- 15 Ekim 2016
- 22.627
- En iyi cevaplar
- 1
- 129.850
- 598
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #14.201
Benim de, çünkü hepsini çok severim. Sabırsızlıkla bekliyorum çıkmalarınıAy mevsim demeyin canım çılgınlar gibi yaz meyveleri çekiyor
Benim deAy mevsim demeyin canım çılgınlar gibi yaz meyveleri çekiyor
Daha Ocak gelmedi yaBenim de
Neyse yaza az kaldı
Sana 3 ayDaha Ocak gelmedi yagelemedi yanii bir türlü. Aralık 3 ay sürdü resmen
Benden erken kurtulucan daha neSana 3 ay
Hamile kaldığım andan ibaret sankı asırlardır bu durumdaymışım gibi hissediyorum.
Öyle avutayım kendimi bariBenden erken kurtulucan daha ne
Bende bi toparlatsam iyi olacak hindistan cevizi yagida var bos vakitte surerim iyi olur insallahBenim hamilelikten önce de çok dökülüyordu, geçenlerde kat attım toparladı baya dökülmesi.
Hindistan cevizi yağı tavsiye ederim
eskiden tiroit problemim varken saçım akıyordu bildiğin
bayağı işe yaramıştı o zaman.
Valla benimkide öyle elbise falan giyince aglıyor cıkar diye saçını banyoda taratır daha da taratmaz cok başına buyruk 2 yaşında daha tek kızsal özelliği oje sürmeye bayılıyor hem kendine hem bana sürüyor ama kız evlat cok ayrı erkegi bilmiyorum ama yok böyle içimin ta içi ama ikinciyi erkek istiyorum onunda tadına bakalım Allah nasip ederse ama kız olsada cok sevinirimSağlıklı ya en önemlisi o Allah hayırlı evlat nasip etsin ne erkek çocukları var kızdan, ne kız çocukları var erkekten daha hayırlı oluyorlar.
Süs püs konusuna gelince 2 kızım var kaç kere elbise etek giydiler sayılıdır çünkü rahat değil gidilen yerler belli park avm oralara da hep taytla gidiliyor etekle elbiseyle olmuyor özel günden özel güne hatta büyük kız artık o zamanlarda bile istemiyor. Saçları taranırken acıdığı için çeşit çeşit modellere izin vermiyorlar taç saç bandı falan pek kafalarında tutmuyorlar. Hani kız bebek deyince süsleyeceğim diye bir heves geliyor ama pek öyle olmuyor doğrusu.
Anneye arkadaş yardımcı olur derseniz ileriyi bilmem ama hala totolarını bile ben siliyorum kendilerine faydaları yok
Bugün daha kuzenimden aynısını duydum onun ikinci oğlu doğdu geçtiğimiz yaz, çevremde herkes de kızı olanın kızı oğlu olanın oğlu oldu bakalım senin nasıl olacak dedi gülmüştük.Son dönemlerde cevremde gördüğüm kim varsa 2. Çocukları aynı cins
Kızsa kiz, erkekse erkek.
Bakalım ben aşacak mıyım o duvarı
Erkek de iyidir yaa niye öyle diyorsun. Erkeklerin anneye bağlılığı da farklı oluyor şimdi bu da bir gerçek
Bence de kınamaSadece " sen benim elimde olacaktın " dedim. Ablam kınama dedi. Kınamıyorum dedim. Hatta allah yardımcın olsun dedim.
Kınadım mi kınamadım mi ben de emin değilim. Cunku kınadığım zaman basıma gelir bılıyorum
İnsanin o çocuğu görünce içinden de olsa bısıler diyesi geliyor bu bir gerçek
Elde degil yani
Benimdeİkimiz suan aynı konumdayızbenimde bir kızım var
Aynen hayırlısı bıymuş sağlıklı merhametli olsunda baika bişi istememmmm orası ayrıfbtl ahhh benimde umudum kalmadi kesin benimde erkek cikacak neyse canlari saolsun iki erkekle bogusur dururz artik arabalara bokslara kuduruklulra alisigiz zaten :)) benimde iki gun sonra ikili test kesin erkek hissediyorum yoncambenim canim seninde erkekmis hicte uzulme bence erkek evlatta cok baska kizin yeride baska tabi ama erkeginde o anneye duskunlugu kiyamamazligi okdar guzelki yuzum köklu sivilcelerle doldu ilk kez kendimi cok cirkin hissediyorum ogluma dedimki annecim ben cirkinmiyim :) diyorku anne güzell anne fıstık yanaklarimi seviyor teselli veriyor dogduktan sonra kizda olsa erkekte sevgisi okadar guzelki Allahim canlarina saglik versinde tek dert cinsiyet olsun :)))
Annelik fedakarlik derler ya tamda oyle birsey gercekten bende kiz evladi kucuklugumden belli hayal eden biriyim ama smdi oglum erkek kardes isteyince diyorumki varsin saglikli olsunda oglumun gonlunden gecen olsun :) birde Allah bazen birseyi nasip etmiyorsa hayirlisi oyledir diyedir
Hatirlayamadigim isimler var cinsiyet ogrenen tebrik ederim saglikla kucaginiza alin insAllah
Ben yaptırdım, sonrasınds baya konuştuk doktorumla oda buna benzer şeyler söyledi. Avrupa da tamamen kalkmış bu taramalar (2li 3lü ve 4lü) kesinliği yok sadece senin değerlerinde senin yaşlarında doğum yapan kadınların kaçının sağlıklı gebelik olduğu ya da olmadığını söyleyen bir istaistik. Doktor ense ve burun kemiğine bakıyor orada anlayabilir (dovn sendromu) ama bunun dışında da kalıtsal hastalıklar var.Kızlar ben özele gidiyorum bu ikili tarama testlerinin yüzde 20 30 ve arası yanlış olduğunu söyledi doktorum..ben siz bilirsiniz söylüyorum fakat tavsiye etmiyorum dedi..Allah muhafaza riskli çıksa napacaksın hiç bir şey dedi.bende randevu almıştım.sanki 2li testi yaptırmayacam caydım gibi..bide ikiz dedi birinde azcık risk çıksa ğebeliğimiz psikolojik kötü geçecek diye endişe duydum doktor bayağı konuştu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?