• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Kpss'ye hazırlanan Anneler var mı?

ImaginePerest42

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
15 Mayıs 2021
167
47
48
29
İşletme Lisans, muhasebe ve Vergi Uygulamaları mezunuyum 🤧
Alan sınavını gözden çıkarmıştım, gygk yı zor yapıyorsun Bi cocukla alana nasıl çalışacaksın ki diye. Bugün de düşündüm ki durduk yere vazgeçsem vicdan azabı çekiceksin sen yine elinden geleni yap olursa olur dedim kendi kendime.. Şuan başlansa 2022 deki sınava yetişir mi sizce kızlar. 🥺 Alana çalışanınız var mı?

Merhaba bende kpss anne ve kızı 😊. Memnun oldum. Hiiiç öyle bozma moralini yetişir neden yetişmesin sen önce bir dene elinden geleni yap sınavdan sonra ölçer tartarsın durumunu o yüzden şimdiden engel koyma böyle kafanda. Evet çok güzel demişsin vicdan azabı çekeceğine en azından dene. Dene ki olmazsa uğraştım olmadı ya dersin.

Ben 2021 de girdim. 2 çocukla hazırlandım. Evet zor oluyor ama oluyor. Puanım öğretmen atamasına yetecek mi bilmiyorum kontenjanlar ve alımlar açıklanmadan. Sınırda puanım çünkü.Yine de 2022 ye hazırlanacağim, buraya kadar getirdim bırakmak istemiyorum.Olmazsa da kısmet değilmiş derim.
Uykunuzdan ve bazı hobi,eğlence,gezme tozma,TV izleme gibi alışkanlıklarinizdan feragat etmeniz gerekecek.Aksi halde çok zor.En önemlisi plan program yapın.günlük/haftalık çalışma programı hazırlayin.cocuklarinizin uyku, okul saatlerine göre planinizi yapın derim.yolunuz açık olsun...

Back