- 9 Temmuz 2021
- 11.406
- 24.258
- Konu Sahibi yoncambenim
- #27.021
Hahahahhaha arada böyle bişi lazımAynen bıktık . Lahana vardı onu yapacaktım aslında .haftanın son kalan sebzesiydi.
Pizzaya döndüm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hahahahhaha arada böyle bişi lazımAynen bıktık . Lahana vardı onu yapacaktım aslında .haftanın son kalan sebzesiydi.
Pizzaya döndüm
Aynen bende çok severim güvendiğim bildiğim yerlerde afiyetle yedim.Kizlar sakatatın anasını aglattim ciger yürek kababi 4 defa yemisligim var , birde mumbar yedim mukemmel bişey dayanamam annem tertemiz yaptigi icin yedim ama disarda yemeyin siz yapabiliyorsaniz afiyet olsun
Oooo neden gazmı var çokmu yedinBugünkü göbeğimi görseniz 9 aylık dersiniz patlamak üzereyim
Sanırım ikisiOooo neden gazmı var çokmu yedin
O arada olan farklılığı genelde hamburger le dolduruyorum gizliceHahahahhaha arada böyle bişi lazım
Ahhh senin gibi bende hep sebze yok ama gizli kaçamaklarım benimde oluyoO arada olan farklılığı genelde hamburger le dolduruyorum gizlice
O benimde her akşam oluyo valla, biraz demir hapına bağlıyorum rahatlayamıyo insna bu hapla Sende kullanıyomusunSanırım ikisi
Kullanıyorum ama bitti şimdi 2 gündür kullanmıyorum o beni etkilemiyor aslında ama bugün abarttım yerken gaz da var çok fenaO benimde her akşam oluyo valla, biraz demir hapına bağlıyorum rahatlayamıyo insna bu hapla Sende kullanıyomusun
Heee iyi bari birde o olaydı ne yedin demicem, sonra canımçeken oluyoKullanıyorum ama bitti şimdi 2 gündür kullanmıyorum o beni etkilemiyor aslında ama bugün abarttım yerken gaz da var çok fena
Canını çektirecek şeyler yemedim kız ama çok saçma önüme geleni yedimHeee iyi bari birde o olaydı ne yedin demicem, sonra canımçeken oluyo
Maşaallah sağlıkla gelsin. Alış verişe atmışsın hemen kendini,Kızlar etiketleyemiyorum kesin erkek hiç ihtimal vermedi alışveriş yapıyorum biraz yazamıyorum akşam atarım
Mesala benHeee iyi bari birde o olaydı ne yedin demicem, sonra canımçeken oluyo
HahahahahaMesala ben
Sen bildiğinnn cinsiyeti bekliyomuşsun , bildiğin başladın herşeye MaşallahAz önce sunu aldim nettenilk kez doguruyorum gibi başladım yine
Oyuncak o sallayınca ses çıkıyor bide basınca ses çıkarıyor şuna benziyorfbtl attıklarinda ince uzun mavi bir şey var o nedir bi tek onun ne olduğunu anlayamadım?
Bunlar başlangiç besigide tamir ettireceğiz sepet besigim vardı bende değildi ama geri gelecek vazgectim anne yani almaktan.Sen bildiğinnn cinsiyeti bekliyomuşsun , bildiğin başladın herşeye Maşallah