Yeter mi acaba ??? Reçete attım dedim görmedim dediniz
Yeter artık lütfen bir birimizin mesajına cevap vermeyin S Sntr sizde abartmasanız mı acaba yiyenin de tuttu yemiyenin de uzatmayın daha fazla yalan falan olmuyor kızlar burası tüp Bebek kısmı bu ne böyle herkes gerildi sakin olun burda hepimiz bişey ler yapıyoruz lütfen
Güzel haberler bekliyoruz inşallahHadi bana dua edinteyzeleri keseye gidiyoruz
Benim iki gündür koku hassasiyetim var ,kaçıncı gününüzdü sizin ?Aman boşverin hepimizin çabası ve amacı ortak inşallah bu yolda emek veren herkesin yüzü güler. Bu arada mide bulantısı yaşayan var mı? Benim iki gündür dayanılmaz bir hal aldı
Oooo süperKızlar ben de cumartesi günü opu oluyorum bu arada
21 sanırım. 16 Şubatta transfer oldumBenim iki gündür koku hassasiyetim var ,kaçıncı gününüzdü sizin ?
Kuzu senin muayne nasıl geçti onu de hele…
ayyy hayırlı uğurlu olsun inşallah canım benim güzel güzel yumoşların toplansın güzel embriyolar olsun inşallahKızlar ben de cumartesi günü opu oluyorum bu arada
Tam zamanları sizin zaten ,bebek kendini belli etmeye başlamış inşallah kolay geçer hamileliğiniz21 sanırım. 16 Şubatta transfer oldum
Tabiki yine unuttumOooo süperhadi hayırlı olsun ,bugün söyledi mi herhangi bir şey bir de taze mi donmuş mu transfer edilecek diye soracaktın ,sordun mu ?
Konuyu kapatalım diyeli çok oldu fakat uzadıkça uzuyor ben bir hırsla yazmadım ya da kavga etmiyorum recetem de olan birşeyi öneri babında yazdim.Yoksa tutar yada tutmaz dediğimi de hatırlamıyorum
Opu ya karar verdik cumartesi bugün kan verdim pcr verdim netleşti herşey iyiceKuzu senin muayne nasıl geçti onu de hele…
Çok şükür.. İnş güzel embriyolar olurlarKızlar ben de cumartesi günü opu oluyorum bu arada
Hadi hayırlısı inşallahKızlar ben de cumartesi günü opu oluyorum bu arada
Çok şükür.. İnş güzel embriyolar olurlardoktor ne dedi yumurtalar güzel mi
Hadi hayırlısı inşallah
İnşallah kızlar yumurtalar iyi büyüklükleri güzel hepsi de büyümüş dengeli bi şekilde bakalımayyy hayırlı uğurlu olsun inşallah canım benim güzel güzel yumoşların toplansın güzel embriyolar olsun inşallah
Bı zahmet o kadar hormon yüklüyorlar bızımkılere büyüsünler benim en büyüğü 20 ydı o zaman 12 tane çıktıİnşallah kızlar yumurtalar iyi büyüklükleri güzel hepsi de büyümüş dengeli bi şekilde bakalım
Hayırlı olsun.. Güzel minnoşlar olsunlar inş.. Plan nasıl Peki taze transfer mi olacak?İnşallah kızlar yumurtalar iyi büyüklükleri güzel hepsi de büyümüş dengeli bi şekilde bakalım
Günaydın
Zaten belirti arayıp bulamadığımızda oluyor böyle.
Bakalım cumartesi toplanınca belli olur hepsinin boyutuBı zahmet o kadar hormon yüklüyorlar bızımkılere büyüsünler benim en büyüğü 20 ydı o zaman 12 tane çıktı
Vallahi sormayı unuttum doktora opu heyecanınaHayırlı olsun.. Güzel minnoşlar olsunlar inş.. Plan nasıl Peki taze transfer mi olacak?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?