Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Daha iyiyim canim. Bugün boğaz ağrım yok. Hafif öksürük var. Kibar öksürüğü:)) sesim de hafif kısık gibi
Tabii bir de mide bulantım .
Bulantı olmasa ıyıydı
Dikkat et bol sıvı tüket canım. Bulantı bende, prilamı iki güne bire düşürdüm ilk gün berbat geçti sonra ki gün alıştı sanki vücudum. Ekşime yanma devam. Kötü koku hassasiyeti de devam ediyor. İdare edecek düzeye geldim. Umarım senin de bu hafta düzelir şu bulantı. Öksürdükçe de artıyor bulantı olmasa da kusma isteği geliyor. Çok geçmiş olsun

Çok sağ ol canim. AAynen bende de devam
Kokulardan bahsetmiyorum bıle :)

Suyu da limonlu içiyorum bolca evet
Ayy inşallah düzelsin artık ya.
Hamilelikten bu yana yediğim yemeğin tadı yok, salatanın tadı yok. Ağzımın tadı yok resmen . Özledim sevdiğim şeyleri severek zevk alarak yemeyi valla

Eki Görüntüle 2980231
Üşenmedim çektim acaba profile bakıp mı yorum yapıyor belki yaptığın yorumlara fln bakmıştır
Kız allah seni
Bence meraktan bakmıştır.
İlk çocuğumda da yazmıştım kendisine 6 sene önce
Ama söylediği şeyi hatırlamıyorum tabii ki orası ayrı. Yani yıllardır burada kendisi bence usta olmuştur bu konuda diye düşünüyorum

Ben kız dedim önce
Kendisi erkek dedi ama emin değilim dedı

Hahahahahah gözümden kaçmaz bakarım hemen yaaa tabi kaç kişiye yazıyo orası ayrı kaadına kaç tane yorum olmuş maşallah baya iyi herhalde İnşallah doğru çıkar bari

Kızlar kızımı atmışım ikra meyra ya
Ordan buldum bunları. Yorum yapmamış ama.
Çoğunluk erkek demiş
Pipi ye benzıyor gerçekten.

Tam cinnoş 2. Fotodakı gözlere bakın fel fecr okuyor

Eklentiler

• 20220102_134010.jpg
    96 KB · Görüntüleme: 93
  • 20220102_133951.jpg
    117,8 KB · Görüntüleme: 98
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…