- 4 Mayıs 2021
- 9.496
- 12.516
- 198
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #15.581
Yaaa ciddimisin inanmıyorum bende oh Aslan olcak filan derken eyvah eyvahBen ikisinde de 17 ve 15 gün beklenenden önce doğurdum ikiside normal bence heveslenmeeşim diyor keşke içinde dursa aslan olsa bir Yengeç daha nasıl olacak
Belki yükseleni farklı olur benim kova daha çok taşıyorum özelliklerini.Yaaa ciddimisin inanmıyorum bende oh Aslan olcak filan derken eyvah eyvahbenim eşimde saç baş yolar beni zor çekiyor ikinci yengeç ne olur bilmem artık yengeç olmak çok zor yorucu
Gözün aydin olsun canımBu arada ikili test sonucumu aldım, çok güzel çıktı, herşey normalmişbuda bitti
Vallaa sen yırttın biraz, aslanlarda biraz kendini beğenir ilerde sende yandınBende bundan korkuyorumbiz yengeçler duygusal duygusal evde bir yengeç fazlasıyla yetiyorken sende iki olacak trip duyusallık ağlama filan derken Allah yardımcınız olsun özellikle eşinin benimki nasipse Aslan olcak gibi inceden yırtıyorum sanırım
Bu gruptakiler seni cok iyi anliyor yadirgamiuor elestirmiyor biz seni biliyoruz o şahıs sadece muhalefet olmak adina kendini ortaya atti ve banlanmis zaten takma kimseyi nasil mutluysan oyle yap burda herkes saygi duymak zorundaGerçekten iki gülelim söyleyelim kafamızı dağıtalım diyorum. Yok olmuyor. Arkadaşlar oğlum var 2 tane hem de o kadar seviyorum ki. Herkes gibi bile istege sahip oldum ikisinde de. Şimdi 3.icin hazırım sandim ama zorlanıyorum çok. Her günüm zor geçiyor ve bunun için terapi almak istiyorum diye suçlanacagim aklıma gelmezdi. Terapi alayim ki onlara faydalı olayım daha fazla ve bunu yazmaktan gocunmadim.
Zor bir süreçten geçiyorum kendi adıma. Bir nevi içimi döktüm burada ara ara. Erkek kız espriye vurdum ve defalarca açıkladım kendimi.
Ama gerçekten iyi gelmiyor artık. Her yazdığımda acaba demek istemiyorum. Zaten gebeliği bile yorumlardan uzak durmak için söylemedim. Bir kişi bilmiyor etrafımda ne hissettim kız mı isterim erkek mi altından nasıl kalkıyorsun der herkes her zaman.
Hayatta çok mücadele verdim bir çok konuda hepimiz gibi. Burada küçücük yerler paylaşıyoruz. Eşime yaptığım espriyi bile eleştirecek kadar kötü olmak neden anlamıyorum.
Cvp vermeden hakkettğini bulmuşsunKomik bile değilsiniz. Allah çocuklarınıza sabır versin. Kaç gündür bana x kromozom vermedin diye kocasının başının etini yiyen bir insan, niye erkek oldunuz diye çocuklarına da musallat olabilir.
Tedaviliksiniz
Banlanmış hakettiğini bulmuş boşver yaaaaaa offff cidden hepimiz biriz yan yanayız sonradan gelip yorum yapanları sallamayalımGerçekten iki gülelim söyleyelim kafamızı dağıtalım diyorum. Yok olmuyor. Arkadaşlar oğlum var 2 tane hem de o kadar seviyorum ki. Herkes gibi bile istege sahip oldum ikisinde de. Şimdi 3.icin hazırım sandim ama zorlanıyorum çok. Her günüm zor geçiyor ve bunun için terapi almak istiyorum diye suçlanacagim aklıma gelmezdi. Terapi alayim ki onlara faydalı olayım daha fazla ve bunu yazmaktan gocunmadim.
