- 25 Ağustos 2017
- 5.007
- 6.918
- 198
Hee hsg istedi ise dondurulmuş.. Daha bi 40 günün olacakVallahi sormayı unuttum doktora opu heyecanınaama tahminim dondurulmuş transfer çünkü hsg çekileceğim tekrardan
O 40 gün nasıl geçecek yaaaaHee hsg istedi ise dondurulmuş.. Daha bi 40 günün olacak
Hayırlısı ile güzel embryolar olsun.. Sonrası daha kolay..
Çok mantıklıEvet 4 günlük artış istiyor bazı merkezler. Benim için daha iyi pazar da isterse keseye kadar kendime meşgale bulmuş olurum
Tutunma belirtisidir inşallah kuzumKızlar WC ye gıttım az önce kahverengı leke gördüm peceteye sıldıgımde
Bende onu diyecektim. Her hemşire bunu yapabiliyor sonuçta. Büyük hastanelere takılmayın diyecektim ki sen yazmışsın. Bende bir sonrakini evde bile taktırabilirim. Hemşire var tanıdığım.Ben hep tam teşekkülü hastanelere baktım. Sizin hastanede küçükmüş.. Özel alemdağ tıp merkezibi aradım. 60 tl dediler.. Bende oraya gideceğim evime yakın olanı buldum sonunda
Tutunma kanamasındır belki.. Doktora yazdın mı?Kızlar WC ye gıttım az önce kahverengı leke gördüm peceteye sıldıgımde
Benimde 5.günüm ve aynen zaman geçmiyor.. Ben çalışıyorum Allah’tan.. Evde olsam deli gibi test yapardımMaviSasa234 canım senin transferinin kaçıncı günüydü sanki benimle aynımıydı ben 5.gümdeyim ve zaman geçmiyoooor
Geçiyor ya.. En güzel beklediğin zaman oluyor.. Böylesi çok stresli.. Darısı başına..O 40 gün nasıl geçecek yaaaa
Asıstanına yazdım donmedı ne dıcekler bakalım of yaTutunma kanamasındır belki.. Doktora yazdın mı?
İçerenköydeydim. 4 aydır fındıklının bu Başıbüyük yolu tarafındayım. Askeriyeyi görüyorum. Hadi adreside verdim. Çayı demledimBen fındııklıdayım evlendikten sonra ama 26 sene içerenköyde oturdum oralar bizim mekanlar
Benim kardeşim hemşireBende onu diyecektim. Her hemşire bunu yapabiliyor sonuçta. Büyük hastanelere takılmayın diyecektim ki sen yazmışsın. Bende bir sonrakini evde bile taktırabilirim. Hemşire var tanıdığım.
5. Gün embriyosu muyduUmarım arkadasondan adet gelmez napcagımı bılemedm suanda 8.gun bugün daha
Evet öyleydi 1 Mart transferdı5. Gün embriyosu muydu
Tutunma belirtisi olabilir, benim de 8. Gün kahve leke başladı ve pozitifi gördüm, hala da ara ara leke geliyor. 9.gün peçeteye az miktar kan da geldi. Tutunma belirtisidir sizin de inşallahKızlar WC ye gıttım az önce kahverengı leke gördüm peceteye sıldıgımde
Tereyağ sıvıyağdan ucuz. Ömrümde böyle bir fiyat dengesizliği görmedim. Transferden beri avakado yemedim niye böyle birşey yaptım acabaGeçti gitti hadi bırakın ananası, avokadoyu. Kim ne yerse yesin bu saaten sonraO değilde bu avokado niye bu kadar pahalı
Embriyonun 13. Gününde genelde yerleşme kanaması oluyor makale gibi bir şeyden okumuştum bulursam atarım inşallah sizin de öyledirEvet öyleydi 1 Mart transferdı
Suanda da peceteye sıldıgımde gelıyor ya gerçekten öyle mi oldu suanda moralım çok bozuldu aglıcam ama işteyım asıstanına yazdım kullandığın ılaclar da yapar dedı gerçekten tutunmamıdırTutunma belirtisi olabilir, benim de 8. Gün kahve leke başladı ve pozitifi gördüm, hala da ara ara leke geliyor. 9.gün peçeteye az miktar kan da geldi. Tutunma belirtisidir sizin de inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?