- Konu Sahibi Inquisitive
-
- #10.661
Canim detayli bilgi icin cok tesekkur edeyim. Ben de arastirip alayim.AşağıdaInquisitive zaten çok güzel özetlemiş. Onun önerdiği mama hazırlayıcısına tek kelime ile bayıldım
Ben bu görevi eşime vermiştim. O da biberon ısıtıcı olarak bunu almış henüz kullanmadık tabi ama yorumlarına bakılırsa pek iç açıcı değil. Neden bunu aldığını sorduğumda fiyat performans ve biberon boyu demişti.
Wee Baby 4 Işlevli Biberon Isıtıcı&sterilizatör (biberon Isıtıcı,mama Isıtıcı,meyve Sıkacağı,steril) Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Wee Baby 4 Işlevli Biberon Isıtıcı&sterilizatör (biberon Isıtıcı,mama Isıtıcı,meyve Sıkacağı,steril) yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Bebeği olan bir arkadaşım da mama hazırlarken en zorlandığı şeyin su sıcaklığını ayarlamak olduğunu söyledi. Önce 100*C’ye gelip kaynayacak sonra mama hazırlama sıcaklığına düşecek. Bu aletin yaptığı buymuş. Çaycı olmanın yanı sıra.
Karaca Çaysever 3 in 1 Konuşan Çay Makinesi Su Isıtıcı ve Mama Suyu Hazırlama 1700W Chrome Karaca
Karaca Çaysever 3 in 1 Konuşan Çay Makinesi Su Isıtıcı ve Mama Suyu Hazırlama 1700W Chrome peşin fiyatına 5 taksit ile 2.999 TL'ye Karaca güvencesiyle sizi bekliyor!www.krc.com.tr
Biberon ısıtıcıya karar verirken elinizdeki biberonların boyuna göre karar verin isterseniz.
Hangi markayı onerirsin canim?Hizlica bi screenshot atiyorum. Tommietippe, avent mammajoo rahatlikla bulursun..
Fiyat linkleri de soyle;
tamamen bittigi olmadi mi hic benim ilk gebeligimde 35 güne yakin lohusa kanamasi arada 10 gune kadar tertemiz sonra da 8-9 gun adet kanamasi olmuştu. hic sekmedi adetim olmaya da devam ettim düzenli olarak. belki senin de boyle olmuştur. 40. gun kontrole gittin miKızlar doğum sonrası kanama ne zaman bitiyor. Benim hâlâ devam ediyor 2 ay oldu doğum yapalı. Azalmıştı leke olarak oluyordu ama 10 gün önce adet gibi geldi bir kaç gün sonra yine leke olarak devam etti. Şimdi bir kaç gündür yine adet gibi geliyor. Bu arada adetmiyim dedim ama ne ağrı var ne sancı birde 10 gün arayla kanamada artış olunca değilimdir herhalde diye düşünüyorum. Ne zaman bitecek kanama sonuç olarak
Çok zorlanıyorum evin içinde bile wc giderken YoruluyorumCanm senin nasil geçiyor bizim yakin seninle 31+2 olduk biz geçen biraz agrim oldu sancilar cikiyr nst de zateb ciger gelistiricide yapıldı inş bakalim 4 5 hafta daha beklerseler daha iyi olacak ins
Ayy ins canm 38 i keske gorsek tabi de baya zorlamaya basliyrlar git bakalim yarin nedir durumlar aramızda 1 hafta varmış 9 ağustos benim son regl tarihim ciger geliştirici yapıldı mi? Ins biraz daha dayanirlarÇok zorlanıyorum evin içinde bile wc giderken Yoruluyorum
Benim pazartesi azdi sancilarim nst de enfeksiyon Çok zorladı beni çok şükür bugün son antibiyotik ignemi vurundum ama karnim Çok büyüdü az yemek az su içsem yürüyemez hale geliyorum yarın yine kontrolüm var
Benimde yarın 32+1 olacağım benim Dr 38 görsek çok güzel olur diyo ben 36 diyorum
Evet canım 29.haftada yapıldıAyy ins canm 38 i keske gorsek tabi de baya zorlamaya basliyrlar git bakalim yarin nedir durumlar aramızda 1 hafta varmış 9 ağustos benim son regl tarihim ciger geliştirici yapıldı mi? Ins biraz daha dayanirlar
Arada hiç kanama olmadığı günler oldu tabi canım. Gittim canım kanamayla ilgili bişey demeditamamen bittigi olmadi mi hic benim ilk gebeligimde 35 güne yakin lohusa kanamasi arada 10 gune kadar tertemiz sonra da 8-9 gun adet kanamasi olmuştu. hic sekmedi adetim olmaya da devam ettim düzenli olarak. belki senin de boyle olmuştur. 40. gun kontrole gittin mi
Biberonuna uyumlu markayi, ya da biberon capina uyan makineyi.. teknik olarak 3asagi bes yukari hepsi ayniHangi markayı onerirsin canim?
