5,5 yıl ara ile yaptım,rüptür falan hiç takmadım hatta eşimi de tembihledim bilgilendirme olursa hiç dinleme imzala diye çünkü nehir hanım nst'den rüptürü anlayıp acil sezeryan yönlendirebilyor ,çok sık ssvd yaptırdığı için bu işlerin kurdu olmuş, sonsuz güven ile halloluyor,sadece mükemmel bir doğum gerçekleştireceğime inandım ve hiç olumsuzlukları görmicem diye kurdum kafamda zaten doğana ve doğurana saygılı her istediğiniz aklında tutup öyle güzel karşılıyor ki aa evet bak bunu talep ettim şuan için bi önemi yok ama aklında tutup beni mutlu etti diyebiliyosnz, dalgalarımı evde karşıladım çünkü düzensizdi 41 haftaya giderken doğumum gerçekleşti,bu yüzden mebran sıyırma yaptı ve yürüyerek eve geldm, mangal yelledim
yerleri çömelerek sildim biraz temizlik yürüyüş düzene girmesi için çabaladım,sonra zeytinyağına pamuk döküp rahim ağzına yerleştirdim bu şekilde uyudum sabah tekrar gidicektim zaten kontrole bi baktım yumuşamış ve nişanım yoğun bi şekilde gelmişti tabi çok heyecNlandm, eşime sen işe git ben kendim giderim dediğim halde bırakmadı beraber gittik 4 cm açıklık vardı,kalmak istemedim ama kal nöbetçiyim zaten dedi,eve gitseydim de giderdim çünkü yakındım hastaneye,ben yakınım diye 5 dakikada bir geldiğinde düzenli şekilde gel dedi ama uzaklık olunca mesafeye ve trafiğe göre 10 dakika veya 20 dakikada yola çıkmanızı isteyebilir, sadece doğum odaklı olun
sonrasında yürüyerek odama geçtik kendi fotoğraflarımı çekti birlikte çekildik gayet keyifli geçti şuan da doğuma dair hiç bir korkum kalmadı çünkü önceki doğumum da şifalandı,tek endişem doğum sonrası 2 bebeye yetebilmek
Bnce çok güzel doğumunuz olur
ben online doğuma hazırlık eğitimi aldım gevşeme yapıyordu doulamız o kadar iyi geliyordu ki gerilim hattı gibi iken pamuk gibi oluyorduk eşim diyodu yine zoom da gevşememi yaptınız
Youtubeden nefes egzersizleri ve ıkınmayı izleyin çok çok faydalı,her gün squat ve düzenli yürüyüş yapın daha kolaylaşır Allah'ın izni ile