2022 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Cok iyi biz de kullanalım o zaman. Tesekkurler
Rica ederim. Hatta doktoruma sordum süte başlayım mı diye de. O da başlayabilirsin ama gece emsin seni engel olma dedi. Lakin yoğurt yyor mu dedi yok dedim. O da sütten daha iyi yoğurt kefir felan dedi. Bunu da deyim de. Yaln yanlış olmasın. Her ne kadar süte başlasakta yoğurt kefir peyniri hala daha çok öneriyor doktorlar kalsiyum açısından.

Doğum günü yapmayanlar genelde çekim yapıyor güzel olur minnak minnak

Gerçekden hala ilk günki gibi habire hala kalkmamız benide acayip yoruyo gece mama yiyior ama hep istiyo
Kesinlikle. Dişler özellikle deli ediyor. E dişimiz geldi 5.yolda. Köpek dişimiz patladı. Üst dişin biri çıktı diğeride dayandı patladı patlayack.
Bir anda üst üste geldiler durdular durduşar

Kesinlikle. Dişler özellikle deli ediyor. E dişimiz geldi 5.yolda. Köpek dişimiz patladı. Üst dişin biri çıktı diğeride dayandı patladı patlayack.
En azından derdin var diş , eninde sonunda bitcekk bu dişler valla yetti. bizim şuan toplamda 8 diş var 1-2 ay oldu sanırım hepsini çıkaralı. Diğerine bakıyorum şişme fln da yok

Oh maşallah ikimizin bebişler son diş çıkaranlardandı seninki atağa geçmiş bizde hala 2 diş var üst biri patlamak üzere daha anca. İştahsızlık aşırı yarım kilo verdi. Bebişi yürüyen varmı yaşını karşılayan?

Sorma aynen.bizimkiler geriden gelmede üzerine yok Çaba var yürümek yok.

Kızlaaar beni hatırladınız mı

Size daha kimseye söylemediğim bişe söylemeye geldim. Hamileyim tamamen plansız bi gebelik, kızım daha geçen hafta 1 yaşına girdi, napcam ben
Canim kızım 8 aylıkken ben de hamile kaldım burada konuşuldu hatta belki görmüşsündür yalnız değilsin bizim 4 sene olmayıp tedavi ile olunca bi de emzirirken süt de bi nebze korur diye bi kaç korunmasız ilişki olmuştu Rabbım çok büyük ki 4 sene olmayan bebek bu sefer oldu hayırlı mübarek olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…