- 25 Ağustos 2017
- 5.007
- 6.918
- 198
Ben kendim yapıyorum. İğneyi batırmakta tereddüt ediyorsanız ondan kaynaklı kanama oluyordur. Normalde olmuyor.Kızlar progestan iğnesini kendi kendine yapan var mı ? Ben bir iki gündür kendim yapıyorum iğneyi çıkarınca 2-3 damla kanıyo gibi normal dimi
Aynen kan sonucun çıktığı zaman net durum anlaşılacak.. Ama şuan var mı var :)inşallah ya ben heralde kan testimi görmedikçe rahatlamıycam
Evet canım benimde oluyorduKızlar bıçak saplanır gıbı agrım war normalmı
Yaptığın yerlere yakın veya tekrar üstüne gelince olur kanama hiç sorun değil birde iğneyi batırma şeklin dik olsun oda etkileyebilirAynen banada bi sağ bi sol dedi . Yaparken zorlanmıyorum ama kan görünce üzülüyorum acaba ben mi hata yapıyorum diye . Ama öyle abartı kan değil yani 1-2 damla geliyo sonra geçiyo
Valla gelişine yapıyorum heralde doğrudurYaptığın yerlere yakın veya tekrar üstüne gelince olur kanama hiç sorun değil birde iğneyi batırma şeklin dik olsun oda etkileyebilir
Korkmıyım dımı normal transferı saymazsak 4.gün bugün sayarsak 5Evet canım benimde oluyordu
Aslında direk yapıyorum zaten hemem giriyor pıt diye bilemedimmBen kendim yapıyorum. İğneyi batırmakta tereddüt ediyorsanız ondan kaynaklı kanama oluyordur. Normalde olmuyor.
Benim dün vardı bugun yok bence normalKızlar bıçak saplanır gıbı agrım war normalmı
Hayır canım korkmana gerek yok bende korkuyodum ama bak testimde iki çizgi gördümKorkmıyım dımı normal transferı saymazsak 4.gün bugün sayarsak 5
Bazen oksapardan sonra bende de bi damla oluyor. O olursa kesin morarıyorum olmazsa morarma da olmuyorAynen banada bi sağ bi sol dedi . Yaparken zorlanmıyorum ama kan görünce üzülüyorum acaba ben mi hata yapıyorum diye . Ama öyle abartı kan değil yani 1-2 damla geliyo sonra geçiyo
O zaman cildiniz hassastırr.Aslında direk yapıyorum zaten hemem giriyor pıt diye bilemedimm
Transfer günü sayılmıyor 4. Gün oluor canım bence gayet normal İnşaAllah tutunmuştur yer ediyordur.Korkmıyım dımı normal transferı saymazsak 4.gün bugün sayarsak 5
13u test dedı bana ıste salı oldum transfer ama 4 degılmı bazıları transfer gününü saymıyor of su bekleyıs benı öldurecek bıde karnım agrıyor hepsı karıştı suandaHayır canım korkmana gerek yok bende korkuyodum ama bak testimde iki çizgi gördüm
benim doktorum ilk günüde sayıyor 5. Gün yani suan seninki
İnşallah kuzum bende salıyı saymadım ıste ondan 4 dıyorum ınsallah öyledir de boşuna kuruntu yapmıyorumdurTransfer günü sayılmıyor 4. Gün oluor canım bence gayet normal İnşaAllah tutunmuştur yer ediyordur.
Sen hala devam mıSımdı bısey dıcem hergun bakıyorum desem elımde bol bol warama psıkolojımı bozuyor
He devam bugünde yaptım sabah ama daha yapmıcam sınırım bozuluyorSen hala devam mı
Benim doktorum transfer gününüde sayıyor belkide erken saatte oldugum için sayıyodur13u test dedı bana ıste salı oldum transfer ama 4 degılmı bazıları transfer gününü saymıyor of su bekleyıs benı öldurecek bıde karnım agrıyor hepsı karıştı suanda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?