- 6 Kasım 2020
- 2.051
- 2.357
- 83
- 45
Ben gelişim Lab. Ta yaptırdım. En uygun ve erken orası veriyordu. Ziverbey de yeri.Teşekkür ederimdoktorum ebru öztürk . Kromozom testi istedi bizden onu yaptırdıktan sonra gelen sonuca göre hareket edeceğiz. 5 tane dondurulmuşum var ama gelen test sonucu olumsuz olursa onları muhtemelen kullanmayacağız
bak sen böyle diyince aklıma ne geldi..Kızlarrrr dayanamadım ve artık anneme söyledim
Ve direk sorduğum sen rüya görmedin mi
Benim annem ne zaman rüyasında birinden altın aldığını görse ablamlar torun haberi verdi
Ve annem bana direk geçen hafta rüyamda 2 tane çeyrek altın verdiler bana dedi ve ben sonra anne 2 tane transfer oldu dedim oturduk ağladık ne güzel duygular ya
Rabbim herkese nasip eylesin
Çıkıyor annemin altın gördüğü rüyalar birde üzülmeyelim diye ne ablamlara ne bana anlatmamışAaaaa benim annemde altın görmüşdur annemi arayacağım bir daha anlatsın tabi hatırlarsa duygusal patlama yaşanmış İki torun daha geliyor anneannesi
Annelere malum oluyor işte rabbim bembeyaz giydiğinide göstersin inşallahbak sen böyle diyince aklıma ne geldi..
teyzem de beni rüyasında görmüş sabah anneme anlatmış. annem dedi ki tutmadığını anladım simsiyah giyinmişsin ev arkadan seslenmiş dönüp bakmamışsın bile dedi. dedim evet şu anda o moddayım kaçıp gitmek istiyorum:)
ne güzel ya inşallah canım.. benim annem biliyordu ama teyzem görmüş sormuş zaten var mı bişey diye annemde yok demiş. herkes o kadar merakla bekliyor ki kimseye diyemem artık 2.de zaten demeyeceğim kimseye.Annelere malum oluyor işte rabbim bembeyaz giydiğinide göstersin inşallah
Birde benim annem bilmiyordu transfer olduğumu da
Sağol canım ne kadar sürede çıktı sonuç? İnternetten şubelere bakıyorum kadiköy feneryolu bağdat cad falan var doğru yer dimi? Gelişim tıp laboratuvarı ismi.Ben gelişim Lab. Ta yaptırdım. En uygun ve erken orası veriyordu. Ziverbey de yeri.
Hangi testler? Adlarını biliyo musun?Sağol canım ne kadar sürede çıktı sonuç? İnternetten şubelere bakıyorum kadiköy feneryolu bağdat cad falan var doğru yer dimi? Gelişim tıp laboratuvarı ismi.
Yarın devlet hastanesine randevu aldım bi sorucam yaparlar mı ne zamana çıkar duruma göre burayla görüşeyim. Bahçecide eşimle benim için 1600 tl dediler 15-20 güne çıkıyormuş sonuç
Gerçekten söyleme ne kadar iyi niyetli bile olsalar içten içe stres yapılıyor yanl en azından ben yapıyprumne güzel ya inşallah canım.. benim annem biliyordu ama teyzem görmüş sormuş zaten var mı bişey diye annemde yok demiş. herkes o kadar merakla bekliyor ki kimseye diyemem artık 2.de zaten demeyeceğim kimseye.
Allahım yalnız olmadığıma sevindim şuan, yolunda gitmeyen bişeyler mi var diye insanı korkutuyor.Hem de nasıl ya tamamen kapalı sanki çok çok zorlaniyorum geri de geliyor hemşireye yazdım zorlanıyorum diye keseye kadar idare et ağızdan alınca yan etkisi çok oluyor dedi ben geceleri yutuyorum ya garanti bari bir dozu gitsin diye uykuda yan etki anlaşılmıyor uykuya meyil oluyor,kendimce öyle bi çözüm yaptım
Hergün ellersek öyle olur tabibenimde öyle…. Maalesef her tüp bebek aşamasında da öyle oldu. Şişiyor kapanır gibi oluyor.
Maalesef yazmıyorlarmısYok hayatım raporlu değilim. Progestan fitili de yazıyor ama iğneye hiç denk gelmedim. Yazmıyor olabilirler.
