Gürgan klinik Ankara. Opu işlemim oldu 7 tane 5.gün embriyosu donduruldu. Adetimi bekliyorum Allahım izniyleYazdım canım seni hatırlıyorum mesajlardan ama bazen unutuyorum sonrasında hastaneye git gel falan üstüne çok mesaj eklenince kaçıyor ama yazdım şimdihangi hastane idi bide opu oldunuz mu benim gibi ilaç aşamasında mısın
Doktor bana 14 martta verdi randevu sizin baya geçmiş21 Mart kese randevusuAma hakikaten test falan da yapmayacağız daha o zamana kadar böyle belirtisiz nasıl duracağız ben belki cuma falan bi test veririm
Canısı yazdım senin sonucu da hayırlı olsun hadi kaçıncı gündü bugünKızlar sonucum cıktı 354.88 inanamıyorum.
gerçekmi bu ya
idrar testinde hiç böyle olmamıstım bayılcam resmen
Yarı yarıya da hamilemiz var ama 17 hamile çok iyiYaklaşık 25 kişi falan belirsiz ozaman.nekadar çokmuş
Tek embriyo 28 şubatta transfer oldum
Bunları da yazıyım inşallah pozitif olurGürgan klinik Ankara. Opu işlemim oldu 7 tane 5.gün embriyosu donduruldu. Adetimi bekliyorum Allahım izniyle
Tesekkur ederim canim 10.gun bugun sonuc 345.88Canısı yazdım senin sonucu da hayırlı olsun hadi kaçıncı gündü bugün
Evet 17 pozitif 2 negatif çok iyi.doktor ihtimal yüzde 50 diyordu ama yüzde 90 larda pozitif çıktı.bu da bize moral oluyorYarı yarıya da hamilemiz var ama 17 hamile çok iyi
Çok normal değeriniz gözünüz aydınArkadaşlar herkese merhaba benim bugün 7. Günüm kan sonucum 90 çıktı tek 5.gün embriyosu normal mi acaba ? Doktoruma sordum henüz dönüş yapmadı. Değer sanki yüksek gibi geldi dış gebelikten korkuyorum..
ahahaha bende unutuyorum yaa hep heyecandan nutkum tutuluyor diyorum bu sefer bu soracağım bi çıkıyorum hiçbir şey soramamışımHeyecandan bugün yine sormayı unuttum taze transfer mi dondurup mu yapcak diye transfer öncesi hsg çekicem tekrardan dedi ama hep unutuyorum ben
İnşallah hayırlısı ile toplanıp hepsi döllenirBugün kontrol üm vardı sağ biraz tembellik yapmış 2 tane vardı orda solda da 6 tane var dedi bakalım ne olacakbugün de kabusum cetrotide vurulucam alerji hapı verdi diğer ilaçlar a da devam bakalım nolcak
Ayy benim değerimde öyle çıksa keşkee ben zaten sınır bi insanım herşeyim sınırda bu sonuçta öyle olur düşük çıkar gibime geliyorAaa ben seni karıştırdım hayalperestleÇok iyi başlamışsın o zaman ikiz yükleniyor Hayırlı olsun canım
Ya ben gece özellikle çok içmediğim halde iki kere kalkıyorumEşim de diyo günde 5 lt su içersen tabii tuvaletten çıkamazsın
Evet ya bayağı geç neyse beklerizDoktor bana 14 martta verdi randevu sizin baya geçmiş
Gerçekten çok umutlanıyorum. Bu 17 arkadaşın kaçıncı gün embriyoları acabaEvet 17 pozitif 2 negatif çok iyi.doktor ihtimal yüzde 50 diyordu ama yüzde 90 larda pozitif çıktı.bu da bize moral oluyor
İnş öyledir.. ilk negatif olunca insan bununda negatif olacağına odaklanıyor..Hayır hiç öyle düşünmeyin herhangi bir belirti olmuyor diğer hissedenlerin de zaten ilaçlarla ilgili şu anda bir belirti beklemek pek mantıklı dğeil hiç canını sıkmaAdetim geçtiği halde bir belirti yok evet çok sık idrar olayı var gece kalkmaya başladım ama sıvı da tüketiyoruz onun etkisi
Ben de öyleyim merak etme senin de güzel yükselevek benceAyy benim değerimde öyle çıksa keşkee ben zaten sınır bi insanım herşeyim sınırda bu sonuçta öyle olur düşük çıkar gibime geliyor
Hayırlı olsun cok sevindimTesekkur ederim canim 10.gun bugun sonuc 345.88
Ben de 3 lt civarı içiyorum normalde de öyleydim ama bu kadar sık tuvalete gitmiyodum. Gece dediğin gibi minimum 2Ya ben gece özellikle çok içmediğim halde iki kere kalkıyorum2.5 litre falan içmeye çalışıyorum işte
Benim 5.gün embriyosu biri iyi biri orta demişti 2 adet taze transfer ve ilk denemeGerçekten çok umutlanıyorum. Bu 17 arkadaşın kaçıncı gün embriyoları acabagerçi çok fark etmiyor diyorlar ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?