2022 ikiz annesi olacaklar

Selam arkadaşlar benim göbeğimde ve bacaklarımın üst kısmında kırmızı bordo renkli sivilceler çoğaldı neyden olmuş olabilir sizce?

Kızlar benim idrar yolu enfeksiyonu yine başladı carsamba bitti antibiyotik ignem..
Bugunde kontrolüm vardı kan seviyem düştüğü için kan takıldı aksam idrar yolunda ağrı başladı

sabah yavaş yavaş yürüyerek sağlık ocağına gidip idrar testi vereyim sonucu Dr atarim artık bıktım bu enfeksiyondan sanırım kroniklesti bide idrar kültüründe bakteri üretmişti demekki iğnenin dozu yeterli gelmedi

Cok doğrusun can baya canm sıkıldı hatta ağladım ya

Oda sicakliginiz kac derece, nasil o seviyede tutuyorsunuz?
Benim yatak odam cok buyuk, ev yerden isitmali, bir odayi isitmak icin kombiyi epey acmam gerekir. Onun yerine bulunduklari odada klimayi dusuk fan ile 25 dereceye sabitledim (elektrik faturasi korkutuyor tabi)
ara ara oglanlarin sicakliklarini olcuyorum 37 altinda kalmalarini kontrol ediyorum vb vb. Dogru mu, deneyerak bulacagiz.
Yarin kontrolumuz var bakalim ne olacak, kilo aldik mi vb...

benimkiler 37+0da dogdu kuzum belki ondan bilmiyorum bu kadar dusmedim uzerlerine. sicaklik olcmuyorum. sırtlarına goguslerine dokunup anliyorun üşüyorlar mi diye. benim evin sicakligi ayarlanabilir degil o yüzden ayaklarında cift corap üstlerinde de yelek var duruma gore cikarip giydiriyorum

Ben doğumdan önce oda termostatı almıştım. Benim de yatak odam hem büyük hemde kuzeyde daha soğuk o yüzden çocuk odasında takılıyoruz. 25 26 derece civarında genelde oda ısıları. Hastane çıkışı ve üzerine yelek oluyor genelde.

Geçmiş olsun canım, sağ salim doğum vaktine geleydin sende bende de enfeksiyon mu var acaba 1.5 litre su içiyorum bir oturuşta akşama kadar 15 kere wc çıkıyorum bu normal mi bilemedim ama Yoruldum wc gitmekten

Kalorifer 50 de ara ara elektrik li soba yanıyor canım üşümesin ler de bnm de oda büyük diye yaktım mesela dün gece sabaha kadar bende sürekli emzirdigim için af edersin atlet var hep bazen o bile olmuyor bende usutmeyeyim diye ama oda sıcaklığı 28 derece gibi kuzum bn severim sıcağı bebeklerim de bana çekmiş

Canim eve çıktınız mı? Cok sevindim.

Hep yaptiklarimizi yazdık ruh haliniz nasıl? Bnm gbi mi hiç yardımcı olmayan bir eş yani psikolojik men asla yanında degl onun dışında evet yardımı var her fırsatta evden çıkmaya yer arıyor asla yanımda degl doğum hediyesi 1 çiçek bile almadı hastanede camış gibi uyudu eve geldik bise desem hemen bağırıyor sonra kusuyor hangimiz lahusa bilmiyorum bare yıllık izin al dedim 1 hafta almis sadece 48 gün izni varken hemde yani ne desem ne yapsam bilmiyorum bugun 21. Günümüz bebeklerimle kendimi çok yalnız ve yıpranmış hissediyorum var mi bnm gibi olan bebegimin biri reflusu ağır seyredenlerden hep kusuyor ne versem kusuyor ikisi de aşırı gazlı ve ikisine de tek başıma bakmak zorundayım annem gelmisti 15 gün kaldı oda ayrı bir olay elbette ama esim sen onu bile başıma kalk annen geldi de hastane de bana laf soktu da diye o yüzden böle bnmle kavga etti sürekli ağlamak istiyorum sürekli ağlıyorum zaten de ya hamileligim zaten yalnız ve kötüydü lahusaligimi da mahvetti esim denilen camış inanın napacagimi bilmiyorum annemler ilçe de ve evleri sobalı yani yoksa herseyi göze alıp bir kaç ay bebeklerle orda kalmak isterdim neyse ki önümüz yaz ve biraz belki nefes alabilirim bebeklerimle en azından markete falan giderim

Merhaba medicalpark hangi doktordu acaba?

Oğluma Aptamil veriyordum.simdi sma ya geçtik.kızım hipp kullanıyor.
Dun denemek için aptamil 1 aldim normalde humana kullanıyorum ama aptamil güzel kilo yapıyor diye onu kullanmak istedim ama inanilmaz kusma yapti sabahtan beri ne versem çıkarıyorlar suan az az ve sık sık beslenmeye döndük

kilosu az denmez ki kac gunde kac gram almis ona bakılır bir de ilk hafta odem atip sonra alıyorlar zaten.. iyi bir doktor bul canim onu dinle ebelere kulaklarını tıka
3 kulo 40 gram doğan oğlum 2 950 ile taburcu oldu ve dün 20. Günümüz e 3 500 olmus bence kötü değil hatta güzel hatta iyi ama kadın öyle diyince şok oldum yani hem anne sütü hem mama veriyorum dedim hm dedi burun kıvırdı falan mama veriyorsam daha kilolu olmaları lazım gibi bir algi vardi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…