2022 ikiz annesi olacaklar

Kızlar merhaba herkese tek tek yazamadım kusura bakmayın dua ettiniz benim için çok teşekkür ederim... sancılarım durdu taburcu etti dokuor haftan iyi ama bi iki hafta daha dursalar kuvözde kalmazlar dedi istesem alırım dedi ama biraz daha dayanırlar belki dedi... sancım sık aralıklarla 80 e kadar çıktı maalesef ki ama açılma hiç yok iyi tarafı o ikiz öyle bir şey demek ki.. adalat yazdı bakalım kuzucuklar ne kadar dayanacak

Demek ki sancılar çok ciddi değil korkma. Benim 70lere çıkmıştı ve duzenliydi. Bende 3 kere kullanıyorum hala.
evet dinlenme ve bol su ile gecmezse daha da siklasirsa dogum kasilmasi demek oluyor o zaman doktora haber vermen lazim. öyle olmaz insallah kötü düşünme benim sürekli oluyordu.
Kötü düşünmüyorum kuzucum, gelmek isterlerse gelecekler buna bisey yapamayacağımı biliyorum. Onlar için hayırlısı neyse öyle olsun diyorum. Sadece ben doğum sancısını anlamam diye çok korkuyorum.
Inşallah dayanırlar, gelmiş geçmiş olsun canım benim

Cok geçmiş olsun canm sabah benm de sancilarim başladı ve dr sadece yat dedi aman 1 hqfta daha dursunlar dedi inan bana sanci başlayınca sanki dünya duruyor gbi oluyor

Canim sanciyi, dogumu durdururlar. Simdi en oncelikli olan enfeksiyonu kesmek bazen o da sanci yapabiliyor.
Siz guzelce dinlenin

Cok geçmiş olsun canm sabah benm de sancilarim başladı ve dr sadece yat dedi aman 1 hqfta daha dursunlar dedi inan bana sanci başlayınca sanki dünya duruyor gbi oluyor
Bence hissedebilmek de guzel en azindan durumunuzu biliyorsunuz hem sutun kolay salgilanmasini saglar. Eziyetin mukafati ❤
Bende o agri ile ilgili kisim bozuk ilk dogumumda 100 duzenli sanciyi hissetmedim, bunda da 70... o nedenle ne olur ne olmaz diye acile gittim... Hep apar topar dogum, yok soyle bi fonlu, suslenmis odada dogumum... Ben doguruyorum hazirliklar sonradan yerine konuyor

Merhaba canım çok şükür ki durmuş sancın biraz daha kalsın yavrular bir gün bile bir gündür

Dualarımız seninle inşallah sancıların dursun enfeksiyon geçsin sağlıkla zamanında gelsin bebislerin

Can hiç hazırlık yapmadım ben var ya sadece yasin kitapları kokulu tespih yaptirdim 20 tane o da annenesi babaannesi icin baska bir şey yok 2 tepsi baklava dağıtırım tamam oldu bitti bence

Gene ben gene sorular kizlar mama hangi marka almalıyım?hastane çantasında dursun nolur nolmaz ve süt yapması için humana cay aldim ama malt içecekleri hangisini almalıyım ?

Bol su ic canm ve bol yat kalkma yani magnezyum ic bir de

Canım şimdi nasılsın inşallah bir sıkıntı olmayacak cumartesiye birşey kalmadı Allahın izniyle içini ferah tut bendede enfeksiyon ve kısalma var evde yatıp su içiyorum bol bol Dualarımız seninle

Gene ben gene sorular kizlar mama hangi marka almalıyım?hastane çantasında dursun nolur nolmaz ve süt yapması için humana cay aldim ama malt içecekleri hangisini almalıyım ?
Canım mamayı doktorlar söylüyormuş kilosuna göre bebeğin ben öyle okumuştum mama hastanedeyken eczanedendw alınır sanırım

Kızlar taburcu oldum eve geldim ama sancılarım hala var ne yapacağım anlamadığım bebekler geçen hafta 2150 idi her ikisi şimdi birine 2.5 birine 1.9 dedi nasıl böyle değişebilir biri nasıl böyle düştü de biri bu kadar aldı aklım almadıı

O haftalarda bana da öyle dedi kuzum bazen yanlış ölçüm oluyor yada bebek ödem atiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…