Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Emin misin, su içinde bir kez baş aşağı dönünce kafaları ağır olduğundan tekrar makat gelise dönmeleri zor. Kemiklere doğru yerleşmeye çalışırken kafalarının üzerinde dönüyorlar belki öyledir.
Bilmiyorum ki iki gündür kasılmam da çok ondan mı öyle geldi anlayamadım. Hafta içi gideceğim böyle devam ederse.

Korbell çöp kovası alan kullanıcak olan varmı, ben aldım ama hala poşetini almadım🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️ Bi kaç trendyolda satıcı bar satan bakıyorumda, sizin aldığınız başka poşetler varmı

Korbell 15/16lt Uyumlu Yerli Malı Poşet - 4 Paket - 2000 Adet Bez Kapasitesi Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL

Şunu alıcam galiba benn sizin bildiğiniz varsa onlarada bakıyım
Ben aldım. 3 lü refili 209 TL ye aldım ama çok saçmalamışım. 1400 e yakın çöp poşeti var içinde. Ömür boyu bitmez artık. Ama çöp poşetleri aşırı pahalı. 🤦🏼‍♀️

Aynı anda doğruyoruz 😂😂
Sağlıkla gelsin minnaklar ♥️
Yaaaa ne güzelmiş 😍🙃 Amin amin inşallah sağlıkla gelsin tüm bebekler ❤️
ben normal doğum olacak diye beklerken birden duyunca çok şaşırdım 🤭 bir de doktor önce pazartesi mi çarşamba mı kararsız kalmıştı tahlil sonuçlarına göre ben seni gün içinde arayım dedi sonra tlfda çarşamba haberini verdi 🙃 hala şaşkınım 😊🥲

Kızlar ya bana bir bebek arabası önerebilir misiniz? Kullanışlı ve hafif olmasını istiyorum. Travel çok mantıklı geliyor ama ağır olmasından korkuyorum. Günlerdir araştırıyorum bir türlü karar veremedim. Chicco duo we ye beğendim. Hem kabin, hem travel olarak kullanılıyor. Ama mantıklı mı emin olamadım.

Kızlar ya bana bir bebek arabası önerebilir misiniz? Kullanışlı ve hafif olmasını istiyorum. Travel çok mantıklı geliyor ama ağır olmasından korkuyorum. Günlerdir araştırıyorum bir türlü karar veremedim. Chicco duo we ye beğendim. Hem kabin, hem travel olarak kullanılıyor. Ama mantıklı mı emin olamadım.

Bence bunlar 10 numara canım istediğin zaman pusetli istediğin zaman kabin boy oluyor çok hoş ve kullanışlı.farkli bir markaninkine bakmisdim ben ama pahalı gelmsidi azcik ondan almadım durum çok müsait olmayinca.alacak olsam bunlardan alırdım kesin kullanış açısından.normal kabin boy aldım bende.

Başı yukarı geldi 😞
Kesin mi kendi tahminin mi benim bebegim cok hareketli doktora sormustum tekrar basi yukari doner mi diye hic oyle biseye denk gelmedim bunca yıllık meslek hayatimda demisti. Bir de yercekimi kuralina gore de donmemesi lazim zannimca

Bence bunlar 10 numara canım istediğin zaman pusetli istediğin zaman kabin boy oluyor çok hoş ve kullanışlı.farkli bir markaninkine bakmisdim ben ama pahalı gelmsidi azcik ondan almadım durum çok müsait olmayinca.alacak olsam bunlardan alırdım kesin kullanış açısından.normal kabin boy aldım bende.
Çok teşekkür ederim. O zaman ben bunu bir kez daha düşüneyim 🥰

Selam hamişler. Rahat durun doldurun haftalarınızı sonra benim gibi beklemeyin kapılarda.

Bizimkinin göbeği düştü, mekonyumlu kakası bitti sarı kakaya döndü..
Hala küvezde ama ben emzirmek için günde birkaç sefer giriyorum yanına. Altını da değiştiriyorum. Gazını da çıkarıyorum.

Bazen altını değiştirirken elimin üstüne yapıyor alttaki temiz bez de kirleniyor. Yani bezler, ıslak mendiller baya hızlı tükeniyor bilginiz olsun. İkinci paket bezi istediler hastaneden ☺️

Doktor taburcu etmek için biraz kilo almasını istiyor bebişin. O yüzden hala git gel yapıyoruz. Sağlıklı olsun da biraz yorulalım..

İnsan bu koşturmacada lohusa psikolojisine de giremiyor. Etrafımda kimse yok. Resmen el ayak çekildi 🤷

Lactamili oğlumda çok içtim de bunda hiç içesim yok. Keza promalt da aynı şekilde.
Humananın kimyonlu rezene çayını içiyorum günde birkaç sefer..

Çok teşekkür ederim. O zaman ben bunu bir kez daha düşüneyim 🥰
Bak şuydu benim bakdigim hem pusetli hem kabin boy oluyor senin attiginda o şekilde.bu daha uygun, tabi marka farkı vardır Chicco daha iyidir.gozunle gör bence katlanması hafifliği vs ona göre karar verirsin en güzeli hangisi içine siniyorsa.

Eklentiler

• Screenshot_2022-06-18-17-14-26-456_com.pozitron.hepsiburada.webp
    Screenshot_2022-06-18-17-14-26-456_com.pozitron.hepsiburada.webp
    22,4 KB · Görüntüleme: 60
Bak şuydu benim bakdigim hem pusetli hem kabin boy oluyor senin attiginda o şekilde.bu daha uygun, tabi marka farkı vardır Chicco daha iyidir.gozunle gör bence katlanması hafifliği vs ona göre karar verirsin en güzeli hangisi içine siniyorsa.
Ben chiccoyu gördüm. E bebekte. Beğendim de aalında ama tam olarak kullanışlı olur mu emin olamadım. Bu gönderdiğine de bakarım. Çok teşekkür ederim ☺️

Back
X