- 23 Eylül 2015
- 335
- 440
- 103
- 32
Yaa çok sevindim Hayırlı sağlıklı evlat olsunlar inşallah benim de kese minicikti üzülmüştüm başta ama normalmiş sanırımMerhaba kızlar bugün kese randevum vardı ve iki tane kese oluşmuşşşşşçok şükür her şey yolunda. İki hafta içinde kalp atışı duyabilirmişiz inşallah. Allah herkese nasip etsin inşallah
Hayırlı olsun sağlıkla devamı gelsin inşallah10.gün değerim 268 allahım sağlıkla alırım herkeste inslalah cok şükür yA
Amin inşallah cok sağolunHayırlı olsun sağlıkla devamı gelsin inşallah
Ay inşallah canım ya evet dondurulmuş olması bi nimet resmenİnşallah hayal ettiğimizden güzel günler yaşarız hepimizçok büyük emek veriyoruz. Dondurulmuş olması çok güzel inşallah pozitifleri alıp bu günleri geride bırakırız
MaşallahMerhaba kızlar bugün kese randevum vardı ve iki tane kese oluşmuşşşşşçok şükür her şey yolunda. İki hafta içinde kalp atışı duyabilirmişiz inşallah. Allah herkese nasip etsin inşallah
Rabbim sabır versin inş…Canım benim sonucum 9. Gün 90 çıkmıştı 11. Gün 70 yani pozitifi gördüm ama sonra düşük oldu ben transferden sonra 5. Gün erken gebelik testiyle gördüm 2. Çizgiyi tabi herkeste hemen çıkmıyor çok sevinmiştim ama sonu kötü olduinşallah bu transferde sonuna kadar herkesin olur
Yaaaa ne diyosun ama ben sana ikiz demiştim öğrendiğin ilk değer yüksek ti çünkü 760 mı neydi hadi hayırlı olsun çok sevindim inşallah kalp atışlarını da duyarızMerhaba kızlar bugün kese randevum vardı ve iki tane kese oluşmuşşşşşçok şükür her şey yolunda. İki hafta içinde kalp atışı duyabilirmişiz inşallah. Allah herkese nasip etsin inşallah
Evet canım direk iki emoji koymuştun hattaYaaaa ne diyosun ama ben sana ikiz demiştim öğrendiğin ilk değer yüksek ti çünkü 760 mı neydi hadi hayırlı olsun çok sevindim inşallah kalp atışlarını da duyarız
Canım tebrik ederim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Allah insallahEvet canım direk iki emoji koymuştun hattaalakası yok yazıyordu her yerde ama bugün gittiğim doktorda ilk değerimi sordu sonra ikizdir o zaman dedi.
Bana önümüzdeki 15günde duyulur haftaya gel bakalım dedi birdahaki hafta sonu gideceğim hem duyulma ihtimali var sanırım hem de kontrol randevusunu da değerlendirmiş olurum ücretsiz diyorum. Tüp bebek doktorum direk iki hafta sonra gidersiniz kalbe de yaZdı ama.Amin canım hepimizin inşallah
Beni transferden sonra24. Günde çağırıyor
Kalp atışı İçin kaç gün sonra çağırdı
Amin inşallah canım hepimize nasip olsunCanım tebrik ederim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Allah insallah
Teşekkür ederim aminnAllah’m kucağına almayı nasip etsin sağlıkla
Sağlıkla doğsunlar da inşallahEvet canım direk iki emoji koymuştun hattaalakası yok yazıyordu her yerde ama bugün gittiğim doktorda ilk değerimi sordu sonra ikizdir o zaman dedi.
Acaba ilk gittiğimde kalp atışını duyabilir miyimBana önümüzdeki 15günde duyulur haftaya gel bakalım dedi birdahaki hafta sonu gideceğim hem duyulma ihtimali var sanırım hem de kontrol randevusunu da değerlendirmiş olurum ücretsiz diyorum. Tüp bebek doktorum direk iki hafta sonra gidersiniz kalbe de yaZdı ama.
Ben de bugün Aret Kamar ile görüştüm. Başka bir kişi referansım yoktu, televizyonda görüp gittim. Ama hem klinikte çalışanlar hem de Aret Bey'in üslubu çok hoşuma gitti. Kliniğin çok hastane havasında olmaması ve butik olması iyi geldi. Çok geriliyordum çünkü. Aret Bey'de umutsuz konuşmadı (düşük amh) ama başka doktorlar gibi gereksiz gaz da vermedi. Gerçek doktor gibi konuştu. Benimle kreşte çocukmuşum gibi konuşup sevimli olmaya çalışanlardan sonra iyi geldi sanırımAret Kamar da iyi referanslarınız var mı okuduğunuz yorumlar harici.
Bence duyabilirsin ileriye vermişler baya. Günler transfer sonucunu beklerkenden daha zor geçiyor şuanda demi.Acaba ilk gittiğimde kalp atışını duyabilir miyim
Tüp bebek doktorunda devam etmiyor musun
Ay inşallah yaBence duyabilirsin ileriye vermişler baya. Günler transfer sonucunu beklerkenden daha zor geçiyor şuanda demi.Ve Hayır etmiyorum, kendi doktoruna gidip bana yazabilirsin dedi onunla da iletişime devam ediyorum yani. Şehir dışındayım ve burda doğum sonuna kadar vereceğim muayene parasını orda tek seferde vercem gerek yok bence. Zaten ilaçların ayrıntısına yada diğer şeylere arayıp hala haber veriyorlar.
Benim de kese randevum transferden sonra 24. Gün kalp atışı duyulmaz heralde ama bir arkadaşımla konuştum bugün bazen kalbin attığı görülebiliyormuş pıt pıtAmin canım hepimizin inşallah
Beni transferden sonra24. Günde çağırıyor
Kalp atışı İçin kaç gün sonra çağırdı
İki gündür girememiştim zor buldumDün verdim canım ben 154 çıktı diğer 11.gün veren arkadaşlara göre epey düşük ama bakalım yarın tekrar vereceğim ,aşağı çekmiyorum da sadece tadını çıkaramıyorum yapım bu şekilde bi garantilemem lazım yarınki değere göre inşallah içimiz de rahat eder ben erken test vermeye karşıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?