Merhaba arkadaşlar yeterli çalışmayı sağlayamadığım için 2020 kpss den düşük bir puan aldım. Önlisans adalet mezunuyum. 5 aylık evliyim henüz çocuğum yok. 3 senedir Sabah 8 akşam 7 özel sektörde çalışıyorum. Çok sıkıldım artık bu şartlarda çalışmaktan atanmak istiyorum. Bu sefer gerçekten çok istekliyim başarmak istiyorum. Ama akşam eve gidince yemekti ufak tefek basit islerdi derken bir türlü oturamiyorum dersin başına. Birde kavyinvalidemlere cok yakın oturuyoruz muhakkak her akşam bizi görmek istiyor. Ya biz gidiyoruz ya o geliyor çay kahve derken saat 11 oluyor bazen. Gönlünü kırmak istemiyorum ancak ders calisacagimdan da haberleri olsun istemiyorum. Çünkü ben ne zaman etrafımdan birine bişey yapacağımı söylesem asla onu basaramiyorum saçma ama gerçekten böyle bu. Bu nedenle sadece eşim biliyor böyle bir niyetimin olduğunu. Burda çok güzel başarı hikayeleri okuyorum bende yapacağım diyorum ama yok olmuyor başlangıcı bir türlü yapamiyorum. Benim gibi olup başaran var mı? Daha yaklaşık iki Senem var şimdiden başlayıp sağlam bir temel oluşturmak istiyorum. Lütfen yardım eder misiniz?
Merhaba arkadaşlar ,
Ben 2 yıllık çocuk gelişimi ön lisans mezunuyum .
Bu sene yapılacak olan hangi kpss sinav türüne girebilirim ?
On lisans dışında hangisine girebilirim?
Memurluk sınavı var mi bu yıl ?
Herhangi bi sağlık kuruluşunda çocuk gelişimci olarak atanabilir miyim o hangi puan türüyle oluyor
O puan türüne ait olan sınav bu sene var mi ?
Bilgisi olan yardımcı olabilir mi ?