Yaa maşallahBugün keseye gittik, böyle birşey beklememiştim açıkcası daha bir hissederim demiştim ama minik bir karaltı 7 mm zaten2 hafta sonraya verdiler kalp atışı için randevuyu, yine belirsizlik yani. Bu arada benim transferim 14 şubat, normalde 6. Hafta doldu bugün ama kese boyuna göre 5+2 çıktı, başta da değerim geç yükselmişti zaten yani tüpte de geç yerleşme varmış gerçekten.
Olsun razıyımBak sana bunları hatırlatcam demiştim, bulantının ayak izleri geliyor
Ayyy inşallahMayıs ayında sıcaklarla beraber güzel haberler le gelicem inşallah bu bahar hepimize iyi gelicek
İnşallah tutunma işaretleridir ve mutlu sonla biterBasıma ılk defa geldı çünkü adet olucam zannettım genelde öyle oluyor ya doktorun asıstanıyla görüştüm ılaclarıma devam et dedı kırmızıya donmedıkce korkma dedı ama öyle olmuyor ıste
Deli misin hem de nasıl gider, bulantısı olan herkes kilo veriyorOlsun razıyımbulantı olunca iştah gider dimi
İnşallah çok panik oldum basıma ılk defa geldı bekliyorum suandaİnşallah tutunma işaretleridir ve mutlu sonla biter
Bende onu diyecektim. Her hemşire bunu yapabiliyor sonuçta. Büyük hastanelere takılmayın diyecektim ki sen yazmışsın. Bende bir sonrakini evde bile taktırabilirim. Hemşire var tanıdığım.
Hemen bebişle ilgili daha net bişey arıyosun dimiBugün keseye gittik, böyle birşey beklememiştim açıkcası daha bir hissederim demiştim ama minik bir karaltı 7 mm zaten2 hafta sonraya verdiler kalp atışı için randevuyu, yine belirsizlik yani. Bu arada benim transferim 14 şubat, normalde 6. Hafta doldu bugün ama kese boyuna göre 5+2 çıktı, başta da değerim geç yükselmişti zaten yani tüpte de geç yerleşme varmış gerçekten.
Cumartesi olucak canımİnşallahO kadar yazışma vardı ki üşendim okumaya sen ne yaptın nasıl gidiyor opu ne zaman belli mi
E bak sana dedik canım üzülme diye çok şükür gözün aydın sağlıkla ilerlesin inşallah
Umarım hersey güzel ılerler degerın güzel katlanmış bak ne güzel benımde 8.gun kahverengı kanama gördüm panık yaptım suanda ınsallah hersey yolundadır
Yaaa süper maşallah
Yaaa
Hemşire estroferm için bebeğin yatağını hazırlıyor gibi düşün demişti bana da estroferm ve prosesten vermişti ama benim taze transferdi,beslenme için de sağlıklı ve dengeli beslenin demişti .Alkol,sigara ,kafein vs uzak durun .Kabız olmamaya çalışın gaz ve kabızlık yapan şeylerden uzak durun progestan kabızlık ve gaz yapıyor transferden sonra başlayacaksınız .İğneden mi bahsediyorsunuz ?
Bana doktorum sadece estrofem verdi. Değişik bir kabı var . Çark gibi çeviriyorum üzerinde günler yazıyor . :) Doğru ilaçtır sanırım :)
İğne filan vermedi. 15 martta kontrole çağırdı. tahmini 25 mart transfer dedi.
Bu süreçte ilişki yasak mı ? Birde avakodo , nar vs yemeli miyim ?
Çok teşekkür ederim amin Allah razı olsun rabbim hepinize nasip etsin sağlıkla ilerlesin kucaklarımıza alalım insallahE bak sana dedik canım üzülme diye çok şükür gözün aydın sağlıkla ilerlesin inşallah
Çok teşekkür ederim yazdıklarınızı hep okuyorum çalıştığım için çok yazma fırsatı bulamıyorum hepiniz çok içten insanlarsınız insallah rabbim hepimizin yüzünü güldürür güzel haberlerimizi alalım insallah hepinizden deHayırlı olsun canım
Bu sefer sanki tek embriyo ayarında artmış gibi dimiYaaa süper maşallahçok güzel çıkmış değerin bi de güzel yükselmiş randevun da erken oh kafa rahat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?