Kaşinti icin ilac kullanmaya firsat kalmamisti. Sali gunu tahlil icin gidecektim pazartesi gece suyum geldiCanm kilolari nasil kac kg doğdular ins bir an evvel kavusursun kuzularina
Birde benimde kaşıntılarım vardı ursactive kullaniyrm sabah aksam geçti şükür birde gebelik sekerim var bunlar size sıkıntı yarattı mi sezeryanda ? Siz ilaç kullandiniz mi kasinti için
Saol kuzum Allah razi olsun . Insallah en kisa surede toparlariz hepimizTebrik ederim canım Allah analı babalı büyütsün
Lütfen ağlayıp üzme kendini sütünü de etkiler
En kısa zamanda kavusursunuz inş
Tamam canım daha vakit var o zamandaha birkac gundur iste oncesinde beni anca goruyorlardi şimdi etrafa bakip incelemeye başladılar hafif gülümseme var cingiraga ve muzige ilgi var. 1 aydan once bakmazlar
Valla kuzum benim bebislerin yuzleri dokunce demiri kestik baska dr gittik o zaman bir ay sonra baslayalim dedi daha kucukler evet premetureye gerekli vucut kaldiramiyorsa dursun dedi bende bilemedim ama simdilik vermiyorum dokuntu yuzunden benim rop muayanem 2 kere oldu sonra 6 aylikken istesi onda da sasilik genel olarak bakilacak benim hepsi haftaya olacak asi kalca cikikligi ins aynen sorunsuz onuda atlatirizSizde de kansızlık mı var kuzum bizim de var demir şurubu veriyoruz kuvözdeyken de hep vermişler. Prematüre bebeklerde oluyormuş annenin depolarını tam alamadan doğdukları için. Geçen gün kan aldılar düzelmiş mi diye bakmak için ama çok berbat bir şey inşallah tekrar almaları gerekmez. Kan değerleri tam düzelmediği için demirin miktarını arttırdı. Sanki ondan sonra kakalarını biraz daha zor yapmaya başladılar. Aşı konusu da aynı canım biz de 2.ay aşıları 3tane ve rota yaptırdık ek olarak. Rop bizim de iyi geçti ama son olarak 3 hafta sonra tekrar bakayım son halini göreyim dedi doktor. Bu perşembe kalça ultrasonları olacak. İnşallah o da iyi geçer çünkü kalça çıkığı çok zor bir durum yeğenimden biliyorum aparat takıyorlar çok zor bebek için de aile için de. Benim kızımın reflüsü var beni en çok zorlayan o oldu dokunmaya korkuyoruz ne yapsak kusuyor. Gaviscon azalttı ama tam çözmedi. İnşallah bu problemlerimiz bir an önce geçer kuzum
Hangi markayı onerirsin canim?
Bence Dr kontrolüne gitseniz iyi olur benim ilk dogumumda oyle olmuştu Bi türlü kanamam geçmedi herkes normal dedi ama benim için rahat etmedi iyi ki etmemiş dra gittim kanama alanı oluşmuş rahimde dedi ilaçla tedavi başladık ama düzelmeyince kürtaj yapıp içeriyi temizlediler.tedbirli olmakta fayda var dra gidin her şey normal diyen drunuz olsunKızlar doğum sonrası kanama ne zaman bitiyor. Benim hâlâ devam ediyor 2 ay oldu doğum yapalı. Azalmıştı leke olarak oluyordu ama 10 gün önce adet gibi geldi bir kaç gün sonra yine leke olarak devam etti. Şimdi bir kaç gündür yine adet gibi geliyor. Bu arada adetmiyim dedim ama ne ağrı var ne sancı birde 10 gün arayla kanamada artış olunca değilimdir herhalde diye düşünüyorum. Ne zaman bitecek kanama sonuç olarak
25.gun: 35cc anne sutunu eoprotin ile zenginlestirilerek aliyorlar, gunde 8 kez... Su verilmiyorKizlar 15 günlük bebeklere kac cc kac saatte bir veriyorsunuz ben önce 20 ile 30 cc arasi anne sütü veriyorum sonra be alırsa mama veriyorum asiri kabızlık oldu smdi zeytinyağı her mamaya koyuyorum ve şu veriyorum içmeleri için sizlerde durum nedir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?