Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Ben Almanyada yasıyorum. Fetal dna ve ikili testi yaptırıyorum. Fetal dna 350 eur ikili test 250 eur Benim doktorum hic bir gebelik icin kimse %100 saglıklı dogacak diyemez dedi hep bir ihtimal olabilir,ama yüksek bir ihtimal gorunuyor herhangi bir anormallik varsa sayet.

Aradaki fark ne kadar az.. Çok şanslısınız.
Çok doğru söylemiş kimse bilemez, iyi olmasını dileyip umut ediyoruz.
2li temizdi eğer şüpheli bir durum olsaydı kesinlikle yaptırırdım ama şu koşulda bu rakamı vermek istemediğim karar verdim. Ayrıntılı ultrason da da içimiz rahatlayacaktır diye düşünüyorum

Aynen o bakarken hem alttan yan yandan baktı, artık kordon bağımu bilmiyorum ama erkek gibi gördüm p’piye benziyodu dedim erkek galiba , evet dedi doktorda atta videodan çektm bitane foto varEki Görüntüle 2977991
Yaa işte ne kadar belirgin çıkmış , maşallah ona

Bende çok istedim böyle görebilseydi net bi şekilde.
Çikolata falan yiyim diyorum, unuttum bu sefer bir dahakine doldurucam çantamı

Cok sukur canım aynen oyle o yuzden cokta gerekli degil aslında, ama insanın icide rahat etmiyor o yuzden yaptıralım iciniz en azından rahat etsin diyoruz. Allah hepsini korusun

Yaa işte ne kadar belirgin çıkmış , maşallah ona

Bende çok istedim böyle görebilseydi net bi şekilde.
Çikolata falan yiyim diyorum, unuttum bu sefer bir dahakine doldurucam çantamı
Evet bak ben hem tok gittim, hemde çikolata yedim, ama bu seferde deli gibi döndü ultrason görüntüsü düzgün vermedi kıpırdamakdan, bu videodan aldığım görüntü

Cok sukur canım aynen oyle o yuzden cokta gerekli degil aslında, ama insanın icide rahat etmiyor o yuzden yaptıralım iciniz en azından rahat etsin diyoruz. Allah hepsini korusun
Burada fetal dna parasına bebek arabası+beşik+anakucağı+mama sandalyesi+yürüteç alıyorsun diyeceklerim bu kadar

Kız sus
İnşallah kınamadın
Ayyy
Ama bu kınamak değil bence ya. Görünen köy misali.
Rahat yetiştirilmiş ya da düzensiz yetiştirilmiş bir evet bir hayır denilmiş çocuklar biraz böyle oluyor, sen onu eleştirip ya da eksikliği söylediğinde de kınama deniliyor ama bende o onların kaçış noktası biz yapmadık genetiği bu kınama seninde olur gibi bir şey deniliyor yok öyle bir şey.
A amylee katılıyorum yani sana benim elime de düşse dediğim çok çocuk oldu böyle plan yaptığım durumlar, sonra ailelerine sabır dileyip şükrettim tabi orası ayrı

Evet bak ben hem tok gittim, hemde çikolata yedim, ama bu seferde deli gibi döndü ultrason görüntüsü düzgün vermedi kıpırdamakdan, bu videodan aldığım görüntü
Dönse dert uyusa dert ne memnuniyetsiz bunlar diyolar mıdır oralardan bir yerlerden hahahahahahah

Evet işte bu doğru yeğenimden biliyorum annesine ruhum kalbim derdi.
Zilli kızım da babasının koynundan ayrılmaz mesela eşimle yanyana uzanamayız, el ele gezemeyiz, her şeyime ortak. babası onun herşeyi bunu ayan beyan görüyorum

Ayyyy bende kaynanalık yaparım kıskanç biriyim oğlumuda kıskana bilirim
Korkuyom kendimden

Ağızları fena laf yapıyor. Duyduğunu bana yontuyor sıpa

Oğlum yaklaşınca aramıza girer ama bebeklikteki gibi değil artık. Ama babasının tamam dediği herşeyde bana da soruyor. Ben tamam diyorum niye annene soruyorsun diye söyleniyor

Aslında bunun temelini kendisi attı haberi yok. Çocuk mesela yemekten önce bir şey istese direk hayır demek yerine ağlıyor diye ne yapayım deyip bana sorardı. Çocuk da bunu öğrendi. Karar mercii anne

Bo işe ilişiği yok arkadaşlar. Nasıl göründüğünüzle ilgili değil. Direkt vücut ağırlığına göre doz belirleniyor. Uzun olun ya da kısa. Ayrıca ben takibi perinatolog ile yapıyorum. O hematologa gönderdi. İlaç başlanıp başlanılmayacağına ve doza hematolog karar verdi

Meraba anneler 6 ekim son adet tarihim. Pazartesi günü işyerindeyken aşırı kanamam oldu bir anda üstüm başım kanlar içinde kaldı. Pazartesi Ağlaya ağlaya yatış yaptık hastaneye dün akşam çıktık. Kanama azaldı ama dr çoğalırsa düşük yapıyosun azalırsa dikkatli olacaksın artık dedi. Başına böle bişey gelen duyan varmı ben çoo şakınım ve korkuyorum. Allah hepimize sağlıklı hayırlı bir evlat nasip etsin.

Çok geçmiş olsun dikkat edin kendinize yormayın. İyi düşünelim iyi olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…