Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Foşik asit eczaneden aldım direkt gidip. İlk üç ay için olan bir kutu verdiler onu her sabah alıyorum.

Bir de vajinal ultrason için düşük riski oluşturuyor falan diyorlar o ne kadar doğru acaba?
Aslında şehir efsanesi doktorlar bu durumun asla düşük riski taşımadığını bilimsel hiç bi tarafı olmadığını zaten öyle olsa bakmayacaklarını söylüyorlar. Ama bende korkuyorum bilimsel değil biliyorum ama korkum geçmiyor vajinal ultrasonda ilk gebeliğimde çok kurcalatmıştım sık kanamadan dolayı sonunda düştü. Bu sefer hiç vajinal baktırmadım yine kanamam olmadımı oldu ama ilk seferki gibi değil şükür. Belki korku ordan kaldı bende. Bu arada benim tüp bebek zaten ilişki filanda yasak öyle olunca vajinal baktırmak mantıklı gelmiyor.

Foşik asit eczaneden aldım direkt gidip. İlk üç ay için olan bir kutu verdiler onu her sabah alıyorum.

Bir de vajinal ultrason için düşük riski oluşturuyor falan diyorlar o ne kadar doğru acaba?
Folik asitin 400 mcg olmasına dikkat et üstünde yazar, 500 olmasın iyi değil diyolar

38 yaşındayim daha 2 li için kan vermedim cuma gideceğim benimde aklımdaki sorular sizinkilerle aynı dr.a soracağım
Bir yanım hiçbir test vs yaptırma direk ayrıntılı USG yaptır diyor bir yanım rahat değil
Ne yapcam kararsız kaldım bende

Cinsiyeti öğrenen arkadaşlar bu ramzi teorisi sizde tutuyormuydu yani bebeğin kesedeki yerine göre cinsiyeti belli oluyormuş sizde doğru çıktımı bende 11+4üm cuma kontrole gidcem

Bugün ikili test yaptırdım doktor %80 erkek ama değişebilir dedi

Evet valla her girmemde acaba kim kiminle tartismaya basladi diye yakinda kahve eşliginde okumaya basliycam burayi doguma daha cok var daha neler olur allah bilir ayy tövbe diymm senin cinsiyetbellimi yani Kiz mi dedi doktor direkt

Ben de yengecim benim de doğum tarihi 21 temmuz Eşim de yengeç hatta bebiş de yengeç olacak biz yengeçler ailesi olacağız ama benim de sat gruba göre daha erken tahmini doğum 3temmuz bi 13gün erken doğsa ikizler oldu bile ama ben yengeç olmasını tercih ederim biz eşimle gül gibi geçinip gidiyoruz yengeç erkek evine çok bağlı oluyor bakalım hayırlısı

Cinsiyeti öğrenen arkadaşlar bu ramzi teorisi sizde tutuyormuydu yani bebeğin kesedeki yerine göre cinsiyeti belli oluyormuş sizde doğru çıktımı bende 11+4üm cuma kontrole gidcem
Valla benimki ramziye uyma olasiligi yuksek kese seklim fasulye gibiydi kesedeki durusu falan erkek bebek dediler doktorumda gecen hafta %70 erkek dedi bakalim birdahkine netlescek

Ben de 39 um. Bence risk varsa bunu erkenden öğrenmek en güzeli.

Onu biraz bende salladım çopu soldaysa kız
Sağdaysa erkek oluyoda.
Biri teoiriiyi eritmesse şuan öyle gidiyo
sizin neyiniz olacak bende bu gidişimde sorcam bakalım cinsiyeti vajinal ve karın ultrasonuna göre değişiyormuş sanırım benim ikisinde de solda bakalım ne dicek doktor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…