Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Bende bi toparlatsam iyi olacak hindistan cevizi yagida var bos vakitte surerim iyi olur insallah

Geçecek geçecek yani hamileligin bi enerji patlama evresi de oluyor yoksa ben balkon cami falan silemezdim ilk gebeligimde

Pazartesi günü doktor diyorki 16. Haftadan sonra rahatlarsın ama bunu diyen kadın sana daha rapor veremem bence çalışabilirsin de diyo bu ne yaman çelişki allahim

Bi de omicron hızlı giriş yaptı bugün ki vakalar daha da yükselmis

Valla benimkide öyle elbise falan giyince aglıyor cıkar diye saçını banyoda taratır daha da taratmaz cok başına buyruk 2 yaşında daha tek kızsal özelliği oje sürmeye bayılıyor hem kendine hem bana sürüyor ama kız evlat cok ayrı erkegi bilmiyorum ama yok böyle içimin ta içi ama ikinciyi erkek istiyorum onunda tadına bakalım Allah nasip ederse ama kız olsada cok sevinirim

Son dönemlerde cevremde gördüğüm kim varsa 2. Çocukları aynı cins
Kızsa kiz, erkekse erkek.

Bakalım ben aşacak mıyım o duvarı
Bugün daha kuzenimden aynısını duydum onun ikinci oğlu doğdu geçtiğimiz yaz, çevremde herkes de kızı olanın kızı oğlu olanın oğlu oldu bakalım senin nasıl olacak dedi gülmüştük.
Merak ediyorum bende

fbtl ahhh benimde umudum kalmadi kesin benimde erkek cikacak neyse canlari saolsun iki erkekle bogusur dururz artik arabalara bokslara kuduruklulra alisigiz zaten :)) benimde iki gun sonra ikili test kesin erkek hissediyorum yoncambenim canim seninde erkekmis hicte uzulme bence erkek evlatta cok baska kizin yeride baska tabi ama erkeginde o anneye duskunlugu kiyamamazligi okdar guzelki yuzum köklu sivilcelerle doldu ilk kez kendimi cok cirkin hissediyorum ogluma dedimki annecim ben cirkinmiyim :) diyorku anne güzell anne fıstık yanaklarimi seviyor teselli veriyor dogduktan sonra kizda olsa erkekte sevgisi okadar guzelki Allahim canlarina saglik versinde tek dert cinsiyet olsun :)))

Annelik fedakarlik derler ya tamda oyle birsey gercekten bende kiz evladi kucuklugumden belli hayal eden biriyim ama smdi oglum erkek kardes isteyince diyorumki varsin saglikli olsunda oglumun gonlunden gecen olsun :) birde Allah bazen birseyi nasip etmiyorsa hayirlisi oyledir diyedir

Hatirlayamadigim isimler var cinsiyet ogrenen tebrik ederim saglikla kucaginiza alin insAllah

Son düzenleme:
Erkek de iyidir yaa niye öyle diyorsun. Erkeklerin anneye bağlılığı da farklı oluyor şimdi bu da bir gerçek

Off hem de nasıl. Oğlumdan bana ne iltifatlar ne sarılmalar ne öpücükler
Koltuklarımı kabartıyor prensim. Şimdiden kaynanalık damarım kabardı. Hangi kız aramıza girecekmiş şaşarım.

Bu bebeği de eşim kız istiyor en çok. Ben nötr takılıyorum. Ama erkekse müridlerim artıyor diye sevinirim

Bence de kınama yetiştirme tarzı demek bazen kolaycilik oluyor. Misal ben çok dikkat ederek büyüttüm güya Eskiden çok sakin bir çocuğum vardı. Ama okula başlayınca aynı delikli demir çıktı isssiz acun bozuldu misali çocuk bozuldu gitti. Her gün okuldan başka saçma bir şey öğrenip geliyor. Sonra olmadık ortamlarda söylüyor. Çocuk psikolojisi ile ilgili bulduğum tüm kitapları hatmettim orda yazanalri da denedim ama nafile

Ama biliyor musun oğlum doğmadan ben de birilerinin çocuklarını kinamistim. Bence onun cezasını çekiyorum.

Tabi annemin de çok bedduasini aldim. Ben de çok hareketli ve gevezeymisim. Annem Allah sana senin gibi bir çocuk versin de gör derdi. Benim çocuk da hiç yerinde oturmuyor. Sürekli konuşuyor.

Aynen hayırlısı bıymuş sağlıklı merhametli olsunda baika bişi istememmmm orası ayrı

Ben yaptırdım, sonrasınds baya konuştuk doktorumla oda buna benzer şeyler söyledi. Avrupa da tamamen kalkmış bu taramalar (2li 3lü ve 4lü) kesinliği yok sadece senin değerlerinde senin yaşlarında doğum yapan kadınların kaçının sağlıklı gebelik olduğu ya da olmadığını söyleyen bir istaistik. Doktor ense ve burun kemiğine bakıyor orada anlayabilir (dovn sendromu) ama bunun dışında da kalıtsal hastalıklar var.
Doktorum %100 fetal dna öneriyorum dedi. Ama ülkemizde ekonomik koşullar ve kursların uçması sebebiyle çok pahalı geliyor ve tercih edilmiyor diye de ekledi.
Doğru aslında bende gidip geliyorum biraz kararsızım ama bilgi güçtür ben her zaman bilmek isterim bu sebeple sanırım yaptırırdım yerinizde olsam.
Çünkü ense ve burun kemiği ölçümü de önemli bir bilgi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…