- 27 Aralık 2011
- 63.350
- 61.081
- 898
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #15.441
Benım tamamen bitse öyle bir yerim ki:)Benim neredeyse bitti .bitince yerim diyordum .yenilmiyormus
Ben kendime gelene kadar kesin yaz biter bebişi götüremem herhaldeKızım şubat doğumluydu bence bu daha kolay olacak ama.
Denize falanda sokarız
Ha iyi bakın arada cok uzaga gitmeYok canım benim 29 temmuz yaa. Sınırdayım ben
Bazen orayada bakıyorum sadece oraya değil haziran.
Ama ben temmuz annesiyim inşaallah.
Diş olayını bende anlamadım canım.
AA evet kız maşallah tek bir bebek olmasına göre birazcık çıkmış annesi ,Bakın kızlar kocaman bir göbüş. İkinci olduğu için çabuk çıktı diye düşünüyoruz ailecek. İç karın denen şey yok bizde hemen pırt çıkıyor karnımız ama bu cidden baya baya büyük. Kızımda 5 aylıkken böyleydim
Malesef aynı durum bende de var özellikle şunu fark ettim kendim hazırlayınca yemekten tiksiniyorum yiyemiyorum.. ee bu dönem dışarıdan da yemek güvenli değil gerçekten sıfır istah .. kilo veriyorum 64 kilo ile hamile kaldım şuan 57 yim umarım daha da düşmem ama o kadar az yiyorum ki düşebilir kilom resmen hayatta kalmak için yiyorum gibi ve benim mide bulantim öyle çok yok şükür düşün sadece iştahsızlık var ve midem almıyor sankiBen galiba istahsizliktan öleceğimmide bulantim da azaldı ama yok yok yok .1 günde 1000 kalori bile almıyorum. Istahin açılır diyorlar ama açılmıyor. Deli gibi yemek yiyen ben ,zevkle tabak tabak yemek bitiren ben yiyemiyorum
Bizlerin bulantısı geçti sizinkiler neden geçmedi ki..benim geçeli 10 gün oldu..11.haftada herşey çoktan geçmişti.ben kızımda hiç bulantı bilmem.bu ikiz gebelikte azcık böyle döndü hazımsızlık olduböyle çıkarma durumu hiç olmadıda ..çok zormuş gerçekten Allah yardımcın olsunMalesef aynı durum bende de var özellikle şunu fark ettim kendim hazırlayınca yemekten tiksiniyorum yiyemiyorum.. ee bu dönem dışarıdan da yemek güvenli değil gerçekten sıfır istah .. kilo veriyorum 64 kilo ile hamile kaldım şuan 57 yim umarım daha da düşmem ama o kadar az yiyorum ki düşebilir kilom resmen hayatta kalmak için yiyorum gibi ve benim mide bulantim öyle çok yok şükür düşün sadece iştahsızlık var ve midem almıyor sanki
Bazı kişilerde olabiliyor ama düzelir merak etme bu ara bnm de canım hiç bise istemiyor yasamak için yiyorumBen galiba istahsizliktan öleceğimmide bulantim da azaldı ama yok yok yok .1 günde 1000 kalori bile almıyorum. Istahin açılır diyorlar ama açılmıyor. Deli gibi yemek yiyen ben ,zevkle tabak tabak yemek bitiren ben yiyemiyorum
Gunaydin güzel hamisimGünaydın güzel hamişler
Kapılardan zor geçerdimAA evet kız maşallah tek bir bebek olmasına göre birazcık çıkmış annesi ,ee ikiz olsa napardın artık
hayırlı olsun canımDoktorum özellikle bacak arasını gösterdi. Boş dedi.bombostu:)
Allah yardımcımız olsun sonuna kadar bakalım nasıl olacak kilolar2 yine iyi ben 5 kg aldım
Benim de bugün biraz daha iyi geçecek inşallah benim küçük kız da öksürüyor okula göndermedim karşılıklı öksürüyozÇok geçmiş olsun. Valla çeken bilir. O kuru öksürük bende bir hafta sürdü. Gece uyutmadı gündüz oturtmadı. Öyle lanet bir şey. Doktor yeni hamilelik diye ilaç da vermedi. Serum fizyolojiyle hava aldım biraz.
Ne içersen iç fayda etmiyor. Bir kaç gün sürüp gidiyor.
Bitki çayları anca boğaz yumuşatıyor.
Gece nöbet tuttu mu sıcak su içip zencefilli pastil atardım ağzıma. Dindirir miydi bilmem. Durulurdu öyle uykuya dalardım.
Bir hafta eşimle çocuğu yatak odasında yatırıp kendimi salona kapatmıştım sesime uyanmasınlar diye. Ama sürekli olunca eşim yine kalkıp gelirdi..
Bilmem valla midemin sürekli bulandığı ve kazındığı yemezsem uyku dahi uyuyamadığım birkaç hafta geçirdim sonuç buAllah yardımcımız olsun sonuna kadar bakalım nasıl olacak kilolar
Maşallah canım..benimde geçen hafta bugün 11+5 di..boyu aynı 4.85cmdi..diğer bebeğimde 5.1cmdi..aslında senle aynıyız ama benim bebekler bi hafta önden gidiyor dedi.Resim yüklemistim ama cıkmamıs :)
Eki Görüntüle 2981400
Maşallah canım..benimde geçen hafta bugün 11+5 di..boyu aynı 4.85cmdi..diğer bebeğimde 5.1cmdi..aslında senle aynıyız ama benim bebekler bi hafta önden gidiyor d
11+4 ten herkese merhaba :) benimle aynı dönemde olan varen
Enseyi ölçüp söyledi mi sana merak ettim ?benim enseye 0.8 mm dedi11+4 ten herkese merhaba :) benimle aynı dönemde olan var mı
Maşallah canım benim çok tatlı :) Benim de bugün 11+3, haftaya pazartesi gideceğim 12+2'de doktora ikili taraması için <3Resim yüklemistim ama cıkmamıs :)
Eki Görüntüle 2981400
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?