Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Çok iyi yapmışsın ben hala tam kabul edemedim. Normalde terapi desteği almıştım eskiden yine alacağım sanırım.
-Gri- sizinle polemiğe girecek değilim. Diğer mesajları okumadan tek bir mesaja bu ifadeyi bırakmak sadece ayıp. Dışarıda yüzyüze baksak bana bu tepkiyi verebilir misiniz acaba? Kim ne yaşadı bilmiyorsunuz. İnsanları yargılarken iki kere düşünün.

Herkeste aynı olmayabilir kimi 6. Kimi ise 7. Hafta da duyuyor kalp atışını. Bazen kese geç görünüyor. 7. Haftada gelmenizi o sebeple söylemişlerdir. Ben erken gittim ama benim ekstra durumlarım vardı. Pek çok arkadaşın da farklı durumları var o sebeple erken bakabiliyor doktor. Yani tüp bebek olan, aşılama yaptıran, daha önce kaybı olan, şekeri olan, tiroidi olan, miyomu olan, yaşı ileri olan bu tarz sıkıntılarınız yoksa 7. Hafta geç değil.

Yaaaa yürüyüş yapıyorum yada evde bi iş yapıyorum belim ağrıyo ne yapmam lzım dedim. Ağrıyosa çok az hareket edicen ozman dedi sağolsun, bunu bilmiyodum ben

Kim o ben grupda hiç görmedim daha önce boşver yaaaaaa amannnnn

Orada durun, sakin.

Mesajınızı beğenmeme hakkı bana site yönetimi tarafından verilen bir hak. İlk defa bir mesajınıza yorum dahi yapmadan, beğenmedim diye beni etiketlemeniz, bunu bu kadar mesele yapmanız ruh haliniziniyi olmadığını gösteriyor, kusura bakmayın.

Şimdi geçmiş mesajlarınıza da baktım. Size bir tavsiye hanımefendi, bir şeyi ne kadar isterseniz o şey olmaz, olmayacak.

Umarım, bu yazdiklarinizdan sonra erkek evladınız sağlıklı bir şekilde dünyaya gelir. Umarım hissetmez, istenilmedigini!

Nefret ettim yazdiklarinizdan! Yorum yaptırdınız, mutlu oldunuz mu?!

Yazdiklariniz, ayrımcılığıniz midemi bulandirdi!

Yaaaa yürüyüş yapıyorum yada evde bi iş yapıyorum belim ağrıyo ne yapmam lzım dedim. Ağrıyosa çok az hareket edicen ozman dedi sağolsun, bunu bilmiyodum ben
Sağolsun çok yardımcı olmuş nromaldie canım yormussundur kendini ondan olmuş demekki.bende de bel fıtığı var geçen sene tutulunca ortaya çıkmisdı emarda.bir tirsmiyor değilim belim agricak diye ama şimdilik iyi bakalım inşallah olmaz.

Foşik asit eczaneden aldım direkt gidip. İlk üç ay için olan bir kutu verdiler onu her sabah alıyorum.

Bir de vajinal ultrason için düşük riski oluşturuyor falan diyorlar o ne kadar doğru acaba?
Bakma öyle diyenlere. Öyle bir risk olsa doktor niye o riske girsin. Vajinal ultrason dan daha iyi görünüyor. Ben de düşük riski var. Bana vajinal ultrason ile baktı doktor bir sıkıntı olmadı.

Reactions: RAU
Çok teşekkür ederim

Aayyyy bendeeeeee salladım bi tarih giriş yaparken, artık saldım kesin tanınıyorum anlayan anladı artık
Beni tanimamislardir. Ancak 2016 haziran grubuyla çok görüştük hatta yüzyüze tanışıyoruz onlar tanir güzel bir bağ var ama hala iletisim devam 6 yıldır.

Galiba genelde çok yürüdüğümde, yada misaifr gelince çok ayakda kalınca oluyo yoksa çok şükür başka şikayetim yok. Aman dikkat et sende

Canım boşver takma. Benim tarama da çıkmadı hala bugün 13 gün oldu. Sanırım yılbaşı yüzünden

Beni tanimamislardir. Ancak 2016 haziran grubuyla çok görüştük hatta yüzyüze tanışıyoruz onlar tanir güzel bir bağ var ama hala iletisim devam 6 yıldır.
Yaaaaa ne güzelllll bizde öyle olsaydık keşke
Aynen kimse bulaşmasın yakasım var de

Canım boşver takma. Benim tarama da çıkmadı hala bugün 13 gün oldu. Sanırım yılbaşı yüzünden
Yok takmıyorum da her yerde 200 300 olan taramaya hem 1000 lira alıp hem bu kadar bekleyince bir bozuldum. Allahtan bundan sonrası sigorta artik bol bol kullanirim

Aaaa bende 22 temmuz son dk ya yengecim bebişimde anansı gibi yengeç duygusal olucak birlikte oturup ağlarız
Bende bundan korkuyorum biz yengeçler duygusal duygusal evde bir yengeç fazlasıyla yetiyorken sende iki olacak trip duyusallık ağlama filan derken Allah yardımcınız olsun özellikle eşinin benimki nasipse Aslan olcak gibi inceden yırtıyorum sanırım

Ben ikisinde de 17 ve 15 gün beklenenden önce doğurdum ikiside normal bence heveslenme eşim diyor keşke içinde dursa aslan olsa bir Yengeç daha nasıl olacak

Kim o ben grupda hiç görmedim daha önce boşver yaaaaaa amannnnn

Komik bile değilsiniz. Allah çocuklarınıza sabır versin. Kaç gündür bana x kromozom vermedin diye kocasının başının etini yiyen bir insan, niye erkek oldunuz diye çocuklarına da musallat olabilir.

Tedaviliksiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…