- 31 Ekim 2019
- 1.871
- 3.819
- 83
- 31
- Konu Sahibi Inquisitive
-
- #10.801
A.s canım benimde gobegimde var Dr normal demişti sende gidince yine sorarsın doktorunaSelam arkadaşlar benim göbeğimde ve bacaklarımın üst kısmında kırmızı bordo renkli sivilceler çoğaldı neyden olmuş olabilir sizce?
Cok doğrusun can baya canm sıkıldı hatta ağladım yaDayanamayarak yaziyorum o ebe b*k yesin... butun neonataloglar, pediatristler bilmiyor bi o biliyor!!! Mesela, 36+3 haftaligiz 2100gr civariyiz, gunde 30gr alsalar 40. haftada 3000gr anca oluyoruz ki gayet iyi bence.
ikiz ve erken dogumlarda kilosu/boyu az-cok denmez; kime gore-neye gore!! Persentil egrisi bile baska bizim bebeklerin!!!
Doktorumuz şehir dışında diye sağlık ocağında tartışalım dedik bilemedim böyle ağlayacağımi ki kuzumkilosu az denmez ki kac gunde kac gram almis ona bakılır bir de ilk hafta odem atip sonra alıyorlar zaten.. iyi bir doktor bul canim onu dinle ebelere kulaklarını tıka
Oğluma Aptamil veriyordum.simdi sma ya geçtik.kızım hipp kullanıyor.Hangi mama kullanıyorsun can kabiz falan yaptı mı
benimkiler 37+0da dogdu kuzum belki ondan bilmiyorum bu kadar dusmedim uzerlerine. sicaklik olcmuyorum. sırtlarına goguslerine dokunup anliyorun üşüyorlar mi diye. benim evin sicakligi ayarlanabilir degil o yüzden ayaklarında cift corap üstlerinde de yelek var duruma gore cikarip giydiriyorumOda sicakliginiz kac derece, nasil o seviyede tutuyorsunuz?
Benim yatak odam cok buyuk, ev yerden isitmali, bir odayi isitmak icin kombiyi epey acmam gerekir. Onun yerine bulunduklari odada klimayi dusuk fan ile 25 dereceye sabitledim (elektrik faturasi korkutuyor tabi)
ara ara oglanlarin sicakliklarini olcuyorum 37 altinda kalmalarini kontrol ediyorum vb vb. Dogru mu, deneyerak bulacagiz.
Yarin kontrolumuz var bakalim ne olacak, kilo aldik mi vb...
Ben doğumdan önce oda termostatı almıştım. Benim de yatak odam hem büyük hemde kuzeyde daha soğuk o yüzden çocuk odasında takılıyoruz. 25 26 derece civarında genelde oda ısıları. Hastane çıkışı ve üzerine yelek oluyor genelde.Oda sicakliginiz kac derece, nasil o seviyede tutuyorsunuz?
Benim yatak odam cok buyuk, ev yerden isitmali, bir odayi isitmak icin kombiyi epey acmam gerekir. Onun yerine bulunduklari odada klimayi dusuk fan ile 25 dereceye sabitledim (elektrik faturasi korkutuyor tabi)
ara ara oglanlarin sicakliklarini olcuyorum 37 altinda kalmalarini kontrol ediyorum vb vb. Dogru mu, deneyerak bulacagiz.
Geçmiş olsun canım, sağ salim doğum vaktine geleydin sendeKızlar benim idrar yolu enfeksiyonu yine başladı carsamba bitti antibiyotik ignem..
Bugunde kontrolüm vardı kan seviyem düştüğü için kan takıldı aksam idrar yolunda ağrı başladı
sabah yavaş yavaş yürüyerek sağlık ocağına gidip idrar testi vereyim sonucu Dr atarim artık bıktım bu enfeksiyondan sanırım kroniklesti bide idrar kültüründe bakteri üretmişti demekki iğnenin dozu yeterli gelmedi
Kalorifer 50 de ara ara elektrik li soba yanıyor canım üşümesin ler de bnm de oda büyük diye yaktım mesela dün gece sabaha kadar bende sürekli emzirdigim için af edersin atlet var hep bazen o bile olmuyor bende usutmeyeyim diye ama oda sıcaklığı 28 derece gibi kuzum bn severim sıcağı bebeklerim de bana çekmişOda sicakliginiz kac derece, nasil o seviyede tutuyorsunuz?
Canim eve çıktınız mı? Cok sevindim.Oda sicakliginiz kac derece, nasil o seviyede tutuyorsunuz?
Ciktik cok sukur :))Canim eve çıktınız mı? Cok sevindim.
Şükürler olsun mqratonun başladı kuzum insallah bol sütlü bol huzurlu olursun ziraa ben huzurlu olamadim sen ol :) esim hic destek olmak istemiyorCiktik cok sukur :))
Merhaba medicalpark hangi doktordu acaba?Evet canım ben de izmirdeyim konuşmuştuk ondan sordumBarış bükeyi duymuştum canım iyi bir doktormuş ben de yeşim bülbüle gidiyorum perinatolog olarak çok tatlıydı ama asıl doktorum medicalde çok da seviyorum doğumu o yapıcak bir aksilik olmazsa inşallah sen de dediğin gibi yapacaksan devam et bence de güvendiğin biri olsun hastaneyi sigorta karşılar hafifler masraflar. Ablam öyle yapmıştı sigorta hastaneyi karşıladı doktora ayrı ödeme yaptı. Olabiliyor yani sen yine sorarsın
Dun denemek için aptamil 1 aldim normalde humana kullanıyorum ama aptamil güzel kilo yapıyor diye onu kullanmak istedim ama inanilmaz kusma yapti sabahtan beri ne versem çıkarıyorlar suan az az ve sık sık beslenmeye döndükOğluma Aptamil veriyordum.simdi sma ya geçtik.kızım hipp kullanıyor.
3 kulo 40 gram doğan oğlum 2 950 ile taburcu oldu ve dün 20. Günümüz e 3 500 olmus bence kötü değil hatta güzel hatta iyi ama kadın öyle diyince şok oldum yani hem anne sütü hem mama veriyorum dedim hm dedi burun kıvırdı falan mama veriyorsam daha kilolu olmaları lazım gibi bir algi vardikilosu az denmez ki kac gunde kac gram almis ona bakılır bir de ilk hafta odem atip sonra alıyorlar zaten.. iyi bir doktor bul canim onu dinle ebelere kulaklarını tıka
Gozun aydin:))) simdi yorgunluklar basliyor deseneCiktik cok sukur :))
Merhaba. Gülin OkayMerhaba medicalpark hangi doktordu acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?