Ben daha 8.gundeyım ama suanda bütün moralım gıttı ya adet olursamEmbriyonun 13. Gününde genelde yerleşme kanaması oluyor makale gibi bir şeyden okumuştum bulursam atarım inşallah sizin de öyledir
Gözün aydınOpu ya karar verdik cumartesi bugün kan verdim pcr verdim netleşti herşey iyice
Canım gittin mi hayırlısıyla görmüşsündür bebişini inşallah.Hadi bana dua edinteyzeleri keseye gidiyoruz
Aaaa aaa:)) bende tam eski muhtarlığın orda göbekteyim hahaha:)) inşallah canım gelmek nasip olur şimdi işteyim maalesefİçerenköydeydim. 4 aydır fındıklının bu Başıbüyük yolu tarafındayım. Askeriyeyi görüyorum. Hadi adreside verdim. Çayı demledim
Suanda da peceteye sıldıgımde gelıyor ya gerçekten öyle mi oldu suanda moralım çok bozuldu aglıcam ama işteyım asıstanına yazdım kullandığın ılaclar da yapar dedı gerçekten tutunmamıdır
tamam işte embriyonun 13. Günü oluyo 5. Gün embriyosu ise. Benim de oldu bu arada 1 gün sürdü lekelenme şeklindeydi bi ara rengi kırmızı bile olmuştuBen daha 8.gundeyım ama suanda bütün moralım gıttı ya adet olursam
Pozitif aldınız dımı sonuç olarak asıstanı yazdı kırmızıya donmedıgı sürece sorun yok dedı ılacları kullan dedı tek of moralım çok bozuldutamam işte embriyonun 13. Günü oluyo 5. Gün embriyosu ise. Benim de oldu bu arada 1 gün sürdü lekelenme şeklindeydi bi ara rengi kırmızı bile olmuştu
Ay hadi hayırlı uğurlu olur inşallah olgun ve güzel yumurtalara güzel embriyolara vesile olsun inşallahKızlar ben de cumartesi günü opu oluyorum bu arada
Transfer i çok merak ediyorum çok farklı bi duygu burda kızları gördükçe heyecanlanıyorumGeçiyor ya.. En güzel beklediğin zaman oluyor.. Böylesi çok stresli.. Darısı başına..
@Esrakcshn kuzu buradayız.. Arkadaşta opu olacak.. Aklına takılan olursa daha çok kişi görmüş olur..
Evet pozitifti hatta ertesi gün kan testi yaptım yani 10. Gün oluyo. Adet sancım da vardı baya normal dedi hemşirem. İnşallah sizin de pozitif olurPozitif aldınız dımı sonuç olarak asıstanı yazdı kırmızıya donmedıgı sürece sorun yok dedı ılacları kullan dedı tek of moralım çok bozuldu
En zahmetsiz kısmı transferTransfer i çok merak ediyorum çok farklı bi duygu burda kızları gördükçe heyecanlanıyorum
7. Günüm bugün.12 de progestan igne ve Oksapar vuruyorum kendime.
Sonra belirtiler basliyor
Belirtiler direkt ilaclardan yani ama belirti olmamasini da aklim kabul etmiyor
Sonucta vucudun bir tepki vermesi gerekir.
Sizinle ayni gundeyiz degil mi?
Sizde durumlar nasil?
AynenGözün aydınarayı açmamış oldun
İnşallah inşallahhhAy hadi hayırlı uğurlu olur inşallah olgun ve güzel yumurtalara güzel embriyolara vesile olsun inşallah
Tutunma kanamasıdır inşallahKızlar WC ye gıttım az önce kahverengı leke gördüm peceteye sıldıgımde
Genelde 8.-9. Günler yerleşme kanaması oluyor.Umarım arkadasondan adet gelmez napcagımı bılemedm suanda 8.gun bugün daha
Evet bende de çok aşırı olmasa da bariz bir koku hassasiyeti olduO okuryazar kokubugün öyle kötüyüm kiii
Anneme geçtim apartman yemek kokuyor nasıl eve çıktığımı anlayamadım bile
Babam sigara içer balkonda balkonda cam balkon şeklinde kapalı kiiiii bende içerdim transferden önce neredeyse günde 1 paket gibi anammm o balkondan nasıl içeriye kaçtım leş gibi bir koku dedim ben bınu nasıl içiyormuşum
Böyle giderse mahvolduk
Valla ben normalde Fe kokuya hassasımdır ama bu çok farklıydıEvet bende de çok aşırı olmasa da bariz bir koku hassasiyeti olduBugün sınıfta cips yemişler aman Allahım bu arada ben de sigaradan rahatsız olmaya başladım ara sıra içerdim transfer öncesi Senin biraz daha ileri ya benden daha net belli demek ki eyvah eyvah inşallah aşırı bulantı olayımız olmaz ama çok iştahlı olmak da istemem
Benim kardeşim hemşire
Ama ben aileme söylemediğim için hastane hastane dolaşıyorum..
Tıp merkezi başta aramıştım hep yapmıyoruz deyince orayı bulmuştum.. Ama şimdi hepsini aradımHastane iyidir.. Allerjik bi ilaçmış..
Ahahah dur öyle deme ben de bazen diyordum belki kilo veririm diyeValla ben normalde Fe kokuya hassasımdır ama bu çok farklıydı
Allah inşallah ilerde benim gibi olmazsın o zaman çünkü bende de cumartesi günü falan hafif başlamıştı ama kendi koku hassasiyetime yormuştum galiba degil
Aşırı bulantı mı iştah açıklığımı deşeler bulantıyı isterim ben9 ay sürmez herhalde belki kilo almam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?