- 9 Temmuz 2021
- 11.406
- 24.258
-
- Konu Sahibi yoncambenim
- #102.381
Rica ederim. Hatta doktoruma sordum süte başlayım mı diye de. O da başlayabilirsin ama gece emsin seni engel olma dedi. Lakin yoğurt yyor mu dedi yok dedim. O da sütten daha iyi yoğurt kefir felan dedi. Bunu da deyim de. Yaln yanlış olmasın. Her ne kadar süte başlasakta yoğurt kefir peyniri hala daha çok öneriyor doktorlar kalsiyum açısından.Cok iyi biz de kullanalım o zaman. Tesekkurler
İnşallah. Benimki hala bnm sütü tercih ediyor. Gece bilmem kaç. Kere uyarınıyoruz. Sabah ta 6-7 gibi değişiyor.Ben bu ay inek sütü vermeyi denicem yaşından sonra veriliyor diye belki sever
Aynı benBenim burada ne kendi ailem ne esimin ailesi kimsemiz yok gelemezler de o yüzden parti yapmiycam kizlar çok isterdim aslında ama kimse olmadan sırf fotoğraf için de onca masa hazırlığı saçma olur. O yüzden bir yaş konsept fotoğraf çekimi yaptırdım
Gerçekden hala ilk günki gibi habire hala kalkmamız benide acayip yoruyo gece mama yiyior ama hep istiyoİnşallah. Benimki hala bnm sütü tercih ediyor. Gece bilmem kaç. Kere uyarınıyoruz. Sabah ta 6-7 gibi değişiyor.
Doğum günü yapmayanlar genelde çekim yapıyor güzel olur minnak minnakBenim burada ne kendi ailem ne esimin ailesi kimsemiz yok gelemezler de o yüzden parti yapmiycam kizlar çok isterdim aslında ama kimse olmadan sırf fotoğraf için de onca masa hazırlığı saçma olur. O yüzden bir yaş konsept fotoğraf çekimi yaptırdım
Kesinlikle. Dişler özellikle deli ediyor. E dişimiz geldi 5.yolda. Köpek dişimiz patladı. Üst dişin biri çıktı diğeride dayandı patladı patlayack.Gerçekden hala ilk günki gibi habire hala kalkmamız benide acayip yoruyo gece mama yiyior ama hep istiyo
En azından derdin var diş , eninde sonunda bitcekk bu dişlerKesinlikle. Dişler özellikle deli ediyor. E dişimiz geldi 5.yolda. Köpek dişimiz patladı. Üst dişin biri çıktı diğeride dayandı patladı patlayack.
Bir anda üst üste geldiler durdular durduşar
Darısı bizE maşallah..En azından derdin var diş , eninde sonunda bitcekk bu dişlervalla yetti. bizim şuan toplamda 8 diş var 1-2 ay oldu sanırım hepsini çıkaralı. Diğerine bakıyorum şişme fln da yok
Oh maşallah ikimizin bebişler son diş çıkaranlardandı seninki atağa geçmiş bizde hala 2 diş var üst biri patlamak üzere daha anca. İştahsızlık aşırı yarım kilo verdi. Bebişi yürüyen varmı yaşını karşılayan?Kesinlikle. Dişler özellikle deli ediyor. E dişimiz geldi 5.yolda. Köpek dişimiz patladı. Üst dişin biri çıktı diğeride dayandı patladı patlayack.
Bir anda üst üste geldiler durdular durduşar
Sorma aynen.bizimkiler geriden gelmede üzerine yokOh maşallah ikimizin bebişler son diş çıkaranlardandı seninki atağa geçmiş bizde hala 2 diş var üst biri patlamak üzere daha anca. İştahsızlık aşırı yarım kilo verdi. Bebişi yürüyen varmı yaşını karşılayan?
Maşallah inşallah hepsi yaşını karşılar minik minik adımlar başlarSorma aynen.bizimkiler geriden gelmede üzerine yokÇaba var yürümek yok.
İnşallah, sizinki yürüyor mu?Maşallah inşallah hepsi yaşını karşılar minik minik adımlar başlar
Yok bizde de çaba var icraat yok. Düzeltilmiş yaşına kadar inşallah gerçi 18 aya kadar yolu varmış. Çevremdeki herkes yürüyünce hiç zaptedilmiyor diyorİnşallah, sizinki yürüyor mu?
Sorma ban da diyorlar. Bende hak veriyorum şimdiden böyle ise yürüyünce hiç zaptedemem.Yok bizde de çaba var icraat yok. Düzeltilmiş yaşına kadar inşallah gerçi 18 aya kadar yolu varmış. Çevremdeki herkes yürüyünce hiç zaptedilmiyor diyorolsun yürüsünler de artık
Aynen aynen emekleye emekleye bütün evi talan ediyor ben toparken arkadan dağıta dağıta geliyorSorma ban da diyorlar. Bende hak veriyorum şimdiden böyle ise yürüyünce hiç zaptedemem.
Hayırlı olsun.Kızlaaar beni hatırladınız mı
Size daha kimseye söylemediğim bişe söylemeye geldim. Hamileyimtamamen plansız bi gebelik, kızım daha geçen hafta 1 yaşına girdi, napcam ben
Canim kızım 8 aylıkken ben de hamile kaldım burada konuşuldu hatta belki görmüşsündür yalnız değilsinKızlaaar beni hatırladınız mı
Size daha kimseye söylemediğim bişe söylemeye geldim. Hamileyimtamamen plansız bi gebelik, kızım daha geçen hafta 1 yaşına girdi, napcam ben