-
- Konu Sahibi yoncambenim
- #102.721
Kesinlikle.Bizimkide hala yatakodasında yanımızda yatıyor kendi beşiğinde. Bugün doktor kontrolü vardı doktor anal evre denilen döneme giriyo olduklarını söyledi bu aylarda. Anneden veya babadan ayrılma özellikle anneden ayrılma korkusu kabızlık sandığımız kaka tutma vs oluyormuş. Normal bi gelişim basamağı. Şimdi bu evreye girecek misafirlerin gelmesi de kötü olmuş senin işin daha zor olacak. Bende odasına almayı planlıyodum ama uyanıp benim yatıyor olduğumu görmeyince ağlıyor kalkıyor beni görürse yat geri diyorum yatıyor. Benimde oda ayırma kısmı sıkıntıya girdi. Bide naparsak yapalım bebekler hazır olmayınca elimizden bişey gelmiyor birazda onlara göre şekilleniyoruz
Bana kalsa bırakmayı düşünüyorum ama çevremdekiler bekle dyoe en azından 2 yaşına kadar diye. Çocuk istekli söylemesi ayıptır ben olmayınca annannesine açtırıp illa üzerine yatıyormuş. Bazen sırf üzerine yatmak için açtırıyor beni bile anlamadım gitti.Maşallah sen hala emziriyosunda çalışmana rağmen. Kaç aya kadar devam edeceksin yada bebişe göre mi hareket edeceksin?
Bana kalsa bırakmayı düşünüyorum ama çevremdekiler bekle dyoe en azından 2 yaşına kadar diye. Çocuk istekli söylemesi ayıptır ben olmayınca annannesine açtırıp illa üzerine yatıyormuş. Bazen sırf üzerine yatmak için açtırıyor beni bile anlamadım gitti.Maşallah sen hala emziriyosunda çalışmana rağmen. Kaç aya kadar devam edeceksin yada bebişe göre mi hareket edeceksin?
Deliksiz uykuyu bende çok özledim. Hele hastalandıkları zaman resmen uyku yok bizde. Bnde tam ayırmayacağım aslında bi nevi kendi yatağına alcam ama aynı odada olcaz. Yoksa hep dip dibeyiz daha zor. Vallahi şaka bir yana bu konuda resmen eşimi özledimGündüz artık çok nadir içiyo bazı günler hiç içmiyor bile normal bizimle yemek yiyor.
Bence doymamasından değil de alışkanlığındangündüzleride mama içirrsem yemek yemez diye vermiyorum çok nadir biberonu bana getirip mama istiyor ozman veriyorum
Ama deliksiz uykuyu özledim
Ayyyy sürpriz yatılı misafirde sevmem
İnsan bi sorar müsaitmisin değilmisin diye
Ben evdeyim yatağı yinede ayıramadım valla inşallah yapabilirsinben nezaman hiç uyanmadan uyursa ozaman yatağı ayırcam
Bende yazın düşünüyorum çiş eğitimini ya. İnşallah uzun sürmez öğrenmesi. Özellikle geceleri.Artık dertlerni anlatıyo resmen mama istediğinde götürüyo yap diyo anca ozman keşke bendede gündüz değilde gece içmesebişi olmaz boşver yemesi iyiyse mamada içsin
Ben yazın düşünüyorum ama yinede klozet alıcam onluk ufak bişi arada bi yaza kadar oturrturucam alışsın oraya yapması gerektiğini bilsin, yazında denemeye başlıcam bezssiz gezdiricemsen nezman planlıyosun
Ben baya hazırlıklıyım çişli kakalı eve baya baya beklentim bu yöndeAyyy bari onda yüzüm gülsünvalla çişli kakalı bi ev hayal edemiyorum
Senin yine temmuzu bulur gibi toparlanıp halletmen flnayyy şimdiden seni ozmanlarda düşündüm kendim üzüldüm
kıyamam arada hala o teması istiyor gün içinde de demekki binevi yoksunluğunu yaşıyor.Bana kalsa bırakmayı düşünüyorum ama çevremdekiler bekle dyoe en azından 2 yaşına kadar diye. Çocuk istekli söylemesi ayıptır ben olmayınca annannesine açtırıp illa üzerine yatıyormuş. Bazen sırf üzerine yatmak için açtırıyor beni bile anlamadım gitti.
Hastalandıklarında uyku hakgetireDeliksiz uykuyu bende çok özledim. Hele hastalandıkları zaman resmen uyku yok bizde. Bnde tam ayırmayacağım aslında bi nevi kendi yatağına alcam ama aynı odada olcaz. Yoksa hep dip dibeyiz daha zor. Vallahi şaka bir yana bu konuda resmen eşimi özledimhiç beraber yatamıyorız bırakın ilişkiyi
Bende yazın düşünüyorum çiş eğitimini ya. İnşallah uzun sürmez öğrenmesi. Özellikle geceleri.
