- 7 Temmuz 2021
- 1.121
- 1.526
- 63
Ben bildiğin aç geziyorumAy benim de tam tersi her şey yemek istiyorum yapıyorum yiyorum sadece tatlı hiç yemiyorum ama 2 haftadır falan iğnelere başladığımdan beri çikolata aşığı ben yemiyorum o iyi olduben normalde de keyfi bi şeyler yapıp yemeyi severim ama
Büşra senin belirtiler nasıl gidiyor bel ağrısı falan devam mı@Mrym44 senin kontrolün ne zamandı
Konu bebişler olunca büyük konuşmamak lazımAaa sen keseyi gördün mü indirmecegini söylemiştin indirmissin dayanamayıp
Allah'ım sağlık sıhhat versin yavrulara anasını bile aglatiriz önce bir can gelsindeKonu bebişler olunca büyük konuşmamak lazımValla kendimi biraz iyi hissetsem ben alışverişe bile çıkarım gibime geliyor
5. gün embriyosuydu, normal adet tarihime göre evet adet tarihim geldi. Bilemiyorum tüm adet öncesi belirtilerim geldi. Mide bulantısı, bacak ağrısı vs. Cevabınız için teşekkür ederim6. Gün adet tarihiniz nasıl oluyor normal adet tarihinize göre hesap yapmayın opuyu 1 sayın 14. Gün adet tarihiniz olacak, kaçıncı gün embriyosuydu, yerleşme kanaması olabilir inş öyledir
Benim bir önceki pozitifimde 7.gün 30’lu değerlerde idi kan değerim. Zaten başıma ne geliyorsa hep bir önceki ile kıyaslamamdan geliyor. Beklemek zor, ümitsiz beklemek daha zor, ben normalde de aşırı stresli bir insanım. Bu süreç beni tümden bitirdi ne yazık kiKızlar bu kanılara nasıl kapılıyorsunuz, 7. Gün kan testim 5 çıktı benim, kendinizi üzmeyin olmadık yere, çok erken tarihler bunlar, tamam bazı insanların çıkıyor ama çoğunun da çıkmıyor, normal gebeliği düşünün bilmeseniz adet gecikmesini bekleyecektiniz test içinbu stresler bebişe yaramaz lütfen ama
Benim bir önceki gebeliğim kimyasal olunca doktor pıhtılaşmaya baktı. 1-2 günde çıkar.Hemen çıkar mı ki ?
Aminn kuzummm aminnnAllah'ım sağlık sıhhat versin yavrulara anasını bile aglatiriz önce bir can gelsindeKimseyi evlat diye aglatmasin bu evlatlarımızla son sınavımız olsun
Belki yaptırmıştır bilmiyorum ama transferine yetişmeyebilir. Corasprin verir belki. Sonra test sonucuna göre iğne belki de hiç birine gerek kalmaz.Hemen çıkar mı ki ?
Evet evet indirdim bir tane daha varmış elika diye onu da çok öneriyorlar ona da bakayım dedim hattaAaa sen keseyi gördün mü indirmecegini söylemiştin indirmissin dayanamayıp
Belden ziyade sırt agrısı karın agrısı ve bacak agfosı devam göğüslerde şişlik başladı başka bir şey yokBüşra senin belirtiler nasıl gidiyor bel ağrısı falan devam mı
Kaçıncı gun baktın canım ben burdayım diyor sanaGece 4 te kandan önce dayanamayıp idrar testi yaptık sonucu eşimle beraber bekledik, ve sonuç
10. güne girdim canım, şimdi de işe gitmeden acilde kan verdik. Sonra zor olur diyeKaçıncı gun baktın canım ben burdayım diyor sana
Şahane… Hayırlı olsun inş sağlıkla eline almak nasip olsunGece 4 te kandan önce dayanamayıp idrar testi yaptık sonucu eşimle beraber bekledik, ve sonuç
Amiiin amiiiŞahane… Hayırlı olsun inş sağlıkla eline almak nasip olsunDarısı başımıza
İnşallah sonuçta güzel olur.bende boşuna erkenden yapıyorum sıze baktıkça of allahım herkesin kucağı dolsun ınsallah10. güne girdim canım, şimdi de işe gitmeden acilde kan verdik. Sonra zor olur diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?