızlar transfer sonrası günlerinizi nasıl geçiriyorsunuz
Buralar hep belirtiBi duygusallık çöktü yine içime bi öküz oturdu sanki resmen ağlayasım var
Ben iyiyim.. ama olmadı gibi hissediyorum, sendeki olumsuzluk bana mı bulaştı.. demekki sabah da duygusallaşıcamKeşkeeeeee....Sen nasılsın peki?
Ahahahahha sen bana bakmaBen iyiyim.. ama olmadı gibi hissediyorum, sendeki olumsuzluk bana mı bulaştı.. demekki sabah da duygusallaşıcamsırayla
Evet ev basıyor, dışarı çıkıp biraz yürü canım kulaklık takıp bişeyler dinle yürürken iyi gelicektir eminim..Ahahahahha sen bana bakmaevde de bunaldım biraz ne diyeyim hakkımızda hayırlısı olsun
Oluyor canım o transfer den sonra ya inşallah güzel haberler in habercisi dir bunlarBi duygusallık çöktü yine içime bi öküz oturdu sanki resmen ağlayasım var
Aynı durumdayız canım yıllardır değil ama 7 ayda bende sırayla herşeyi denedim.. olma ihtimali diğer denediklerimize göre çoook yüksek, ama olmazsa da bir daha deneriz ne yapalım canımız sağolsunpartalina_ yumurta takibi yaptırdım sonrasında klomen tedavisi gördüm o zamanlar hep dedim ki oooo olmazsa aşılama o da olmazsa tüp bebek var.. Artık umudun sonu bu tüp bebek daha ilerisi yok galiba artık o yüzden korkuyorum
Ahh inşallah canımOluyor canım o transfer den sonra ya inşallah güzel haberler in habercisi dir bunlar
Haklısın.. Pes etmek yokAynı durumdayız canım yıllardır değil ama 7 ayda bende sırayla herşeyi denedim.. olma ihtimali diğer denediklerimize göre çoook yüksek, ama olmazsa da bir daha deneriz ne yapalım canımız sağolsun
Bugün 5+4 oldu ve sadece 1 kese gördük, 1 hafta sonra kalp atışları için randevu verdilerMerhaba hayırlı olsun bebeğiniz. Benim de sizin gibi değerlerim yüksek 12. Gün 620, 14.gün 1287 çıktı. Çift embriyo. İkiz olabilir dendi mi size
Hayırlı olsunBenimde bu sabah transferım oldu 5.gün iki emriyo insallah tutarlar rabbim kşmsenin kucagını boş birakmasın kimsenin bebisine imrendırmesın insallah isteyen herkese bebis versın
Masallah cok guzel bi Haber betana Ne dediler peki normalmiymis bu kadar fazla olmasi bide altan mi baktilar yoksa karnindan miBugün 5+4 oldu ve sadece 1 kese gördük, 1 hafta sonra kalp atışları için randevu verdiler
Merhaba umutsuz düşünmeyin pozitif olun. Benim 4 ve 5. gün aşırı bel ağrım oldu şimdi hiçbir şey yok. 10. Günüm ve pozitif çıktı çok şükür. Düşünce gücü çok önemli lütfen olumlu düşününKasık ağrım vs kalmadı. Göğüs hassasiyetim de hiç yok. O yüzden biraz umutsuzum çünkü tüm gebeliklerimde ciddi göğüs ağrısı yaşadım
Sağlıkla kucağınıza almak nasip olur inşallahMerhaba umutsuz düşünmeyin pozitif olun. Benim 4 ve 5. gün aşırı bel ağrım oldu şimdi hiçbir şey yok. 10. Günüm ve pozitif çıktı çok şükür. Düşünce gücü çok önemli lütfen olumlu düşünün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?