- 18 Şubat 2019
- 3.902
- 4.848
- Konu Sahibi yoncambenim
- #25.441
evet canım malesef biraz uygun yollu olsun dedik 15 gün bekliyozyaptırdığınız firma ile alakalı sıkıntı olmuş sizlerde benimki 8. günü çıktı ve hemen mail atıp cinsiyetinide söylediler
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet canım malesef biraz uygun yollu olsun dedik 15 gün bekliyozyaptırdığınız firma ile alakalı sıkıntı olmuş sizlerde benimki 8. günü çıktı ve hemen mail atıp cinsiyetinide söylediler
bi de ben varım ben kutumda mavi hissediyorum :)Sen ben yonca sıradayız
Bana mavi dendi ama ben pembe hissediyorum bakalimbi de ben varım ben kutumda mavi hissediyorum :)
Bende varım amaSen ben yonca sıradayız
Bende varımbi de ben varım ben kutumda mavi hissediyorum :)
Neden kesin değil mi canım. Eğer mavi ise pembe seni yanıltıyor olabilirBana mavi dendi ama ben pembe hissediyorum bakalim
11 haftada söyledi. Değişenler olabiliyormuş en başından beri hissettiğim kizdi. Yoksa hayırlısı tabi.Neden kesin değil mi canım. Eğer mavi ise pembe seni yanıltıyor olabilir
Bende şimdi ağustos annelerine baktım cinsiyet öğrenenler var sinirim bozuldu daha çok
Oy maşallah ne güzel Hadi hayırlı olsunEvet hanımlae gittimmmmm ve bebişimi gördüm içim rahatladı 200gr boyuda 17 cm çıktı veee cinsiyetim değişmedi kesin erkekartık alışverş yapabilirsin dedi , yami değişmedi cinsiyet ama herşey güzel dedi rahatladım
Bende nerdeyse 18 haftada gideceğim. 4.5ayBenim tahmin bile yok bende inatla 4 ay dolmadan gitmicem. Herkes kutumda mavi hissediyor bende mavi çıksın istiyorum ama pembe hissediyorum
hangi hafta dediler maviler pek değişmez diyolar yaBana mavi dendi ama ben pembe hissediyorum bakalim
bakalım ben de rüyamda bi kız bi erkek görüyorum hayırlısı :)Bende varım
Bende mavi hissediyorum ama hislerim beni çoğunlukla yanıltır
11 haftada. Bencede değişmez alışveriş bile yaptım ama işte erken olunca bir acaba oluyor.hangi hafta dediler maviler pek değişmez diyolar ya
Şuan daha iyiyim ama baska turlu uyumuyor besigide sallanmayan beşik, ve ayagimda salladigim halde uyumak istemiyor karnim buyudukce korkuyorum baska zararlar verir diye
aynen canım bu aralar gidecek misin dr a peki belli olur sanki bu aralar11 haftada. Bencede değişmez alışveriş bile yaptım ama işte erken olunca bir acaba oluyor.
Haftaya pazartesi gideceğim. Bakalım zaten net olur 17+4 olacakaynen canım bu aralar gidecek misin dr a peki belli olur sanki bu aralar
hadi bakalım açıyorsun kutuyu :)Haftaya pazartesi gideceğim. Bakalım zaten net olur 17+4 olacak
Sana en azından tahmin verdiler ya bana hiçbişe demedi kabullenirdim biraz da olsa hiç değilseBende nerdeyse 18 haftada gideceğim. 4.5ay