Sürekli arayacaklar naptın nasılsın doktor ne dedi süreç nasıl gidiyo e sonuç ne vs vs. Stres üstüne stres. Allah nasip eder olursa güzel haberlerimizi veririz. Hem onları da meraklandırmaya endişelendirmeye gerek yok. Yani bu benim kendi şahsi fikrim.Ailesinden saklayan bir kendim sanıyordum. Benimkilerde bilmiyor , çok fazla stres yapıyorum zaten bilseler daha çok yaparım
Üzüldüm canım, o duyguyu iyi biliyorum. İnşallah bir sonrakinde pozitifi alacaksın, sağlıkla kucaklayacaksınKızlar benim sonucum 0.1 tahmin ettiğim gibi negatif listede güncelleyebilirsiniz
Göztepe de ki uygun. Devlet hastanesi 5 ay. Zeynep Kamil e gittim yaptırdık da hala sonuç çıkmadıSağol canım ne kadar sürede çıktı sonuç? İnternetten şubelere bakıyorum kadiköy feneryolu bağdat cad falan var doğru yer dimi? Gelişim tıp laboratuvarı ismi.
Yarın devlet hastanesine randevu aldım bi sorucam yaparlar mı ne zamana çıkar duruma göre burayla görüşeyim. Bahçecide eşimle benim için 1600 tl dediler 15-20 güne çıkıyormuş sonuç
ben stres yapmıyorum yani sadece üzülüyorum gözümün içine baktılar hep yedirdiler içirdiler el bebek gül bebektim bildiğin o sürede sonrada negatif olunca çok üzüldüm. sanki onlara bunun karşılığını veremedim gibi hissettim anne baba bekler mi öyle bir şey tabi ki beklemez ama insan onlara üzülüyor. valla kendimden çok onları düşünüyorum daha hiç torun sevgisi tadamadılar etraflarındaki herkesin kaçıncı torunu oldu bizde hiç yok o yüzden kendime asla stres yapmıyorum olursa olur olmazsa napayım ama onlar için daha çok istiyorum.asla sormadılar ne oldu ne bitti vs diye hep ben dedim ki zaten annemden saklayamam ona anltırım hemen bir şey olsa anlatmazsam şişerimGerçekten söyleme ne kadar iyi niyetli bile olsalar içten içe stres yapılıyor yanl en azından ben yapıyprum
Bak mesela annem hemen bu akşam ona gidecektim gelme evde dinlen dedi banadedim bak beni sinir etmeyin dediğime de pişman etmeyin doktorum ne diyorsa onun dediklerini yapıyorum sizlerle uğraşamam nasılsın diye bile beni aramak yok ben size bir şey söylemeden siz bana sormayın
Çünkü ben gerçekten stres yapıyorum
Bende hiç söylemedim mesela histeroskoğiyi bile gittim oldum anneme döndüm öyle öğrendi süreç içinde söyleme taraftarı değilim Valla rabbim hepimizin yardımcısı olsunBenim annemin ne düşüklerimden haberi var ne histeroskopi yaptırdığımdan ne de tüp bebek yaptırdığımdan.
KesinlikleAilesinden saklayan bir kendim sanıyordum. Benimkilerde bilmiyor , çok fazla stres yapıyorum zaten bilseler daha çok yaparım
Ben de testi yaptırdım ilaçlara başladığınızda sonuç çıkmamıştı. Doktorum beklesek mi dedi sonra muayenede rahim çok hazır başlayalım dedi. Transferin ertesi gün şükür güzel sonuçları geldi. İyi ki beklememişimBen genetik test verdim ama 1 aya çıkarmıs tüp bebek doktorum istemedi kendim yaptırdım şimdi onu beklesem 1 ay geçecek beklemesem aklım testte kalacak ne yapayım sizce
benimkiler hiç sormadı ben demeden bir şey demediler.biraz hassas olduğumu da bildikleri için bu konuda ben anlatmadan asla açmazlar konu ki ben zaten dayanamam anlatırım.herkesin yapısı düşüncesi farklı tabi. ama bu sefer bende söylemeyi düşünmüyorum onları üzmemeek için yeniden.Sürekli arayacaklar naptın nasılsın doktor ne dedi süreç nasıl gidiyo e sonuç ne vs vs. Stres üstüne stres. Allah nasip eder olursa güzel haberlerimizi veririz. Hem onları da meraklandırmaya endişelendirmeye gerek yok. Yani bu benim kendi şahsi fikrim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?