2022 Nisan ayında tüp bebek yaptıracaklar buraya

Dün eşimle yumurta toplama öncesi kan vermiştik sonuçlar bugün çıktı herşey normalmiş sadece benim süt hormonun biraz yüksek çıkmış aynı durumu yaşayan var mı? İnternetten biraz baktım da süt hormonu yüksekliği hamile kalmaya engelmiş galiba

Merhaba arkadaşlar ben pazartesi günü 5. Gün embriyosu ile transfer oldum . Bugün 5. Günüm ama 2 gündür adet olcakmış hissi var üstümde ha oldum ha olcak gibiyim belim ağrıyor , yani olumsuz olacağını düşünüyorum sabah test yaptım ama negatif çıktı ne olur ne olmaz yine de bekliyorum bakalım 6 sında da kan ver dediler

Arkadaşlar acil cevap verir mısınız lütfen. Gonalf iğne bitince hala ilerlemeye devam ediyo di mi. Şöyle ki ben 450 lik gonalften 2 gün 175 yaptım. Bigün 3.günüm 175 e yine ayarlandı. Tabi ben kendim ekstra 75 uyguladım da. Yine de sınır oldum

Yani çok saçma bi soru farkındayım ama pimpirik yaptım. 450 ml var onda di mi. Ilerleyince bi an afalladım. Fazla yapmadım di mi

Merhaba kaç yumurtanız 5.güne ulaştı. Ne aşamadasınız

Merhabalar 1 compact yumurtam transfer edildi ancak tutmadı . 2 ay rahim dinlendirme yapıcaz sonrasında tekrar denileceğiz
Hayırlısı olsun inşallah güzel olur ikincisi. Genelde iki ve ya üçüncü tüp bebeği tutan kişilerin sayısı da çok Transferiniz yapılırken donmuş yumurtalarından mı kullanacaklar yok sa en başından yine yumurta büyütme ile mi başalayacaksınız?

Merhabalar, umarim saglikla gelismistir benim de 3 b var bir adet.. olumlu sonuc aldiniz mi acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…