- 9 Temmuz 2021
- 11.406
- 24.258
- Konu Sahibi yoncambenim
- #24.721
Yani 12 haftalıkken böyleydiUltrason resmin nasıldı senin, son hali
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yani 12 haftalıkken böyleydiUltrason resmin nasıldı senin, son hali
Herkes öyle diyo ama ne biliyim ben bilerek kendimi erkeğe hazırladım şimdiden tekrardan değişmesin diye sen tecrübelisin bilirisn güveniyorum sanaKendimden gerçekten umudum yok çok çok barizdi ama senin değişebilir gibiydi ondan diyorum baya inceledim internette ondan diyorum
beni tanıdın deseneBen pek sanmıyorum neden se yine bulursun kafana takacak şeyler alınma lütfen takılıyorum sadece öyle hissettiriyorsun azcikin sakın ol lütfen bebeğin gayet iyi maşallah daha da güzel günler gelicek Allah'ın izniyle
ne bilim anlamadım açıkcası pek bişey :) inşallah gönlündeki olur sağlıklaYani 12 haftalıkken böyleydi
Sanırımbeni tanıdın desene
Aynen çok küçük herşey değişebilir ne olursa olsun sağlıklı olsunda artık büyüdü minnaklarne bilim anlamadım açıkcası pek bişey :) inşallah gönlündeki olur sağlıkla
Bende yaaaaa yeminle bekliyorum hepsiburadada var sadeceE bebek hala katalog yayınlamadı 4 gözle subat indirimi bekliyorum ama
Bu sanırım süperegodan kaynaklanıyomuş. Alt benlikten şuan yeterince tatmin olamıyorsan demekBen de geceleri rüyamda hep seviştiğimi görüyorum bu da kabusa girer mi
Bal zencefil karabiber karıştırıp yiyebilirsin. Öksürüğe çok iyi geliyor diye biliyorum.Bu öksürüğe çare bulan var mı aranızda, ıhlamur, zencefil, ılık pekmez, göğüs bölgesine sürülen vicks, bunları denedim ama yok yok yok .. artık kaburgam ağrıyor öksürmekten bi de kasiklarim vallahi kasiklarim pat diye fırlayacak diue korkuyorum elimle tutuyorum öyle baskı oluyor bu öksürüğe ne fayda eder denediniz bi yöntem var mi???
Ay ben hamilelikte ilişkiden çok korkuyorum, çok kasılmam oluyor, farklı bir rahatsızlık,yanma hissediyorum. Asıl korkum da eşimin bir anda, ben hazır değilken bana yanaşması Önce psikolojimi hazırlamam lazım Böyle de olunca rüyalarıma giriyor, yani ben böyle sanıyordumBu sanırım süperegodan kaynaklanıyomuş. Alt benlikten şuan yeterince tatmin olamıyorsan demek
Bilmiyorum belkide her gece her gece bunu yaşamak kötü. Belki biraz büyüdükçe geçerBenimki stresten oluyor 6 ya dogru uyuyorum 8 de geri kalkıyoruz stresin neden bilmiyorum ama afakanlsr basıyor bana
Bende uzun süredir deliksiz uyumuyorumBilmiyorum belkide her gece her gece bunu yaşamak kötü. Belki biraz büyüdükçe geçer
Yani hamilelikte gerçekten %100 istekli ve hevesli değilsen hazırlanamıyosun gibi geliyor banada. Ondan en iyisi biz istediğimizde olmasıAy ben hamilelikte ilişkiden çok korkuyorum, çok kasılmam oluyor, farklı bir rahatsızlık,yanma hissediyorum. Asıl korkum da eşimin bir anda, ben hazır değilken bana yanaşması Önce psikolojimi hazırlamam lazım Böyle de olunca rüyalarıma giriyor, yani ben böyle sanıyordum
Onu denedim care olmadı canım yaBal zencefil karabiber karıştırıp yiyebilirsin. Öksürüğe çok iyi geliyor diye biliyorum.
Ah ya... Çok kötü olmuş ama işte biraz doktordan kaynaklı bence. Bunda da onu yaşayacaksın diye bir yok korkma hiçCanım doktor bakamadan bebek bir anda çıkınca yırtarak çıkmış Biraz da koca kafaliydi benim oğlan
Ben günde iki prilam almama rağmen günde bir sefer en az kusuyorum gün boyuda mide bulantısı oluyorMerhaba arkadaşlar bulantısı olup bitenler nasıl oldu kaçıncı haftada kesildi. Ben 13. Haftadayım ve maalesef hiç değişen bişey yok bulantı koku hassasiyeti mide yanması bitmiyor. Hayatla bağlantım koptu resmen