- 22 Ocak 2017
- 6.586
- 8.549
- 198
- Konu Sahibi Inquisitive
-
- #10.621
Masallah canm benim amin insEki Görüntüle 3027018
darisi tum hamislerimizin başına insallah. güzel günler yakin
Galiba B Birumuttu da doğum yaptı dün. Takvimini sonlandırmış. Inşallah iyidir, güzel haberler verir bizeÇok şükür güzel günler geliyor. Onlara öyle güçlü bir isim verdiniz ki hayatları boyunca istedikleri herşeyi yapacaklarHaftasonu inşallah eve götüreceksiniz.
S Saripapatya22 ’dan haberimiz yok hâlâ, umarım herşey yolundadır.novaneva için de yarın büyük gün. İnşallah doğum oldu herşey yolunda eve çıktık haberini alacağız
Bu isimler dışında hastanede yatan veya bebişleri hastanede olan annemiz var mı grubumuzdan?
Evet cnm dogum yaptim hem de hic beklemedigim bi sekilde , sana demistim suprizli olacak benimki :) gece e te tuvalete diye kalktim kalkar kalmaz foşş suyum geldi . Ve hastane bekleme sureci derken dogum oldu. Bebekler kuvozde , kasintim vardi kolestaz supheli cikti. Kan degerlerim bozulmus. Hatta preklamsi bile olabilir dediler. Hastanedeyim taburculuk gozukmuyor. Bebekleri henuz goremedim fotograflariyla yetiniyorum . Hepinize guzel hayirli dogumlar diliyorum
Hasretle beklemek ne zormusBugun emzirme gunu, heyecandan uyuyamiyorum... Bu gunu gosteren rabbime cok sukur, basarirlar insallah
Vallahi dün doğuracak gibiyim ben dedin resmen hissetmişsinEvet cnm dogum yaptim hem de hic beklemedigim bi sekilde , sana demistim suprizli olacak benimki :) gece e te tuvalete diye kalktim kalkar kalmaz foşş suyum geldi . Ve hastane bekleme sureci derken dogum oldu. Bebekler kuvozde , kasintim vardi kolestaz supheli cikti. Kan degerlerim bozulmus. Hatta preklamsi bile olabilir dediler. Hastanedeyim taburculuk gozukmuyor. Bebekleri henuz goremedim fotograflariyla yetiniyorum . Hepinize guzel hayirli dogumlar diliyorum
Yok sezeryan oldum. Gercekten hissettim , degisiklik fark ediliyoduVallahi dün doğuracak gibiyim ben dedin resmen hissetmişsinallah analı babalı büyütsün inşallah. Normal doğum mu oldu bebeklerin durumu nasıl aslında haftan çok iyiydi hemen çıkarlar kuvozden diye düşünüyorum.
Allah analı babalı büyütsün canım bu ilk ve son ayrılığınız olsun en kosa zamanda yanına gelsinlerYok sezeryan oldum. Gercekten hissettim , degisiklik fark ediliyoduzamani vardi aslinda ama gelmek istediler yapacak bisey yok.
Çok şükür iyisiniz en azından kuzumYok sezeryan oldum. Gercekten hissettim , degisiklik fark ediliyoduzamani vardi aslinda ama gelmek istediler yapacak bisey yok.
Gözünüz aydın rabbim saglikla büyütmeyi nasip etsin inşallah nasilsiniz agriniz cok mu?Evet cnm dogum yaptim hem de hic beklemedigim bi sekilde , sana demistim suprizli olacak benimki :) gece e te tuvalete diye kalktim kalkar kalmaz foşş suyum geldi . Ve hastane bekleme sureci derken dogum oldu. Bebekler kuvozde , kasintim vardi kolestaz supheli cikti. Kan degerlerim bozulmus. Hatta preklamsi bile olabilir dediler. Hastanedeyim taburculuk gozukmuyor. Bebekleri henuz goremedim fotograflariyla yetiniyorum . Hepinize guzel hayirli dogumlar diliyorum
Kuzum benim cuma sabah 7.15 gibi doğmuş olacaklar hayırlısıyla, çok ağrım sızım falan olmazsa hemen güzel haberi size vermek istiyorum inşallahÇok şükür güzel günler geliyor. Onlara öyle güçlü bir isim verdiniz ki hayatları boyunca istedikleri herşeyi yapacaklarHaftasonu inşallah eve götüreceksiniz.
S Saripapatya22 ’dan haberimiz yok hâlâ, umarım herşey yolundadır.novaneva için de yarın büyük gün. İnşallah doğum oldu herşey yolunda eve çıktık haberini alacağız
Bu isimler dışında hastanede yatan veya bebişleri hastanede olan annemiz var mı grubumuzdan?
Yaa maşallah küçük kuzuya annesi nasıl uzun saçlarıEki Görüntüle 3027018
darisi tum hamislerimizin başına insallah. güzel günler yakin
Canım gerçekten bir anda olmuş hayırlısı buydu belki de, umarım hemencecik kavuşursun kuzularınaYok sezeryan oldum. Gercekten hissettim , degisiklik fark ediliyoduzamani vardi aslinda ama gelmek istediler yapacak bisey yok.
İnşallah öyledir benim de sürekli aklıma geliyorGünaydın guzel anneler bendr S Saripapatya22 aklımdan çıkaramıyorum 1 haftayi geçti ins hersey yolundadir fırsat bulamiyordur birde vaktimde dogurdu insan endiseleniyor
Biberon isitici alsaniz, birini hazirlar digerini isiticida bekletirsinizBebeklerine yalnız bakan arkadaşlarım bana bir yol gösterinEmmeye alışamadıklarından biberonla anne sütü veriyorum. Geceleri tek bakıyorum ama çok zorlanıyorum. Onlar acıkıp ağlamaya başlamadan süt hazırlayayım desem uykuda olduklarından birini uyandırıp doyurmak çok uzun sürüyor. Ben uyandırmakla uğraşırken süt soğuyor, diğeri uyanıp ağlıyor tam bir karmaşa oluyor. Ve çok çok az içip uyuyorlar. Kendileri acıkıp uyansınlar diye beklesem bu sefer daha kötü ikisi aynı anda başlıyor feryat figan ben sütü ısıtana kadar dayanamıyorlar. Sütü veriyorum bu sefer de çok acıktıkları için doymuyorlar, doktor 40-50 CC yerler dedi ama yetmiyor bile uykuya dalmıyorlar daha süt bekliyorlar verince de kusuyorlar. Çok karışık anlatmış olabilirim ama gerçekten durum çok karışık ne yapacağım bilmiyorum gecelerim çırpınmakla geçiyor... Ona rağmen yetemiyorum Siz beslenme işini nasıl yapıyorsunuz nasıl çözeceğim ben bu işi çok zor durumdayım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?