- 24 Aralık 2020
- 5.487
- 7.919
- 22
- Konu Sahibi yoncambenim
- #24.661
Kizlar kuzenim dun Ankaraya ziyaretime gelmisti ve bir cuval dolusu bebek kiyafetiyle gelmis 6 aylik bir oglu var tum masrafim bitti resmen cok mutluyum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Herşeyden nem kapar olduk .Bendede oluyor birkac kiside daha oldugunu biliyorum grupta dun doktoruma sordum korkulacak birsey yok hersey yolunda dedi
Yaramıyorsa mecbur mama verecegiz ne yapak yaniDr uğramadı bile hemşire de verme dedi başka bişe demedi bende tecrübesiz verdim biberonu ama iyi yapmışım küçük mama yemedi keşke yeseydi kurudu çocuk benim sütle
Benimki stresten oluyor 6 ya dogru uyuyorum 8 de geri kalkıyoruz stresin neden bilmiyorum ama afakanlsr basıyor banaKızlar bir şey sormak istiyorum. Gece uykularım çok bölük pörçük. Korkulu kabuslar görüyorum endişeleniyorum uyuyamıyorum. Tele falan bakarsam yandım zaten oçolanda hepten gidiyor. Sabah çok erken kalkıyoruz böyle zombi gibi gezer oldum.
Hamilelere olur diyolar ben aslında hormonlar bağlayıp konuyu kapamak istiyorum ama cidden yaşam kalitemi düşürdü bu durum iyice bir öneriniz var mı?
Canım benim ikinci gecemdi bu gece gayet rahat gecdi.ilk gece soluma yatamadım bugün bişey yok geçecektir inşallah bu gece.
İnşallah canım bende soluma yatamadim. Kolumu ellemezsem ağrı yok. Ama kolumu oynatirsam parol içtin mi sen canım.Canım benim ikinci gecemdi bu gece gayet rahat gecdi.ilk gece soluma yatamadım bugün bişey yok geçecektir inşallah bu gece.
Kol ağrısı bende de oldu. Ertesi gün hafif baş ağrısı ve bulantı vardı. Şifa olsun, kol ağrısı kaçınılmaz
Yok canım içmedim içsem kol ağrısına fayda olur muydu hiç bilmiyorum denemedim.2 kere daha oldum öncesinde ilkinde daha fazla kol ağrım olmusdu yine içmedim aklıma gelmedi hamilede degildim tabi o zaman.ama zararı yok parolun istersen iç.ates vs olmayınca içmedim ben.sadece yatınca işte zorladı ilk gece şu an gecdi çok şükür bu gece rahat yattım.İnşallah canım bende soluma yatamadim. Kolumu ellemezsem ağrı yok. Ama kolumu oynatirsam parol içtin mi sen canım.
Ben parol içtim 2 kereİnşallah canım bende soluma yatamadim. Kolumu ellemezsem ağrı yok. Ama kolumu oynatirsam parol içtin mi sen canım.
Benim de oluyor sağa sola dönerken öksürürken falan rahim büyüdüğünden de olabilir üşütmüşte olabilirim sürekli çıplak ayak geziyorum çünkü benKızlar Merhaba ;
Benim gibi 15.-20. Haftalarda özellikle yatakta dönerken kasık ağrılarınız oldu mu ?
Nette erken gebelikten bahsediyor çünkü bi anlam veremedim .İdrar yolu enfeksiyonum da olduğu için acaba buna mı yormalıyım yoksa büyümeye mi bilemedim
Bende hiç içmedim ama bugün hafif vücut ağrısı da var. Üstelik hamilelik başından beri çok ilaç icmemistim. Bugün içeyim bariYok canım içmedim içsem kol ağrısına fayda olur muydu hiç bilmiyorum denemedim.2 kere daha oldum öncesinde ilkinde daha fazla kol ağrım olmusdu yine içmedim aklıma gelmedi hamilede degildim tabi o zaman.ama zararı yok parolun istersen iç.ates vs olmayınca içmedim ben.sadece yatınca işte zorladı ilk gece şu an gecdi çok şükür bu gece rahat yattım.
Bende içiçem artık başka çare yok sen daha iyisin değil mi şimdiBen parol içtim 2 kere
Vücut ağrın varsa iç canım iyi gelir inşallah şifa olsunBende hiç içmedim ama bugün hafif vücut ağrısı da var. Üstelik hamilelik başından beri çok ilaç icmemistim. Bugün içeyim bari
Evet peşine masajı doğumu tetikleyebilir diye 35 te başladım internette videolar var zaten. Ben ilkinde doulayla çalışmıştım oda desteklemisti.Bahsettiğiniz perine masajı mı? Ne zaman başladınız yapmaya? Ben de düşünüyorum yumuşatmak gerekiyor sanırım. Ebeler de öneriyor.
Ben geçen cuma olmuştum, tamamen geçti etkisiBende içiçem artık başka çare yok sen daha iyisin değil mi şimdi
110 tl yazıyo sitesindeKızlar bez alan varmı aranızda? Sleepy kullanmak istiyorum oğlumda da kullandım hem doğal hem saf pamuk.. site marketinde eski fiyata indirim yapmışlar peynir ekmek fiyatına veriyorlar alsammı kararsız kaldım çok.
Bunlar ıslak mndil sanırım, bende alıyım diyorum ama daha çok var kururlar diye aradayımBunları aldım 17 tl paketi.. uygun buldukça almakta fayda var