Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Ben ikisinde de 17 ve 15 gün beklenenden önce doğurdum ikiside normal bence heveslenme eşim diyor keşke içinde dursa aslan olsa bir Yengeç daha nasıl olacak
Yaaa ciddimisin inanmıyorum bende oh Aslan olcak filan derken eyvah eyvah benim eşimde saç baş yolar beni zor çekiyor ikinci yengeç ne olur bilmem artık yengeç olmak çok zor yorucu

Gerçekten iki gülelim söyleyelim kafamızı dağıtalım diyorum. Yok olmuyor. Arkadaşlar oğlum var 2 tane hem de o kadar seviyorum ki. Herkes gibi bile istege sahip oldum ikisinde de. Şimdi 3.icin hazırım sandim ama zorlanıyorum çok. Her günüm zor geçiyor ve bunun için terapi almak istiyorum diye suçlanacagim aklıma gelmezdi. Terapi alayim ki onlara faydalı olayım daha fazla ve bunu yazmaktan gocunmadim.

Zor bir süreçten geçiyorum kendi adıma. Bir nevi içimi döktüm burada ara ara. Erkek kız espriye vurdum ve defalarca açıkladım kendimi.

Ama gerçekten iyi gelmiyor artık. Her yazdığımda acaba demek istemiyorum. Zaten gebeliği bile yorumlardan uzak durmak için söylemedim. Bir kişi bilmiyor etrafımda ne hissettim kız mı isterim erkek mi altından nasıl kalkıyorsun der herkes her zaman.

Hayatta çok mücadele verdim bir çok konuda hepimiz gibi. Burada küçücük yerler paylaşıyoruz. Eşime yaptığım espriyi bile eleştirecek kadar kötü olmak neden anlamıyorum.

Vallaa sen yırttın biraz, aslanlarda biraz kendini beğenir ilerde sende yandın

Bu gruptakiler seni cok iyi anliyor yadirgamiuor elestirmiyor biz seni biliyoruz o şahıs sadece muhalefet olmak adina kendini ortaya atti ve banlanmis zaten takma kimseyi nasil mutluysan oyle yap burda herkes saygi duymak zorunda

Valla kızlar artık konuşmayın ya cinsiyet olayını..ben hiç merak etmiyorum bile..bi kızım var..doktor ikizlerde kıza benziyor dedi hiç eşimle daha konuşmadık bile..Allah'ım sağlıklı olsunlarda 3 kız annesi olurum ölürüm yollarına..erkek olursa da ölürüm..bazılarının şakaları yanlış anlaşıldı fakat bence öyle konuşmayalım.evlat evlattır bakın ne zorluklarla gün sayıyoruz..ben 2li taramaları katılmıyorum.yaptormıyorjm Onur'a göçünüzde çok büyütmeyin.sonuçlar hep yanlış çıkıyor.Allaha sığının..erken doğum korkusu vs. Olmasında benim korkum o

Cvp vermeden hakkettğini bulmuşsun
Banlanmış hakettiğini bulmuş boşver yaaaaaa offff cidden hepimiz biriz yan yanayız sonradan gelip yorum yapanları sallamayalım

35 yaş üstü hamilelere sorum var:
İkili testte yaş riskinin yüksek çıkması ama genel olarak diğer risklerin düşük çıkması bir anlam ifade ediyor mu? Yaştan dolayı korkmalı miyiz yoksa genel sonuca bakıp rahatlaması mı?

Yaş riskim150 çıktı.
Ama genel sonuç kağıtta: düşük risk olarak geçiyor.

Genetik test yaptıracak maddi gücüm yok açıkcasi ve amniyosentezi de riskli olduğu için istemiyorum. Ama kafam pek karışık.

Amann boşver canim.
Hiç gormedıklerımız bir anda çıkıveriyor
Enteresan

Burası hamilelik grubu,
Cinsiyette konuşulur
Baş ağrısı da
Şaka da yapılır. Ayrıca şaka kaldıranlar birbirine zaten yapıyor yapacağını. Kaldıramayan kendinden alıntı yapılmadıysa görmezden gelmeli.

Canim bence korkmamalisin bebekle alakali hersey yolundaysa kurcalamaya gerek yok bence benim 2. Olcak kan bile vermedim uktrasonda hersey normal gozkuyor dendi kana baktirmadim bile

Bizi bizden başkasının anlaması zor canım o yüzden biz bu konuları diğer topiğimizden konuşalım bundan sonra

Yaşa takılmamak lazım bence bende öyle yapacağm yıl itibariyle 35 im artık ve illaki riskli çıkacak diğerlerinde sorun yoksa ve ultrasonda iyiyse tamamdır sanki herkes 20 yaşında doğuruyor

Mikan Kiz nerdesinn ayoll merak ettik naptin
Geldim geldim. Bebişimizi gördük. Nasıl büyümüş minicik bir noktaydı ilk gittiğimizde 2li için kan verdim.

Veee kıza benziyor dedi ama kesin değil 1 ay sonra kesinleşir dedi Olsun bu bir ay bu mutluluğu yaşamak istiyorum sonrası Allah Kerim, sağlık olsun da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…