- 15 Ekim 2019
- 6.087
- 13.824
- Konu Sahibi yoncambenim
- #28.381
2kiz1anne1bebek yola ciktinmi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızım doğmadan adı hazırdı. O kadar bu yavrumun adı yok. Erkek ismi bulan beri gelsin bize de yardım etsin hatta önerilere açığız. Tam anlamıyla içime sinen bir isim yokAh isim ah bizde de belli olamıyor gıcık oluyorum. Erkek ismi zor gerçekten
Evet unutmadığım sürece sürüyorumay ben bilmiyodum ben de hindistan cevizi yağı da alayım bari ara ara değiştirip süreyim sen hangi marka aldın canım?? her gün sürüyor musun bir de
Kız evlatlık diye düşündüğünüz çocuğu dediö benziyor mu diyeAnneme andırıyorummm , ama asla babama benzemiyorum o baya esmer
Ya ondan değil de sanki çok varmıs gibi baskı olup sonrasında çok bişey çıkmayınca da enfeksiyon belirtisi diyorlarSanki çişin varmış gibi de bir his okuyor di mı
Enfeksıyon olsa yanma ve kaşınma olur diye biliyorum
Ben de aksine o saatlerde çok susuyorumBen de gece yatmadan önce içmemeye çalışıyorum.
Uykuda çok sıkışıyorum. İdrak edip kalkana kadar çok rahatsız yatıyorum. Saçmasapan rüyalar görüyorum. Kalkıp tuvalete gidersem de uykum kaçıyor geri uyuyamıyorum
bazen hormonlardan dolayı olabiliyomuş,ağrı falan var mı pekiBen de bugün doktora gideceğim kızlar yine akinti geldi benden .Bu sefer simsiyah çamur gibi .niye oluyor anlamış değilim?
Ah isim ah bizde de belli olamıyor gıcık oluyorum. Erkek ismi zor gerçekten
öyle karın ağrım yok sadece baskı arttı biraz o da bebek büyüdüğü için ama benim ilk gebeliğim o yüzden tedirgin oluyorumbazen hormonlardan dolayı olabiliyomuş,ağrı falan var mı peki
inşallah herşey yolundadır
Aynen öyle. Kızımda da zorlanmıştım düşünürken en güzeli olsun istemiştim ama seçeneklerim vardı o aralıkta gidip geliyordum bunda hiç bir ismi öyle çok çok istemiyorum gibi.Kızım doğmadan adı hazırdı. O kadar bu yavrumun adı yok. Erkek ismi bulan beri gelsin bize de yardım etsin hatta önerilere açığız. Tam anlamıyla içime sinen bir isim yok
Ben de bugün doktora gideceğim kızlar yine akinti geldi benden .Bu sefer simsiyah çamur gibi .niye oluyor anlamış değilim?
Heee yok benzemiyor işte anne baba sarı mavi göz sarışın , kızları esmer tip olarakda benzemiyoEvet unutmadığım sürece sürüyorum
Naturoil bendeki
Kız evlatlık diye düşündüğünüz çocuğu dediö benziyor mu diye
Ya ondan değil de sanki çok varmıs gibi baskı olup sonrasında çok bişey çıkmayınca da enfeksiyon belirtisi diyorlar
Aman ne biçim anlattım
Ben de aksine o saatlerde çok susuyorum
Sonra sanaha kadar wc
Hahahaha evet o var dmi. Hiç biri senin çocuğuna uygun değilmiş gibi hissetmek.Hiç cinsiyetle alakası yokmuş biliyor musun? Senin çocuğun olmasıyla ilgiliymiş olay
Oğlum olacağı zaman isim konusunu haftalarca konuştuk. Bu gebelikte önceye kadar kız olsa bulunur bir şey diye düşünürdüm. Kardeşime kızı olacağı zaman fikir vermek de kolaydı. Şimdi kendi kızımıza bulamıyoruz
Eşim geçen top 5 listesi yapmış elime tutuşturdu. Hiçbiri benim kıza göre değil sanki
Zaten solgunluk yorgunluk demir eksikliği demek demiştir doktor. Ama eksik olsa da olmasa da demir veriyorlar. Ben ilk çocukta da demir ve Multi vitamin ayrıca kullanmıştım. Çocuk depoları boşaltıyor çünkü. O kadar kullandım hamilikte sonra bıraktım ilaçları. Bir süre sonra yorgunluk ağrılar doktora bir gittim bütün vitaminler dipte.
Canım saat 15:00 gibi gelsin demiş sekreter kaldık yani öğlenden sonraya2kiz1anne1bebek yola ciktinmi
Ayyyyyy çok heyecanlı ama çok geç saate vermişlerCanım saat 15:00 gibi gelsin demiş sekreter kaldık yani öğlenden sonraya
inşallah böyledir ...İyileşmiş kanamadır. Sorun olduğunu sanmıyorum.
Rahim ve plasenta genişlerken ufak tefek kılcal kanamalar olabilir..
Göbek adları hazır onlar da kimlikte yazmayacak zaten Erkekse iki isim koyacağım ikisi de hazır hepimizin ismini çağrıştırıyor ama kız yok bulduklarım da saçma anlamlı şeyler. Mesela öyle cennette olduğu iddia edilen su damlası rüzgar ot çöp anlamlarında isimler bana göre değil Söylediğinde insanlar neeyy dememeli ilk söylediğinde anlaşılacak anlamı herkes tarafından bilinecek isim lazım. 1-2 şey var aklımda ama onlar da ablalarının isimlerine uymuyor falan. Amaaann inşallah erkektir de fazla düşünmeme gerek kalmazkesinlikle kız bebek ismi seçmek çok zor erkek hissettiğim için hemen seçmiştim ismini kız çıktı :))) kaç gündür kız ismi düşünüyorum yok :)
Hahahaha evet o var dmi. Hiç biri senin çocuğuna uygun değilmiş gibi hissetmek.
Eski bir isim olsun, çok duyulmamış olsun, bir ağırlığı olsun, kulağa hoş gelsin falan diyince o listeler sıfırlanır bizde de
Bir isme sıcaktım çok duydum soğudum..
En son benim yumurtam pişmiş napalımAyyyyyy çok heyecanlı ama çok geç saate vermişler
Grubumuzun son cinsiyet öğrenecek kişisi olarak merak içindeyiz
Ben ilk kızımın ismini Rüya koyacaktım rüyamda görmüştüm hamile olduğumu kız olduğunu falan. Arkadaşımın kocası taksi şoförü hayat kadınları falan da denk geliyor tabi. O ablalar da çok kullanıyor bu ismi demez mi O an vazgeçmiştimSanki öyle bir isim bulacaksın ki işte bu diyecekmişsin gibi
Ben de hep bir isme sıcaktım. Çevreden farklı farklı fikirler duydukça insan soğuyor sevdiği isimden de
Aslında kimseye söylememek lazım öncesinde. Kafa karıştırıyorlar. Sorana bulduk ama doğunca söylerim denmeli
ağrın yoksa ciddi bişey olacağını sanmıyorum, doktorunda muayene eder rahatlarsın inşallahöyle karın ağrım yok sadece baskı arttı biraz o da bebek büyüdüğü için ama benim ilk gebeliğim o yüzden tedirgin oluyorum