İyi yapmışsın bende cumartesi olmuştum pazartesi başlamıştım oturarak masa başı olduğu için dert etmedim zaten evde de kafayı yerdim heralde biraz dağılıyordu kafam.. inşallah çok sağolunBugün işe başladım evde de sıkıldım oturarak çalışıyorum çok teşekkür ederim amin insallah güzel haberler alalım siz de güzel haberler verin insallah
Bence 9.gün vermeyin kanı yani o da düşük çıkar gereksiz stres benim 11.günüm 154 çıkmıştı stres yapmıştım düşük buradaki değerlere göre diye,13.gün güzel katladı mesela 9.gün versem epey düşük olacakmış bu defa kimyasal mı diye düşünecektimCanım vallahi ben de yaptığıma pişman oldum erkenden böylesi daha stresli normalde bugün 8. Günüm idrarda bir tık daha belirginleşti bence herkesin beta değeri farklı ya geç tutunma da olabiliyor gerçekten moralinizi bozmayın en kötü 9. Gün kan testi verin bence direk. Benim de adet olcak gibiydim inanın akıntım dahi yok sadece göğsüm şişti o da içtiğim duphastondan hep hormon yüklü
Aynen kıyaslamayın, benim test günümde değerim 25 çıkarken 700 çıkan vardıGerçekten kendımı başkalarıyla kıyaslamak hıc ıstemıyorum ama burda öyle görünce bende yapmak ıstedım çıkar dıye ama koca sıfır pazar test günüm benım
Benim şöyle avantajım oldu pazartesi olmuştum 4 gün rapor kullandım zaten hafta sonu geldi yani bir hafta dinlenmiş oldum ama 2 günden sonra yemeğe falan çıktım markete vs çok yormadanPeki hangi gün işe dönmüştünüz acaba? Ben 4. Gün döndüm erken miydi acaba diye bazen geriliyorum kendi kendime:/
Çok geçmiş olsun, olmamıştır tutunmuştur artık endişe etmeyin, kanama vs olmadı di mi ya da sonrasında ağrı sancı?Kızlar ya kimsenin başına gelmeyecek kadar saçma bşr şey yaşandı sabah,okula geldim okulun mahallesi biraz arka mahalle diyim anlayın siz arabayı durdurdum bi sürü köpek sürüsü neyse görevli vardı yardım istedim çok korlarım köpekten de bi tanesi acayip hareketli atlıyor zıplıyor kadın kovdu köpeği ben arabadan indim köpek hızla koşmaya başladı üstüme doğru ben çok hızlı koştum ve arabaya o kadar hızlı atladım kiof ya bi şey olmuş mudur dehşet de baş dönmesi var bu sabah sakınan göze çöp batar misali bula bula beni buldu
Doktor eşim rapor isteyince şey demişti benim eşim de doktor tüp bebek yaptırdığında transferden sonra öğleden sonra işine dönmüşPeki hangi gün işe dönmüştünüz acaba? Ben 4. Gün döndüm erken miydi acaba diye bazen geriliyorum kendi kendime:/
Çok geçmiş olsun, olmamıştır tutunmuştur artık endişe etmeyin, kanama vs olmadı di mi ya da sonrasında ağrı sancı?
Ben hıc görmedim pozıtıfı ve moralım bozuldu benımde acaba tutmadı mı dıye pazar günüm o zamana kadar olmaZsam hasta gününde verıcem sol kasık agrım war başka da bıseyım yok tuttumu tutmadımı hıc bılmıyorum maalesefCanım vallahi ben de yaptığıma pişman oldum erkenden böylesi daha stresli normalde bugün 8. Günüm idrarda bir tık daha belirginleşti bence herkesin beta değeri farklı ya geç tutunma da olabiliyor gerçekten moralinizi bozmayın en kötü 9. Gün kan testi verin bence direk. Benim de adet olcak gibiydim inanın akıntım dahi yok sadece göğsüm şişti o da içtiğim duphastondan hep hormon yüklü
Teşekkür ederim yorumunuz ıcın ınanın o kadar moralım bozuldu kı acaba yokmu tutmadı mı dıye artık pazar günü hersey bellı olacak varmı yokmu bakalımAynen kıyaslamayın, benim test günümde değerim 25 çıkarken 700 çıkan vardı, insanın umudu kırılıyor tabiki o yüzden hep sizin gibi biri yazınca cevap vermeye çalışıyorum, doktorla bekle diyorsa umudu kesmiyorsa biz niye keselim di mi
Belim ağrıypr sadece ama nöbetçiydim çok yoruldum ondan heralde,kanama falan olmadı
İnşallah Rabbim isteyen herkesin kucağını doldursun emeklerimizin karşılığını almak dileğiyleCanım kaçırdım ben sabah ki mesajları negatif mi oldu seningeçmiş olsun inşallah yeni yumurtalarla daha iyi sonuç elde edersiniz bu sefer bebişini al ve gel
Hastanedeyken işte oluyor ya doktorlar onu kastetmiştir belkiDoktor eşim rapor isteyince şey demişti benim eşim de doktor tüp bebek yaptırdığında transferden sonra öğleden sonra işine dönmüşben de dedim kocası tüp bebek profesörü
Olduğundan ona güvenmiş olabilir mi acabayani direkt çalışın diyor doktorlar
Hahhaha ne güzel annelik yüklenmiş şimdidenKızlarr ben transfer oldum aşırı duygusalım
Belki bu yumurtalar daha hayırlı olur size, bu ayı stressiz sağlıklı beslenerek, mümkünse uzun yürüşler yaparak geçirmeye çalışın, ben inanıyorum en doğru zamanda gelecektirYo sadece nasip değilmiş bu ay dinlen bir sonraki adetinde görüşelim dedi ama benim geride dondurulmuş yok en baştan başlycam yani
Son adet tarihi girmeyin döllenme tarihi girin ben öyle yaptım doğru gösteriyorSon adet tarihimizi baz alıyor çünküMuhtemelen 5 şubat senin de 4 haftayı bitirip 5. haftanın içinde oluyoruz
Evet kahvaltı etmiyorumgeçmiş olsun tekrar, hocam sizin başınız çok dönüyor sabahları kahvaltı etmiyor musunuz? Biz hem progesteron üretiyoruz hem ekstra alıyoruz yani bir hamileye ne etkisi varsa bizde iki katı nerdeyse o yüzden dikkat edin. Bir de dün biraz beslenme araştırması yaptım bebek şu an bizden vitaminleri çekmeye başlamış bile bu haftalarda kan şekeri de düşüyormuş dikkat edin lütfen
Tüp bebek yaptıran idareci ve doktor hiç istemezdim ikisi de mevcutHastanedeyken işte oluyor ya doktorlar onu kastetmiştir belki
Bizim aldığımız hormonun yarısını alsalar trafik sıkışınca sinirden ağlamaya başlarlarTüp bebek yaptıran idareci ve doktor hiç istemezdim ikisi de mevcutkendilerine bir şey olmuyor ya nasılsa çok kolay zaten hiçbir şey yok falan diye hiç halden anlamıyorlar ilk rapor aldığımda idarecimiz hiç gerek yok dinlenmeye zaten çok basit işlemler falan demişti erkeklerin basit vs demesine sinir oluyorum sanki onlara bi şey yapılıyor da nerden biliyorsun ?
Çok şükür eşlereBizim aldığımız hormonun yarısını alsalar trafik sıkışınca sinirden ağlamaya başlarlarneyse eşim öyle bir tip değil ya her seferinde ilaç ve iğnelere karşı sabrımı takdir ediyor saolsun Yoksa bütün sinirimi ondan çıkarırdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?