2022 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Parmak ucuna basan bebek için aslında. Yoksa yürümeyen cocukta ayakkabi tavsiye edilmiyor
Zaten arada giyiyor. Ayakkabı giyip sandalye vs tutunup ayakta duruyor, tam basıyor. Tutunup sıralıyor da. O yüzden aldım sandaleti. Bazen parmak ucu yürüyor, bazen tam basıyor sıralarken.

Benim görümcemin oğlu 7 yaşında, şimdiye kadar hep parmak ucunda yürüdü. Fizik tedaviye de gitti bir süre ama düzelmedi. Artık ameliyata karar vermişler. 32 haftalıkken doğdu, erken doğum kaynaklı olduğunu söylüyorlarmış ama ona

Bennn konuşmayı başlatayım yürüyor mu bebisleriniz kızlar 😍
Benim ki her türlü yaramazlığı yapıyor😀 koltuk tepelerinde tırmanıyor tutunarak nerdeyse koşuyoo gibi 😀😀 ama asla elini koltukdan bırakarak tek başına yürümeye cesareti yok. Bi bıraksa ortalığı ykkıcakda bakalımm nezman😀

Benimki de yaşına girdiği gün yürüdü. Şimdi turluyor. Artık beşiğinde yatmıyor. Yer yatağı açıyorum orada yatıyor. Uyanınca da yürüyerek ağlayarak yanıma geliyor. 😇

Benim ki her türlü yaramazlığı yapıyor😀 koltuk tepelerinde tırmanıyor tutunarak nerdeyse koşuyoo gibi 😀😀 ama asla elini koltukdan bırakarak tek başına yürümeye cesareti yok. Bi bıraksa ortalığı ykkıcakda bakalımm nezman😀
Çok fena şimdiki nesil 😂 biz yeni yürümeye başladık ama inan öyle karıştırıyor ki sanki yürüyemediği günlerin acısını çıkarıyor gibi 🤣
Selam herkese 😊
Hazıranda başladı yurumeye
Oh oh masallah nice güzel yeniliklerini görmeye insallah 😍
Benimki de yaşına girdiği gün yürüdü. Şimdi turluyor. Artık beşiğinde yatmıyor. Yer yatağı açıyorum orada yatıyor. Uyanınca da yürüyerek ağlayarak yanıma geliyor. 😇
Bizim ki uyurken kıpır kıpır ya beşiğine koyunca çok fazla uyumuyor o yüzden maalesef beraber yatıyor uyanınca yataktan inip geliyor yanımıza tabi önceden inmek yerine hep atıyordu kendini ne yastıklar ne korumalık fayda ediyordu 🙈😀

Bennn konuşmayı başlatayım yürüyor mu bebisleriniz kızlar 😍
1 Hafta önce yürümeye başladı. Yaklaşık 3 haftadır falan elimden tutup yürüyordu ama hiç cesaret alıp bırakmamıştı. Bir bıraktı elimi pir bıraktı. Daha yürümeyi doğru düzgün bilmiyor koşmaya çalışıyor 🤣 kafa göz mor

Çok fena şimdiki nesil 😂 biz yeni yürümeye başladık ama inan öyle karıştırıyor ki sanki yürüyemediği günlerin acısını çıkarıyor gibi 🤣

Oh oh masallah nice güzel yeniliklerini görmeye insallah 😍

Bizim ki uyurken kıpır kıpır ya beşiğine koyunca çok fazla uyumuyor o yüzden maalesef beraber yatıyor uyanınca yataktan inip geliyor yanımıza tabi önceden inmek yerine hep atıyordu kendini ne yastıklar ne korumalık fayda ediyordu 🙈😀
Ooo iyi seni kide yaşını karşıladı ozman😍😍🙏🏻🙏🏻🙏🏻

Benimkide dogum gunu gecince yurudu koltuk tepesinden sehpaya geciyor yakinda duz duvara tirmancak
Ahahahah erkek çocuğu mu bunları yapan 😂
1 Hafta önce yürümeye başladı. Yaklaşık 3 haftadır falan elimden tutup yürüyordu ama hiç cesaret alıp bırakmamıştı. Bir bıraktı elimi pir bıraktı. Daha yürümeyi doğru düzgün bilmiyor koşmaya çalışıyor 🤣 kafa göz mor
Ayyyy amanınnnn en korktuğum şey yeni yürüme döneminde düşmeleri hep peşinde geziyorum ama gene de düşüyor yani ne yapalım düşe kalka büyüyecekler yeter ki çok beter bi durum olmasın 😇
Ooo iyi seni kide yaşını karşıladı ozman😍😍🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Evet evet fazlasıyla karşıladı hemde yaramazlıklar üst seviyeye atladı 😂

Evet evet erkek 😯 akulu arabaya kendi binidp kendi iniyor nasil beceriyor amlamiyorum bi korna sesiyle irkiliyorum bakiyorum benimki basiyor
Ahahahah erkek çocuğu mu bunları yapan 😂

Ayyyy amanınnnn en korktuğum şey yeni yürüme döneminde düşmeleri hep peşinde geziyorum ama gene de düşüyor yani ne yapalım düşe kalka büyüyecekler yeter ki çok beter bi durum olmasın 😇

Evet evet fazlasıyla karşıladı hemde yaramazlıklar üst seviyeye atladı 😂

Aynı benimkini anlatmışsın sanki 😂
benimki son 1bucuk aydır elimden tutup yürüyor markette dışarda evde ama bağımsız yürüme yok daha aslında bazen elini bırakıyor ayağa filan kalkıyor hemen tutunacak yer arıyor korkuyor gibi henüz cesaret yok 😂

Aynı benimkini anlatmışsın sanki 😂

benimki son 1bucuk aydır elimden tutup yürüyor markette dışarda evde ama bağımsız yürüme yok daha aslında bazen elini bırakıyor ayağa filan kalkıyor hemen tutunacak yer arıyor korkuyor gibi henüz cesaret yok 😂
Valla elini bi bıraksa dünyayı bana zindan edicek gibi hissediyorum😂

X