Zor bir süreçten geçiyorum kendi adıma. Bir nevi içimi döktüm burada ara ara. Erkek kız espriye vurdum ve defalarca açıkladım kendimi.
Ama gerçekten iyi gelmiyor artık. Her yazdığımda acaba demek istemiyorum. Zaten gebeliği bile yorumlardan uzak durmak için söylemedim. Bir kişi bilmiyor etrafımda ne hissettim kız mı isterim erkek mi altından nasıl kalkıyorsun der herkes her zaman.
Hayatta çok mücadele verdim bir çok konuda hepimiz gibi. Burada küçücük yerler paylaşıyoruz. Eşime yaptığım espriyi bile eleştirecek kadar kötü olmak neden anlamıyorum.
Amann boşver canim.Gerçekten iki gülelim söyleyelim kafamızı dağıtalım diyorum. Yok olmuyor. Arkadaşlar oğlum var 2 tane hem de o kadar seviyorum ki. Herkes gibi bile istege sahip oldum ikisinde de. Şimdi 3.icin hazırım sandim ama zorlanıyorum çok. Her günüm zor geçiyor ve bunun için terapi almak istiyorum diye suçlanacagim aklıma gelmezdi. Terapi alayim ki onlara faydalı olayım daha fazla ve bunu yazmaktan gocunmadim.
Canim bence korkmamalisin bebekle alakali hersey yolundaysa kurcalamaya gerek yok bence benim 2. Olcak kan bile vermedim uktrasonda hersey normal gozkuyor dendi kana baktirmadim bile35 yaş üstü hamilelere sorum var:
İkili testte yaş riskinin yüksek çıkması ama genel olarak diğer risklerin düşük çıkması bir anlam ifade ediyor mu? Yaştan dolayı korkmalı miyiz yoksa genel sonuca bakıp rahatlaması mı?
Yaş riskim150 çıktı.
Ama genel sonuç kağıtta: düşük risk olarak geçiyor.
Genetik test yaptıracak maddi gücüm yok açıkcasi ve amniyosentezi de riskli olduğu için istemiyorum. Ama kafam pek karışık.
Bizi bizden başkasının anlaması zor canım o yüzden biz bu konuları diğer topiğimizden konuşalım bundan sonraGerçekten iki gülelim söyleyelim kafamızı dağıtalım diyorum. Yok olmuyor. Arkadaşlar oğlum var 2 tane hem de o kadar seviyorum ki. Herkes gibi bile istege sahip oldum ikisinde de. Şimdi 3.icin hazırım sandim ama zorlanıyorum çok. Her günüm zor geçiyor ve bunun için terapi almak istiyorum diye suçlanacagim aklıma gelmezdi. Terapi alayim ki onlara faydalı olayım daha fazla ve bunu yazmaktan gocunmadim.
Yaşa takılmamak lazım bence bende öyle yapacağm yıl itibariyle 35 im artık ve illaki riskli çıkacak diğerlerinde sorun yoksa ve ultrasonda iyiyse tamamdır sanki herkes 20 yaşında doğuruyor35 yaş üstü hamilelere sorum var:
İkili testte yaş riskinin yüksek çıkması ama genel olarak diğer risklerin düşük çıkması bir anlam ifade ediyor mu? Yaştan dolayı korkmalı miyiz yoksa genel sonuca bakıp rahatlaması mı?
Yaş riskim150 çıktı.
Ama genel sonuç kağıtta: düşük risk olarak geçiyor.
Genetik test yaptıracak maddi gücüm yok açıkcasi ve amniyosentezi de riskli olduğu için istemiyorum. Ama kafam pek karışık.
HahahahahahhaMesela şimdi senin kızsa bebek ve buraya yazarsan yandın takipteyimbana nispet yapiyorsun mesaji atacağım hemen
Geldim geldim. Bebişimizi gördük. Nasıl büyümüş minicik bir noktaydı ilk gittiğimizde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?