- 30 Mart 2020
- 7.876
- 15.718
- Konu Sahibi yoncambenim
- #23.001
Aman ne evi, mutfak dağınık, kirli sepeti ağzına kadar dolu ben tüm gün yattım inşallah yarına iyilesirimBugun pazar yaaa herkes eviyle ilgileniyor nasılda suspuzuz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aman ne evi, mutfak dağınık, kirli sepeti ağzına kadar dolu ben tüm gün yattım inşallah yarına iyilesirimBugun pazar yaaa herkes eviyle ilgileniyor nasılda suspuzuz
Ben rahatsızım ya. İlk günler gibi midem bide evdeyiz çok kar var çıkamadık uzun süre sonra 2 çocukla Bayadır böyle vakit gecirmemistik onlara iyi oldu ama ben bittim.Bugun pazar yaaa herkes eviyle ilgileniyor nasılda suspuzuz
Ahhhh aynen yaaaa iyileş bakk ev seni bekliyo sana iyileşme sürpriziAman ne evi, mutfak dağınık, kirli sepeti ağzına kadar dolu ben tüm gün yattım inşallah yarına iyilesirim
Ben e bebekten Baby mom marka hamile taytı almıştım onu asla sevmedim penye bir tayttı evde giyerim niyetiyle aldım ama çok çok ince iç gösteriyor böyle kalitesiz penyeler gibi.beden olarak neye dikkat edicez alırken bir beden büyük mü yoksa kendi bedenizmizi mi
İki çocukla evi düşünemiyorum boşver ailecek ne güzel heryerde kar var ben gece gördüm bitek, insanlar dışarı çıkınca kalmamış bişi, Sevinemedik kar’a daBen rahatsızım ya. İlk günler gibi midem bide evdeyiz çok kar var çıkamadık uzun süre sonra 2 çocukla Bayadır böyle vakit gecirmemistik onlara iyi oldu ama ben bittim.
Bugün gördüm wee Baby aynısını yapmış hemde 23₺idi Ebebekte.Plastik yerinden tanıdım valla. Yoksa şekil olarak bariz bakkal emziği
İnşallah canım, çok iyi anlıyorum seni. Boşa kuruntu yapıyoruz bebişlerimiz sağlıklı inşallah.. Sizin kaç hafta olduCanım 14 .ci haftaya gelmişsin korkma allah izin verirse bişey olmaz benim de karnım agrıyor sürekli kontrol ediyorum tahriş oldu artık bişey var mı yok mu diye bakmaktan
Evet ellerimle yoklayinca acı var sadece yumuşadı daha serttiBenimde yümüşadı ama ağrısı var kızım bazen üstüne atlıyor çok ağrıyor
Ağrı olunca daha rahat hissediyorum kendimi, daha önce 2 düşük oldu ondan bu korkumAynen benimde yumşadı rahatladım..ağrısıda azaldo
Çok geçmiş olsun canımm dualarım seninleArkadaşlar selamlar şimdi hastanedeyim sabah karnım regl olacak gibi ağrıdı tuvalete gittim pecetede kan. Kırmızı pembe gibi baya da vardı. Hemen hastaneye geldik. Ultrasonla baktılar bebek iyi görünüyor. Kalp atışları normal. Bebek baya da hareketliydi. Sonra bir kaç damla daha gelmiş şimdi bir şey yok ama tedbiren yatırdılar. Yarın sabah ayrıntılı ultrasonla bakacaklarmis. İğne filan serum öyle hastanedeyim işte. Bizim için dua edin olur mu
Yatıyorum canım bu saate kadar bir daha kanama olmamıştı. Şimdi biraz kahverengi lekelenme oldu. Hemşire gelince soyliycem. Ama bir ağrım sızım yok çok şükür. Bakalım sabah ultrasonla belli olacak ne olduğu. Ben miyomdan şüpheleniyorum. Kısacası hastane de sıkılarak yatıyorumMorkahve nasılsın daha iyisindir inşallah.
Çok şükür belki miyomda gitmiştir böylelikle. Zaten kahverengi kanama sonrasi olunca Normal herhalde. Sana bol bir dinlenme olmusYatıyorum canım bu saate kadar bir daha kanama olmamıştı. Şimdi biraz kahverengi lekelenme oldu. Hemşire gelince soyliycem. Ama bir ağrım sızım yok çok şükür. Bakalım sabah ultrasonla belli olacak ne olduğu. Ben miyomdan şüpheleniyorum. Kısacası hastane de sıkılarak yatıyorum
15 suan canımİnşallah canım, çok iyi anlıyorum seni. Boşa kuruntu yapıyoruz bebişlerimiz sağlıklı inşallah.. Sizin kaç hafta oldu
Kırmızı kanama sonrası kahverengi leke çok normal demişti bana dr icerde kalan oksijen ile temas edince rengi dönermiş ve eski kanmış yani çok şükür csnimYatıyorum canım bu saate kadar bir daha kanama olmamıştı. Şimdi biraz kahverengi lekelenme oldu. Hemşire gelince soyliycem. Ama bir ağrım sızım yok çok şükür. Bakalım sabah ultrasonla belli olacak ne olduğu. Ben miyomdan şüpheleniyorum. Kısacası hastane de sıkılarak yatıyorum
Aynen canımO yüzden almamızın demekki ..ben azcık acıkıyım midem fena oluyo
İltihapsa antibiyotik malesef Tuzlu suyla gargara yap insallah iyi gelirYa kizlar boğaz ağrısı için ne yaptınız?? Dun yoktu bugün öyle ağrıyor ki kulaklarıma vuruyor ağrısı çok iltihap olmuş sanırım var mi bu çaresini deneyen bulan????
Cok gecmis olsun canım insallah bir sıkıntı yokturYatıyorum canım bu saate kadar bir daha kanama olmamıştı. Şimdi biraz kahverengi lekelenme oldu. Hemşire gelince soyliycem. Ama bir ağrım sızım yok çok şükür. Bakalım sabah ultrasonla belli olacak ne olduğu. Ben miyomdan şüpheleniyorum. Kısacası hastane de sıkılarak yatıyorum