- 4 Kasım 2019
- 1.553
- 1.061
- 133
- 29
Ben transfer olduğum ilk gece kabus gördüm ve gece öyle uyandım karnıma kadar korktuğumu hissetmiştim dedimki asla tutmadı şuanlık pozitif benimki korkmayın o yüzdenKızlar birşey soracağım. Baktım aradım taradım bulamadım formlarda.
Bugün 4. Günüm
Eşim bir saat önce beni korkuttu bayağı sıçradım. (İsteyerek yapmadı)
Rahim yerime kadar sarsıldım. Yada aklım orada diye öyle sanıyorumdur. Korkudan dolayı olumsuz şeyler duyanınız karşılaşanınız var mı
Benimde 2..günüm..Böyle gördükçe içim gıcıklanıyor benimde yapasım geliyor ama sıkıntı benim daha 2.günümhayırlı olsun sana haber vermişler anne seninleyiz diye
Senın adına çok sevindim ınsallah bızde görürüz cıft transfer mıydı sızınkıde allah sağ salım kucağınıza almayı da nasıp eylesin bende görür müyüm acaba bı tarafımda çok korku warCanım benimde asırı agrım vardı hatta bu sabah karnımdaki ağrıya uyandim ama bak testimde pozitif çıktı
Keseden sonra kalp atışını bekleriz kesinÇok güzel bayağı olmuş senin inşallah sorunsuz devam eder sonuna kadarkesinlikle artıştan sonra kese olayını da atlatırsak en azından bi hamileyiz deriz
İğnenin de etkısı war okudum mesela dün progestan ıgnenın yan etkılerını adet gıbı aynı ayırt etmek ımkansız beklıcez bakalım bızde buraya yazabılcek mıyız alllahım sen bılıyorsun konuyu sızınde ınsallah degerınız yukselır bugün duam sızınleHiç bacağım ağrımadı benim de ya da göğüs ağrısı vs bi şey olmadı günlük hayatta da yorulup bel ağrısı kasık ağrısı üşütünce ne kadar oluyorsa o kadar oldu bende de çalışırken çok yorulup da eve gelince falan,bir tek uykuya meyil oluyor o da zaten progestan yan etkisi
İnşallahBen transfer olduğum ilk gece kabus gördüm ve gece öyle uyandım karnıma kadar korktuğumu hissetmiştim dedimki asla tutmadı şuanlık pozitif benimki korkmayın o yüzden
Yok kuzum hiç kafaya takma.. Düğüne gidip halay çekenler var.. tutundu ise o kadar kolay etkilenmez...İnşallah
Birde buna takmayayım kafayı valla diken üstündeyim zaten.
O kadar haklısınız ki, kesinlikle burdan etkileniyoruz orası bir gerçek. Bütün gün kendimizi dinliyoruz bir belirti bulalım diye oysa birinde olan bir belirti bir başkasında yok. Her hamilelik kendine özgü ama biz sabırsızızHerkese ve size söylemiş olayım bir gram göğüs ağrısı bir gram belirtim olsaydı söylerdim varsada kesinlikle ilaçların etkisi zaten herkesin bünyesi cok farklı kimi kabız oldu kimimiz ishal aynı sekılde üşüme terlemede öyle bazıları 9ay istifra eder bazıları gık demez inanın bünye meselesi herşey hepımızın gönlüne göre olsunben şimdi ne kadar desemde bende yaptım halada hiç bisey kesin degıl ama biraz da birbirimizi etkiliyoruz burda sanırım allahım emeklerimizi bosa çıkarmasın kucaklarımızı doldursun sağlıklı hayırlı evlatla
Bu kısım en önemli aşama bence, kesenin boş olmadığının kanıtıKeseden sonra kalp atışını bekleriz kesin
Evet inşallah hepimiz minik kalpleri duyabilirizBu kısım en önemli aşama bence, kesenin boş olmadığının kanıtı
Tüp bebek olanlar değildir herhaldeYok kuzum hiç kafaya takma.. Düğüne gidip halay çekenler var.. tutundu ise o kadar kolay etkilenmez...
Evet canım çift transferdi inşallah ikiside tutunmuşturSenın adına çok sevindim ınsallah bızde görürüz cıft transfer mıydı sızınkıde allah sağ salım kucağınıza almayı da nasıp eylesin bende görür müyüm acaba bı tarafımda çok korku war
İnşallah gelısmelerden haberdar et bızıde yastan dolayı tek transfer yaptılar bana bende cıft ıstemıstım oysaEvet canım çift transferdi inşallah ikiside tutunmuştur
Bekliyorum heyecanlaAkşam gideceğim canım
Ben 23 yaşındayımİnşallah gelısmelerden haberdar et bızıde yastan dolayı tek transfer yaptılar bana bende cıft ıstemıstım oysa
Aaa benim doktorum yapmadı yasal değil dediBen 23 yaşındayım
Doktorum yasak oldugu halde çift transfer yaptı sagolsun
Yok tüp bebek… 7.denemesinde tutmadı deyip düğüne gitmişTüp bebek olanlar değildir herhalde
Halayı da pek severim
Ben transferden sonra covid olmuştum çok kötü öksürüğüm vardı öksürürken ciğerim ağzımdan gelcek diyordum o derece yani çok şükür pozitifi gördüm o yüzden korkmanıza gerek yok içiniz rahat olsunKızlar birşey soracağım. Baktım aradım taradım bulamadım formlarda.
Bugün 4. Günüm
Eşim bir saat önce beni korkuttu bayağı sıçradım. (İsteyerek yapmadı)
Rahim yerime kadar sarsıldım. Yada aklım orada diye öyle sanıyorumdur. Korkudan dolayı olumsuz şeyler duyanınız karşılaşanınız var mı
Ama ben yurt dışında yasıyorum belki ondamda yapmıs olabilir çünkü orada hiç böyle bişey duymadım varsada bilmiyorumAaa benim doktorum yapmadı yasal değil dedi
30 benım ama yapmadıBen 23 yaşındayım
Doktorum yasak oldugu halde çift transfer yaptı sagolsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?