Merhaba sızede pembeyse şayet yerleşme kanaması dıuolar ama kırmızıya donmedıyse şayet pekı kan verdınız mı bu sürede hıcHanımlar iyi akşamlar. Sizin tecrübenize ihtiyacım var. İlk kez taze transfer oldum( daha öncekiler donmuş idi) ve 28 Şubat tarihinde transferim gerçekleşti. Yarın normalde adet günüm ve bugün pembe akıntı gelmeye başladı. Ayrıca tam bir saçmalık ama dün sabah ve bu sabah erken gebelik testi yaptım, sonuç negatifti. Benim adet öncesi hep mide bulantım olur, şu anda da tam o şekildeyim. Yarın doktoruma ulaşmaya çalışacağım bu akıntı için ama sizlere de danışmak istedim. Başına hiç böyle bir şey gelen oldu mu?
Amin canım inşallah hayırlısıyla sonuna kadar sağlıkla devam etsin de kucaklarımıza alalım hepimizCanım çok çok sevindim, maşallahAllah sonuna kadar sağlıkla gitmesini ve hayırlısıyla kavuşmanı nasip etsin
Duamız senınle ınsallah yolunda gıder sızındeKızlar biz de yarın 10. günde kan vermeye karar verdik eşimleDualarınızda beni de unutmayın, inşallah güzel haberlerle geliriz
Doğuma kadar inanmayacaksın sanmıştım çok şükür inanmaya başladın çocuk anne yeter artık valla billa buradayım die dile gelmeye az kaldı darısı bizlere olsun İnşaAllah Rabbim sağlıklı bir şekilde kucağına almanıda nasip etsin.
Hayır kan vermedim, test günüm perşembe. Benim daha önceki pozitifimde( ne yazık ki mutlu sonu göremesem de)hiç böyle bir şey olmamıştı ve adetimin hemen 1 gün öncesi olduğu için sanki yerleşme kanaması değil de adet öncesi gibi. Gerçekten çok yorucu bir süreç, umarım doktoruma yarın ulaşabilirim. Bu saatte basit bir leke için aramak istemedim, zaten karnım da adet ağrısı gibi ağrımaya başladıMerhaba sızede pembeyse şayet yerleşme kanaması dıuolar ama kırmızıya donmedıyse şayet pekı kan verdınız mı bu sürede hıc
Benim de taze transferdi hiç öyle bir şey yaşamadımHanımlar iyi akşamlar. Sizin tecrübenize ihtiyacım var. İlk kez taze transfer oldum( daha öncekiler donmuş idi) ve 28 Şubat tarihinde transferim gerçekleşti. Yarın normalde adet günüm ve bugün pembe akıntı gelmeye başladı. Ayrıca tam bir saçmalık ama dün sabah ve bu sabah erken gebelik testi yaptım, sonuç negatifti. Benim adet öncesi hep mide bulantım olur, şu anda da tam o şekildeyim. Yarın doktoruma ulaşmaya çalışacağım bu akıntı için ama sizlere de danışmak istedim. Başına hiç böyle bir şey gelen oldu mu?
Hadi inşallah güzel haberler gelicek eminim canımKızlar biz de yarın 10. günde kan vermeye karar verdik eşimleDualarınızda beni de unutmayın, inşallah güzel haberlerle geliriz
Daha önce neden sonuna kadar gitmemiştiHayır kan vermedim, test günüm perşembe. Benim daha önceki pozitifimde( ne yazık ki mutlu sonu göremesem de)hiç böyle bir şey olmamıştı ve adetimin hemen 1 gün öncesi olduğu için sanki yerleşme kanaması değil de adet öncesi gibi. Gerçekten çok yorucu bir süreç, umarım doktoruma yarın ulaşabilirim. Bu saatte basit bir leke için aramak istemedim, zaten karnım da adet ağrısı gibi ağrımaya başladı
İnşallah kanamanın devamı gelmez dıye umut edıyorum ılacların varsa kullanmaya devam et eğer devam etmezse büyük bı ıhtımal yerleşme kanamasıdır sıkma kendını kan daha garantı bı ulaş doktoruna ona göre hareket edersinHayır kan vermedim, test günüm perşembe. Benim daha önceki pozitifimde( ne yazık ki mutlu sonu göremesem de)hiç böyle bir şey olmamıştı ve adetimin hemen 1 gün öncesi olduğu için sanki yerleşme kanaması değil de adet öncesi gibi. Gerçekten çok yorucu bir süreç, umarım doktoruma yarın ulaşabilirim. Bu saatte basit bir leke için aramak istemedim, zaten karnım da adet ağrısı gibi ağrımaya başladı
Hadı ınsallah sızınde yolunda gıder ınsallah bu sene hepımıze bebıs getırsınHadi inşallah güzel haberler gelicek eminim canımyarın benimde 10. Gün yarın bende kan vericem inşallah
Hadi yaz ve kese gününü kapKızlarrrrr çıktı hepinizin yazılarını okudum 442 geldi 13.gün sonucumçok şükür herkese çok teşekkür ederim bu arada biri sormuştu ilk gittiğimde tüp bebek için test günüm demiştim bu gidişimde cuma kan vermiştim artış için test günümdü dedim yani neyse onu söyledim hemşireye yazsam mı ki ya pazar ama
Hadi bakalım canım erkencisin sen de ama bence senin de pozitif geliyorKızlar biz de yarın 10. günde kan vermeye karar verdik eşimleDualarınızda beni de unutmayın, inşallah güzel haberlerle geliriz
İnşallah bu grup hayırlı geldi maşallah bol bol pozitif haberleri alıyoruzHadı ınsallah sızınde yolunda gıder ınsallah bu sene hepımıze bebıs getırsın
Bana da geç verdi ya belki diyorum kalp atışınıda duyarızKızlar pozitif çıkanlar estroferm devam mı dediler size de ? Bana şey yazmış hemşire daha kan vermene gerek yok 2 hafta sonraya randevu alabilirsin .Biraz geç değil mi ?
İkimiz de güzel sonuçlar alır güzel haberler veririz inşallahHadi inşallah güzel haberler gelicek eminim canımyarın benimde 10. Gün yarın bende kan vericem inşallah
Bende öyle düşünüyorum kaç kışı kaldık sımdı bız sonuç öğrenmeye ay allahımİnşallah bu grup hayırlı geldi maşallah bol bol pozitif haberleri alıyoruz
2 hafta sonra doktordan randevu alın dedi hemşireHadi yaz ve kese gününü kap
Tebrik ederim rabbim kucağına almayıda nasip eylesin
Önce pozitif gören herkes
Sonra transfer olup bekleten herkes yaşasın bı duyguları inşallah
O da mantıklı aslındaBana da geç verdi ya belki diyorum kalp atışınıda duyarız
Vaaayyy daha şimdiden hem de belki bir ikiz daha geliyorArkadaşlar benim de transfer günü hariç 6. Günüm bu sabah idrar testim pozitif çıktı yarın sabah kan versem erken mi olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?