Bende aynı vallaaa en son 10.ayda yataklar ayrıldı dahada adam gelemiyorDeliksiz uykuyu bende çok özledim. Hele hastalandıkları zaman resmen uyku yok bizde. Bnde tam ayırmayacağım aslında bi nevi kendi yatağına alcam ama aynı odada olcaz. Yoksa hep dip dibeyiz daha zor. Vallahi şaka bir yana bu konuda resmen eşimi özledimhiç beraber yatamıyorız bırakın ilişkiyi
Bende yazın düşünüyorum çiş eğitimini ya. İnşallah uzun sürmez öğrenmesi. Özellikle geceleri.
İşte oyuzden baba yatmıyorBen baya hazırlıklıyım çişli kakalı eve baya baya beklentim bu yönde
Valla sorma Allah yardımcım olsun demekten başka bişey gelmiyor elimden
kıyamam arada hala o teması istiyor gün içinde de demekki binevi yoksunluğunu yaşıyor.
Hastalandıklarında uyku hakgetireaynı yatakta zor olmuyor mu tamda dün gece yanımıza aldım yarım gece durabildik ya beni ya babasını tekmeliyor uyurken zaten yatağın 3/2 sini kaplıyor kalan 3/1 lik kısımlara sığmaya çalışıyoruz emzirmeden dolayımı aynı yataktasınız alışkanlığı olduğu içinmi
Alıştı.Ben baya hazırlıklıyım çişli kakalı eve baya baya beklentim bu yönde
Valla sorma Allah yardımcım olsun demekten başka bişey gelmiyor elimden
kıyamam arada hala o teması istiyor gün içinde de demekki binevi yoksunluğunu yaşıyor.
Hastalandıklarında uyku hakgetireaynı yatakta zor olmuyor mu tamda dün gece yanımıza aldım yarım gece durabildik ya beni ya babasını tekmeliyor uyurken zaten yatağın 3/2 sini kaplıyor kalan 3/1 lik kısımlara sığmaya çalışıyoruz emzirmeden dolayımı aynı yataktasınız alışkanlığı olduğu içinmi
Biz yaptırdık tam 18 aya girdiğinde , hiç bi sorun olmadı1.5 yaş aşoso oldunuz mu bizim hastalıktan dolayı biraz ertelendi. 10gün sonra ya
Darısı bize. Haata olunca yapılmıyormuş. Bnmkide hasta bademciği daha iyileşmemiş o yüzden 10 gün daha kaldı.Biz yaptırdık tam 18 aya girdiğinde , hiç bi sorun olmadı
Darısı bize. Haata olunca yapılmıyormuş. Bnmkide hasta bademciği daha iyileşmemiş o yüzden 10 gün daha kaldı.
Azı dişleri patladınmı Ateş'in. Bizimki şişti am bi türlü patlamadı yahu.
Rabbim nazarlardan korusun. Çok, iyi ay. Bnmki daha 8,dişle duruyor. Diğerleri patlamaya hazır ama bi türlü bi. Delemedi gitti.Çıkarttı çoğu dişlerini 16 tanesi çıktı tek en arkadaki sağlı sollu 2-2 kaldı alt üst . Onlarda genelde 2 yaşa yakın çıkar diyolar
Köpek dişlerle azıların patlattıkdan sonra uzamasıda uzun sürüyo. Üstekiler çıkalı 1-2 ay oldu ama tam büyümedi
Teşekkür ederim , erken çıkan diş iyi olmaz derler gerçi ama bilmiyorumRabbim nazarlardan korusun. Çok, iyi ay. Bnmki daha 8,dişle duruyor. Diğerleri patlamaya hazır ama bi türlü bi. Delemedi gitti.
Yok canım hemen hemen 10 aydan beri kullanmıyorum.Kızlar bebişlere biberon kullanıyomusunuz?
Vallahi ya sorma elimiz ağzımızda hep. Şişti şişti ama çıkmıyı....Teşekkür ederim , erken çıkan diş iyi olmaz derler gerçi ama bilmiyorum
En azından herşeyi yiyebiliyor. Diş sancısından kurtulduk .o 4taneside çıkarsa
Yazık onlarada zor cidden
Gece uyanıp ağlayınca mama içmeden uyumuyor sadece gece mama içerken kullanıyorum. Gündüz suyu pipetle suluktan içiyor.Kızlar bebişlere biberon kullanıyomusunuz?
Hangi marka biberon kullanıyorsun canım?Gece uyanıp ağlayınca mama içmeden uyumuyor sadece gece mama içerken kullanıyorum. Gündüz suyu pipetle suluktan içiyor.
Lansinoh kullanıyorumHangi marka biberon kullanıyorsun canım?