- 27 Aralık 2011
- 63.350
- 61.081
- 898
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #15.061
Daha iyiyim canim. Bugün boğaz ağrım yok. Hafif öksürük var. Kibar öksürüğü:)) sesim de hafif kısık gibiKoruması vardır canım. İyi bari. Şimdi nasılsın
Dikkat et bol sıvı tüket canım. Bulantı bende, prilamı iki güne bire düşürdüm ilk gün berbat geçti sonra ki gün alıştı sanki vücudum. Ekşime yanma devam. Kötü koku hassasiyeti de devam ediyor. İdare edecek düzeye geldim. Umarım senin de bu hafta düzelir şu bulantı. Öksürdükçe de artıyor bulantı olmasa da kusma isteği geliyor. Çok geçmiş olsunDaha iyiyim canim. Bugün boğaz ağrım yok. Hafif öksürük var. Kibar öksürüğü:)) sesim de hafif kısık gibi
Tabii bir de mide bulantım .
Bulantı olmasa ıyıydı
Çok sağ ol canim. AAynen bende de devamDikkat et bol sıvı tüket canım. Bulantı bende, prilamı iki güne bire düşürdüm ilk gün berbat geçti sonra ki gün alıştı sanki vücudum. Ekşime yanma devam. Kötü koku hassasiyeti de devam ediyor. İdare edecek düzeye geldim. Umarım senin de bu hafta düzelir şu bulantı. Öksürdükçe de artıyor bulantı olmasa da kusma isteği geliyor. Çok geçmiş olsun
Nasıl yani canım?
Nasıl yani canım?
Kız allah seniEki Görüntüle 2980231
Üşenmedim çektimacaba profile bakıp mı yorum yapıyor belki yaptığın yorumlara fln bakmıştır
HahahahahahKız allah seni
Bence meraktan bakmıştır.
İlk çocuğumda da yazmıştım kendisine 6 sene önce
Ama söylediği şeyi hatırlamıyorum tabii ki orası ayrı. Yani yıllardır burada kendisi bence usta olmuştur bu konuda diye düşünüyorum
Ben kız dedim önce
Kendisi erkek dedi ama emin değilim dedı
Due bakalım göreceğizHahahahahahgözümden kaçmaz bakarım hemen yaaa tabi kaç kişiye yazıyo orası ayrı kaadına kaç tane yorum olmuş maşallah baya iyi herhalde İnşallah doğru çıkar bari
Ahahah kiz bana bakamazki gizli benim profil
Üste basım mesajlsr bölümüne girerse yaptığın yorumları görüyo sadece ordan bakar bakarsaAhahah kiz bana bakamazki gizli benim profilancak burdaki yorumumu gorduyse bilemiycem
Nerden görüyor? Tamamen gizliyse gözükmüyor.sen şimdi merve nin profiline girip mesajlarına bakabiliyor musun? Ben ıkınızınkıne de bakamadım?Üste basım mesajlsr bölümüne girerse yaptığın yorumları görüyo sadece ordan bakar bakarsa
Nerden görüyor? Tamamen gizliyse gözükmüyor.sen şimdi merve nin profiline girip mesajlarına bakabiliyor musun? Ben ıkınızınkıne de bakamadım?
Evet bakilmiyor bende yoncaya bakamadim bakilmiyo yaniNerden görüyor? Tamamen gizliyse gözükmüyor.sen şimdi merve nin profiline girip mesajlarına bakabiliyor musun? Ben ıkınızınkıne de bakamadım?
Bak üstte atmışEvet bakilmiyor bende yoncaya bakamadim bakilmiyo yani
HahahahahahBak üstte atmış
Son yapılan yorumlara bakıyor
Ordan bakılıyormus demek ki
Kurnaz yolu bulmuş
Evet bazılarının merak ediyorumSen öyle mi bakıyorsun millete
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?