- 8 Şubat 2018
- 943
- 2.051
- 113
- 35
- Konu Sahibi yoncambenim
- #65.041
Başı yukarı geldiGeri basi mi yukari geldi diyorsun

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Başı yukarı geldiGeri basi mi yukari geldi diyorsun
Bilmiyorum ki iki gündür kasılmam da çok ondan mı öyle geldi anlayamadım. Hafta içi gideceğim böyle devam ederse.Emin misin, su içinde bir kez baş aşağı dönünce kafaları ağır olduğundan tekrar makat gelise dönmeleri zor. Kemiklere doğru yerleşmeye çalışırken kafalarının üzerinde dönüyorlar belki öyledir.
Bunu ultrasona girmeden anlayabiliyor musunBaşı yukarı geldi![]()
Aslında yukarısı çok sert başı gibi diye öyle düşündüm ama galiba onlar kasılmaymış. Ayakta durdukça sürekli kasılma var.Nerden anladın.?Aslında haftan için düşük bir ihtimal
Ben aldım. 3 lü refili 209 TL ye aldım ama çok saçmalamışım. 1400 e yakın çöp poşeti var içinde. Ömür boyu bitmez artık. Ama çöp poşetleri aşırı pahalı.Korbell çöp kovası alan kullanıcak olan varmı, ben aldım ama hala poşetini almadımBi kaç trendyolda satıcı bar satan bakıyorumda, sizin aldığınız başka poşetler varmı
Korbell 15/16lt Uyumlu Yerli Malı Poşet - 4 Paket - 2000 Adet Bez Kapasitesi Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
Şunu alıcam galiba benn sizin bildiğiniz varsa onlarada bakıyım
Geçen sefer anlamıştım. Çünkü hareketleri çok aşağıdaydı. Döndüğünde de anlamıştım. İki gündür değişik şeyler oluyor bu sabaha kadar ters döndü diyodum. Ama galiba doğum yaklaşıyor.Bunu ultrasona girmeden anlayabiliyor musun
Yaaaa ne güzelmişAynı anda doğruyoruz
Sağlıkla gelsin minnaklar![]()
Allah seniBen insgramda seni takip ediyorum sanıyodum ama yanlış kişiyi eklemisim sanırımbı hesap var İstanbul da oturuyor çerkez gelin yazmış biosuna boynunda da yonca gibi bi kolye var ateş ismin de oğlu var ama oğlu doğmuş
![]()
Bence popişkosudurrrAslında yukarısı çok sert başı gibi diye öyle düşündüm ama galiba onlar kasılmaymış. Ayakta durdukça sürekli kasılma var.
Aynen yaaaa aşırııı çok saçma inşallah cidden etkisi vardırBen aldım. 3 lü refili 209 TL ye aldım ama çok saçmalamışım. 1400 e yakın çöp poşeti var içinde. Ömür boyu bitmez artık. Ama çöp poşetleri aşırı pahalı.![]()
Bence bunlar 10 numara canım istediğin zaman pusetli istediğin zaman kabin boy oluyor çok hoş ve kullanışlı.farkli bir markaninkine bakmisdim ben ama pahalı gelmsidi azcik ondan almadım durum çok müsait olmayinca.alacak olsam bunlardan alırdım kesin kullanış açısından.normal kabin boy aldım bende.Kızlar ya bana bir bebek arabası önerebilir misiniz? Kullanışlı ve hafif olmasını istiyorum. Travel çok mantıklı geliyor ama ağır olmasından korkuyorum. Günlerdir araştırıyorum bir türlü karar veremedim. Chicco duo we ye beğendim. Hem kabin, hem travel olarak kullanılıyor. Ama mantıklı mı emin olamadım.
![]()
Chicco Duo Goody Plus Travel Sistem Bebek Arabası Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor
Chicco Duo Goody Plus Travel Sistem Bebek Arabası en uygun fiyatı GittiGidiyor'da! Chicco Duo Goody Plus Travel Sistem Bebek Arabası incelemesi, yorumlar, özellikleri, fiyat ve taksit seçenekleri için tıklayın!www.google.com.tr
Kesin mi kendi tahminin mi benim bebegim cok hareketli doktora sormustum tekrar basi yukari doner mi diye hic oyle biseye denk gelmedim bunca yıllık meslek hayatimda demisti. Bir de yercekimi kuralina gore de donmemesi lazim zannimcaBaşı yukarı geldi![]()
Çok teşekkür ederim. O zaman ben bunu bir kez daha düşüneyimBence bunlar 10 numara canım istediğin zaman pusetli istediğin zaman kabin boy oluyor çok hoş ve kullanışlı.farkli bir markaninkine bakmisdim ben ama pahalı gelmsidi azcik ondan almadım durum çok müsait olmayinca.alacak olsam bunlardan alırdım kesin kullanış açısından.normal kabin boy aldım bende.
Bak şuydu benim bakdigim hem pusetli hem kabin boy oluyor senin attiginda o şekilde.bu daha uygun, tabi marka farkı vardır Chicco daha iyidir.gozunle gör bence katlanması hafifliği vs ona göre karar verirsin en güzeli hangisi içine siniyorsa.Çok teşekkür ederim. O zaman ben bunu bir kez daha düşüneyim![]()
Ben chiccoyu gördüm. E bebekte. Beğendim de aalında ama tam olarak kullanışlı olur mu emin olamadım. Bu gönderdiğine de bakarım. Çok teşekkür ederimBak şuydu benim bakdigim hem pusetli hem kabin boy oluyor senin attiginda o şekilde.bu daha uygun, tabi marka farkı vardır Chicco daha iyidir.gozunle gör bence katlanması hafifliği vs ona göre karar verirsin en güzeli hangisi içine siniyorsa.