- 9 Aralık 2021
- 1.312
- 2.510
- 63
- 43
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #14.061
benimki de amerikaya gitti ... ama bana da normalde 10-13 iş günü dediler ama bir arkadaşım eskiden böyle bir laboratuvar da çalışıyordu oradan biliyorum onların eline erken ulaşıyor ama raporlama süreci falan derken biraz günü uzun söylüyorlar firmayı arayıp konuşun yada size bakan temsilciyi ben temsilciyi arayıp rica ettim 8. günde ellerinde olabileceğini bildiğimi söyledim şansıma gerçekten o sabah sonuçlar gelmiş.aaa bana 10 iş günü dediler, yani 15 günü bulur dediler..
amerikaya mı gitti sizin kan? yoksa burada mı bakıldı?
merak ettim sizden ne kadar ücret istediler acabaaaa bana 10 iş günü dediler, yani 15 günü bulur dediler..
amerikaya mı gitti sizin kan? yoksa burada mı bakıldı?
Bu da bir gerçekBunların hepsi doğru muhakkak öyle ama ben oldum olası yani 20 li yaşlardan beri daha evliliğin e si yokken hep kızım olsa diye hayal kurardim. Biraz farklı bir istek yani. Şimdi bile içim gidiyor kız çocuklarına. Amerika'da yaşadım bir dönem kızım olursa diye elbise almıştım 2 tane duruyor hala daha eşimi tanımıyordum bile. Tabiki veren Allah ne diyelim. Ama bazen hayatta bazı şeylere müdahale edemiyorsun.
Ben dedikodu yapacağım halasını ve baba tarafını cekistirecegimSağlıklı ya en önemlisi o Allah hayırlı evlat nasip etsin ne erkek çocukları var kızdan, ne kız çocukları var erkekten daha hayırlı oluyorlar.
Süs püs konusuna gelince 2 kızım var kaç kere elbise etek giydiler sayılıdır çünkü rahat değil gidilen yerler belli park avm oralara da hep taytla gidiliyor etekle elbiseyle olmuyor özel günden özel güne hatta büyük kız artık o zamanlarda bile istemiyor. Saçları taranırken acıdığı için çeşit çeşit modellere izin vermiyorlar taç saç bandı falan pek kafalarında tutmuyorlar. Hani kız bebek deyince süsleyeceğim diye bir heves geliyor ama pek öyle olmuyor doğrusu.
Anneye arkadaş yardımcı olur derseniz ileriyi bilmem ama hala totolarını bile ben siliyorum kendilerine faydaları yok
Çok sağol bir daha başlamaz inşallahGözün aydım
Çok sevindim senin adına
Bende teşekkür ederim inşallah faydasını görürsünYaaa tamam canım çok teşekkür ederim sana da geçmiş olsun ❤
Kendim gibi tatlı naif belki biraz mükemmel bir insan doğurmak istiyorum diye kimse beni suçlayamazBu da bir gerçek
Her kadının bir kiz çocuğu hayali vardır .
Ben aslında bunu da kiz isterim.Kendim gibi tatlı naif belki biraz mükemmel bir insan doğurmak istiyorum diye kimse beni suçlayamaz
Ayyyy bende 2-3 tane kızım olsa neden erkek yok demezdimBen aslında bunu da kiz isterim.
O yuzden cinsiyete hic takılmıyorum.
2.nin hemcins olması iyi oluyor kiz da olsa erkek de olsa. Güzel anlaşıyorlar. Benim oğlanlar şu an mesela çok güzel oyun kuruyorlar aynı şeyi seviyorlar.Ben aslında bunu da kiz isterim.
O yuzden cinsiyete hic takılmıyorum.
Erkek de iyidir yaa niye öyle diyorsun. Erkeklerin anneye bağlılığı da farklı oluyor şimdi bu da bir gerçekAyyyy bende 2-3 tane kızım olsa neden erkek yok demezdimAhh ahh diğer ultrosana belki değişir ümidim var
2.nin hemcins olması iyi oluyor kiz da olsa erkek de olsa. Güzel anlaşıyorlar. Benim oğlanlar şu an mesela çok güzel oyun kuruyorlar aynı şeyi seviyorlar.
Evet erkeklerin anneye bağlılığı da cok ayrı bu da bir gerçek.Erkek de iyidir yaa niye öyle diyorsun. Erkeklerin anneye bağlılığı da farklı oluyor şimdi bu da bir gerçek
Amin gönlümüze göre hayırlısını sağlıklısını versinEvet erkeklerin anneye bağlılığı da cok ayrı bu da bir gerçek.
İşte sadece kiz gibi seni anlayamaz seni.
Onun dışında erkek çocukları genellikle anneyi tutar
Her şeyin hayırlısını versin rabbim
Orası öyle tabi canım , ama süslemek fln istiyodım ben küçüklüğümden beri kız bebek hayalim vardı, eşimlede hep kız istiyoduk.Erkek de iyidir yaa niye öyle diyorsun. Erkeklerin anneye bağlılığı da farklı oluyor şimdi bu da bir gerçek
Al benden de o kadar bende de var elbiselerBen de aynıyım ya beni anlatıyorsun
Herkes kendi köşesine çekilmiş.Kızlar merhaba 11 haftalığım tam.kontrole gittim birisi 11+5 diğeri 11+3 çıktı.çok şükür sırt sırta vermişler kıpır kıpırdılarbirisinin boyu 4.5 cm birisinin 5.2.. nasıl bir mucize yaaa..ben çocuğum olmayacak diye 1 yıldır düşünürken Allah'ım 2 tane verdi elhamdülillah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?