Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
aaa bana 10 iş günü dediler, yani 15 günü bulur dediler..

amerikaya mı gitti sizin kan? yoksa burada mı bakıldı?
benimki de amerikaya gitti ... ama bana da normalde 10-13 iş günü dediler ama bir arkadaşım eskiden böyle bir laboratuvar da çalışıyordu oradan biliyorum onların eline erken ulaşıyor ama raporlama süreci falan derken biraz günü uzun söylüyorlar firmayı arayıp konuşun yada size bakan temsilciyi ben temsilciyi arayıp rica ettim 8. günde ellerinde olabileceğini bildiğimi söyledim şansıma gerçekten o sabah sonuçlar gelmiş.

Bu da bir gerçek
Her kadının bir kiz çocuğu hayali vardır .

Ben dedikodu yapacağım halasını ve baba tarafını cekistirecegim

2.nin hemcins olması iyi oluyor kiz da olsa erkek de olsa. Güzel anlaşıyorlar. Benim oğlanlar şu an mesela çok güzel oyun kuruyorlar aynı şeyi seviyorlar.

Erkek de iyidir yaa niye öyle diyorsun. Erkeklerin anneye bağlılığı da farklı oluyor şimdi bu da bir gerçek
Evet erkeklerin anneye bağlılığı da cok ayrı bu da bir gerçek.
İşte sadece kiz gibi seni anlayamaz seni.
Onun dışında erkek çocukları genellikle anneyi tutar

Her şeyin hayırlısını versin rabbim

Amin gönlümüze göre hayırlısını sağlıklısını versin

Erkek de iyidir yaa niye öyle diyorsun. Erkeklerin anneye bağlılığı da farklı oluyor şimdi bu da bir gerçek
Orası öyle tabi canım , ama süslemek fln istiyodım ben küçüklüğümden beri kız bebek hayalim vardı, eşimlede hep kız istiyoduk.
Çin takvimi bile kız diyodu
Kısmet artık napalım oğluşum olsunnn papyon takarım. Dibimden ayrılmaz anasına düşkün olursa

Cinsiyet haberleri gelmeye başlamış darısı bizim başımıza herkesin sağlıklı sıhhatli bebeklerini kucaklarına almalarını dilerim
Benim bi sorum olacak özellikle izmirde yaşayan anne adaylari fetal dna testi icin nereye başvurdunuz önerebileceğiniz bi labaratuar ismi veya broşürü varmi ne kadar ücret ödediniz yazabilirmisiniz.
Ben Aydında yaşıyorum ve 39 yaşında yaşlı anneler grubunda olduğumdan bu testi yaptırmak istiyorum ama nasıl bir yol izlemem gerektiğini bilmiyorum. Yardımcı olurmusunuz?

Kızlar merhaba 11 haftalığım tam.kontrole gittim birisi 11+5 diğeri 11+3 çıktı.çok şükür sırt sırta vermişler kıpır kıpırdılar birisinin boyu 4.5 cm birisinin 5.2..nasıl bir mucize yaaa..ben çocuğum olmayacak diye 1 yıldır düşünürken Allah'ım 2 tane verdi elhamdülillah

Eklentiler

• IMG_20211228_150942.jpg
    90,8 KB · Görüntüleme: 74
Herkes kendi köşesine çekilmiş.

Minnoşlar

Ben de doktordan geldim simdi. Devlete randevu almıstım beni perinatoloji bölümüne yönlendirsin diye, nerdee.
Ancak şehir hastanelerinde kadın doğum onu yapabiliyormuş normal ilçe hastanelerinde artık doğum bile yok dedi. İstanbul’da şehir hastanesine randevu bulmak deveye hendek atlatmak gbi bir sey.
Bulmak mümkün değil.
Özele gidicem ikili test için
Sinir olduğum nokta ben bunca vergiyi ne demeye ödüyorum acaba
Doktor da beni öyle bir başından savdı ki.. bebeği ölçmedi bile, resmen 10 sn baktı.
Bunların afrasını tafrasını çekeceğime paşalar gibi özele para vermeye razıyım. Çok sinirimi bozdu doktor.
Tek güzel yanı bebeği gördüm, elleri ayakları iyice seçilmeye başlamış artık

Cinsiyet öğrenenler olmus hayırlı olsun, Allah her şeyin hayırlısını versin. Sağlıkla gelsinler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…