- 25 Ağustos 2017
- 5.007
- 6.918
- 198
Kız transfer olup yola çıkıyorlar.. Olmaz artık endişelenmeKızlar yaa ben cuma gidip pazar dönecek şekilde 3 saatlik şehirdışı yola çıksam sorun olur mu acaba? Eşimin ailesinin yanına gidicez bayadır bekliyolardı, pozitifi de henüz söyleyemeyeceğiz. Doktor yarın test sonucu için aradığında sorcam zaten ama riskli bi durum olmaz dimi yaa
Orası da doğruKız transfer olup yola çıkıyorlar.. Olmaz artık endişelenme
Hayır saymıyoruz.transfer gününü adam yerine koymuyorlarTransfer gününü sayıyor musun 1. Gün olarak peki
Sağlıkla tutunsun sana bebeşin inşallahKızlarr ben transfer oldum aşırı duygusalım
Çok şükür çok sevindim inşallah bu şekilde güzelce ilerler canım.. Evet bozuk değil hafif hafif iğneyle birlikte sağa sola döndür o pütürtüler gider sakın çalkalama yavaş hareketler ile yap ben o şekilde çözdürüyordum tozu çünkü bi anda çözülmüyor. evet hafif kaşıntı kızarıklık oluyordu ama geçiyordu sonrasında kalıcı bir kızarıklık yada kaşıntı olmadı. ekstra bir duurm olursa acile git burdaÇok teşekkür ederim allah razi olsun gittik geldik hamdolsun rabbime dün kontrolüm vardı yumoslarim büyümüş cetrotide başladık bir sıkıntı yok şimdilik cnm sen cetrotide kullanırken ilacı suyla karıştırınca pürtüklü kaliyormuydu tozu acaba ilaç bozuk falan mi diye endişelendim birde vurduğun yerde aşırı kaşıntı ve kızarıklık oluyor sende de olmusmuydu inş onda da bir sıkıntı yoktur
yaaa çok üzüldüm seninde mi çift ve tazeydi kaçıncı gündü? canım benim 8. gün zaten kanamam başlamıştı ve normal regl gibi oldum 5-6 gün sürdü bitti ilaçları bıraktım ama hala gelmedi sanırım benim için o regl kanaması oldu. sen testte mi öğrendin negatif olduğunu yoksa kanama falan oldu mu? bugün kaçıncı gününCanm benim de olumsuz sonuçlandı maalesef. Kaç gün oldu senin ne zaman adet oluruz acaba
Testlerden bahsetmiş fetal DNABende az önce çıktım ultrasondan. Vajinal ultrason kese gözüktü şükür haftaya bi daha çağırdı fetal falan bişeler dedi bakcaz falan haftasında ilerliyor dedi heyecandan ne demek istediğini anlamadımUmarım güzel bişey demiştir
Oyyy maşallahBen hiç yaşamadım çok korktum bide ben çorludayım hastane istanbulda 1 saat yol trafiksiz nasıl gittim belli değil ben en başta progestan iğne vuruluyodum sonra fitile geçtim ama 15 gün oluyor yinede kan değerlerinde dalgalanma olabiliyormuş ondan olmuş bide müjdemi isterim ikizmişGayet sağlıklılar çok şükür
Yok tek koydular .. ay aşırı içtim galiba işlem dısarında bişey takıp boşalttılar bayaCıft koydun dımı sen canım sıkı sıkı tutunsun sana fazla su ıcmedın ınsallah
Cicosim belki yanlış yazmışımdır onun test sonuçlarına baksana listeden ikiz olacağını anlayamamışız.Benim iki ondan mı acaba ama değerimden belli tek olduğu ,ama senin çift bence
İnşallahSağlıkla tutunsun sana bebeşin inşallah
Ay bilmiyorum o an dediğiniz gibi olmuşum kelebekTestlerden bahsetmiş fetal DNAönce kalp atışı herşey sırayla canım kafanı niye karıştırıyor. Sen zaten olmuşsun kelebek
Sağlık ocağından çıkartacağın kan testlerini isteyecek, sonra bebek için testler başlayacak.
Kız o hataya bende düştüm fazla sıkışıklık mahvettı benı bıde karnında da ultorson var bakıyordu o bastırınca daha beterdiYok tek koydular .. ay aşırı içtim galiba işlem dısarında bişey takıp boşalttılar baya
Evet ilk ve tazeydi. önce idrar testi yaptm bembeyaz çıkınca ve regl ağrılarım başlayınca dün akşam kan verdim ve 0.1 beklediğim gibi.. hiç kanama veya leke gelmedi ilaçları bıraktm inşallah gecikmeden geliryaaa çok üzüldüm seninde mi çift ve tazeydi kaçıncı gündü? canım benim 8. gün zaten kanamam başlamıştı ve normal regl gibi oldum 5-6 gün sürdü bitti ilaçları bıraktım ama hala gelmedi sanırım benim için o regl kanaması oldu. sen testte mi öğrendin negatif olduğunu yoksa kanama falan oldu mu? bugün kaçıncı gün
Bugün 10.gunEvet ilk ve tazeydi. önce idrar testi yaptm bembeyaz çıkınca ve regl ağrılarım başlayınca dün akşam kan verdim ve 0.1 beklediğim gibi.. hiç kanama veya leke gelmedi ilaçları bıraktm inşallah gecikmeden gelir
Sıkışıklığı ayarlayabildin mi. Senin çift mi tek miydi canım.İnşallah canımm
Uzanırsın çoğunlukla.altına sağına soluna yastıklar koy birşeycik olmaz canım.Kızlar yaa ben cuma gidip pazar dönecek şekilde 3 saatlik şehirdışı yola çıksam sorun olur mu acaba? Eşimin ailesinin yanına gidicez bayadır bekliyolardı, pozitifi de henüz söyleyemeyeceğiz. Doktor yarın test sonucu için aradığında sorcam zaten ama riskli bi durum olmaz dimi yaa
Transfer oldu tamammı benim o an sıkışıklığım geçti bende dedim nasıl oldu hemşire dediki ben idrarını boşaltıyorum alttan dedi sonda tarzı bişey takmış olabilir ben yaptıgımı hissetmedimKız o hataya bende düştüm fazla sıkışıklık mahvettı benı bıde karnında da ultorson var bakıyordu o bastırınca daha beterdine boşattılar kız mesaneyi fazla mı sısırdın
Tekti . Malesef fazla içmişim yolda bir kere cıktım tuvalete hastanede artık dayanamadım tam o sırada işleme aldılar . İşlemden sonra galiba masadayken bişey takıp idrarımı boşalttılarSıkışıklığı ayarlayabildin mi. Senin çift mi tek miydi canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?