Kaç günde bir adet görüyorsunuz ki yumurtlamadan 6 gün geçmiş tekrar pik gibi görünüyor o zaman yine değerlendirin bu günleriAdetime 10 gün var henüz önceki yumurtlamayı 6 gün önce gördüm hemen de olur mu öyle hamilelik adetim yakın olsa ihtimal verirdim ama ilk defa başıma geliyor böyle bir şey
Kaç günde bir adet görüyorsunuz ki yumurtlamadan 6 gün geçmiş tekrar pik gibi görünüyorAdetime 10 gün var henüz önceki yumurtlamayı 6 gün önce gördüm hemen de olur mu öyle hamilelik adetim yakın olsa ihtimal verirdim ama ilk defa başıma geliyor böyle bir şey
bana da bir ay prowomen vermişti yumurtalara çok etkisi varmış belki ikinci kez yumurtladınız bence değerlendirinGebelik
Gebelik testi yaptım maalesef negatif zaten pozitif olsa şaşırırdım belki de öyle bir şeydir ya da 2 defa yumurtladım bilmiyorum 2 aydır prowomen kullanıyorum ve akupunktur a başladım acaba onların etkisi mi diyorum bilemedim
Siz hem değerlendirmeye çalışın bu günleri hemde ovülasyona devam edin. İnşallah olumlu etkidir ve karşılığını alırsınızGebelik
Gebelik testi yaptım maalesef negatif zaten pozitif olsa şaşırırdım belki de öyle bir şeydir ya da 2 defa yumurtladım bilmiyorum 2 aydır prowomen kullanıyorum ve akupunktur a başladım acaba onların etkisi mi diyorum bilemedim
28 günde oluyorum kürtajdan sonra biraz oynadı tabi ama en son 28. Günde oldum düzene girdiKaç günde bir adet görüyorsunuz ki yumurtlamadan 6 gün geçmiş tekrar pik gibi görünüyor o zaman yine değerlendirin bu günleri
Ay inşallah yaa Rabbim nasip etsin bu ay olmazsa adetle tüp bebeğe başlıyorumKaç günde bir adet görüyorsunuz ki yumurtlamadan 6 gün geçmiş tekrar pik gibi görünüyor
bana da bir ay prowomen vermişti yumurtalara çok etkisi varmış belki ikinci kez yumurtladınız bence değerlendirin
İnşallah canım Allah razı olsun devam edicemSiz hem değerlendirmeye çalışın bu günleri hemde ovülasyona devam edin. İnşallah olumlu etkidir ve karşılığını alırsınız
İnş güzel artmıştır da kafanda soru işareti kalmazKızlar kan verdim dua edinya bir korku olmuyor değil ilki kadar olmasa da bayağı heyecan verici
İnşallah güzel sonuçlar alırsın canımKızlar kan verdim dua edinya bir korku olmuyor değil ilki kadar olmasa da bayağı heyecan verici
İnşallah hersey güzel yolunda ilerlerKızlar kan verdim dua edinya bir korku olmuyor değil ilki kadar olmasa da bayağı heyecan verici
Hayırlı haberlerle gel canımKızlar kan verdim dua edinya bir korku olmuyor değil ilki kadar olmasa da bayağı heyecan verici
Keşke ses ekleme özelliği de olsa şuan bir gerilim müziği çalıyor benim kafamdaKızlar kan verdim dua edinya bir korku olmuyor değil ilki kadar olmasa da bayağı heyecan verici
Güzel artışlarla inşallah canımKızlar kan verdim dua edinya bir korku olmuyor değil ilki kadar olmasa da bayağı heyecan verici
İnşallah güzelce kat kat artmıştırrKızlar kan verdim dua edinya bir korku olmuyor değil ilki kadar olmasa da bayağı heyecan verici
Benide heyecan sardı yarın akşamı nasıl ederimKızlar kan verdim dua edinya bir korku olmuyor değil ilki kadar olmasa da bayağı heyecan verici
Yaa bak o kadar telaş ediyordun ne güzel yükselmiş bakKızlarrrrr çıktı hepinizin yazılarını okudum 442 geldi 13.gün sonucumçok şükür herkese çok teşekkür ederim bu arada biri sormuştu ilk gittiğimde tüp bebek için test günüm demiştim bu gidişimde cuma kan vermiştim artış için test günümdü dedim yani neyse onu söyledim hemşireye yazsam mı ki ya pazar ama
Çok güzel çıkmış sonucunuz gözünüz aydın olsunKızlarrrrr çıktı hepinizin yazılarını okudum 442 geldi 13.gün sonucumçok şükür herkese çok teşekkür ederim bu arada biri sormuştu ilk gittiğimde tüp bebek için test günüm demiştim bu gidişimde cuma kan vermiştim artış için test günümdü dedim yani neyse onu söyledim hemşireye yazsam mı ki ya pazar ama
Yaaaa çokkk sevindim senin için inşallah sağlıkla kucağına almakta nasip olurKızlarrrrr çıktı hepinizin yazılarını okudum 442 geldi 13.gün sonucumçok şükür herkese çok teşekkür ederim bu arada biri sormuştu ilk gittiğimde tüp bebek için test günüm demiştim bu gidişimde cuma kan vermiştim artış için test günümdü dedim yani neyse onu söyledim hemşireye yazsam mı ki ya pazar ama
Evet canım çiftti ama sonuca göre tek tutmuş gibiYaa bak o kadar telaş ediyordun ne güzel yükselmiş bakcıft transferdi dımı senınde canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?